Gå til innhold

E30 320-m3 prosjekt selges,helst samlet


Anbefalte innlegg

Jeg har en litt for mye biler bla noen m3 prosjekter, vurdere å selge ett av de da papparollen og litt for mange andre prosjekter kommer i første rekke i tilegg står bilen bare i veien.

Har samlet og kjøpt mye e30 m3 deler oppgjennom årene noe nytt og noe fra skadebiler og hadde planer om å bygge om en 320 til m3 men vil nå selge prosjektet,

Det er en standard rullende pr face 320 karroseri med et par rusthull,men et bra emne som er ribbet helt og jeg har nye orginale m3 forskjermer og ny glassfiber frontfanger,brukte orginale m3 dører,panser kanalskjørt,bakluke med vinge og bakfanger. brukt m3 c stolpe i stål ,har chippet s14 motor. 2,3 med kasse og mellomaksel,bak og forstilling uten dempere/fjærbein,borra/slissa skiver,nytt rustfritt eksosanlegg,komplett m3 ledningsnett,dashbord.komplett bensinsystem,bur,stoler og alt annet som må til for å bygge opp et leketøy eller en ombygd m3. mangler bare intriør og baksjermer da de brått havnet på en kundebil. som sagt vil heslt selge alt komplett,men selger alle delene hvis prisen ikke blir bra nok. kom med bud, spar dere for skambud. selges fort spørsmål og bud KUN på pm!!!

ktgdof5pf837hz21vgmk.jpg

rkn5eqzmn30u5xy7brou.jpg

8ob4eaaruuujkfdpex3b.jpg

k88t39uorl9fkfmizu52.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...