Gå til innhold

Noen som kjenner/kjente Harald Iver Andersen i Nannestad?


Gunnar
 Share

Anbefalte innlegg

Vi har et lite problem... vi har en hestehenger som ble kjøpt av denne mannen for mange år siden, men salgsmelding kom aldri i boks. Nå vil vi gjerne selge den, og da hadde det vært kjekt å få satt den over på riktig navn!

Dessverre så klarer vi ikke få tak i denne fyren, og folkeregisteret er særdeles sparsomme med opplysninger. Hengeren står reg. på "Harald Ivar Andersen" med adresse "Ryding, 2030 Nannestad", men det kan virke som han egentlig heter Harald Iver Andersen på nettsøk. På diverse sider kan det se ut som han er/har vært lege (med eget foretak reg. 1979), men etter søk i Brønnøysundregisteret så har ikke foretaket hans noen adresse og telefonnummeret er nå registrert på ErgoGroup som er et IT-firma. Søk i skattelistene gir heller ingen treff. Vi mistenker jo såvidt at han kanskje kan ha gått bort. Hva gjør vi i så fall? Finne arvinger som er villige til å skrive under for ham? Noen som har noen link til denne mannen og kan sette oss i kontakt med ham eller familie?

Brreg: http://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp ... =971451130

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det der var litt av en nøtt.

Det er ikke mulig å ta kontakt med statens vegvesen, de bør jo kunne hjelpe litt om dere legger fram saken. Kanskje de kan finne ut om han har gått bort også, for så å skrive hengeren over på ny eier?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For att eventuele arvinger skal skrive under må du ha en brekreftelse fra skifteretten på att de er de retmesige arvingene.

Men først må du finne ut om han er i live eller ikke.

Poletiet eller folkeregistret kan sikkert hjelpe med dette.

Biltilsynet kunne faktisk fortelle meg att eieren var gått bort i min sak, når jeg prøvde å få ut noe kontakt informasjon der..

Lykke til, dette kan ta noe tid eller de kan løse seg relativt kjapt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en lignende situasjon. Du kan ringe til politiet(eller dra ned på stasjonen), og spørre pent om DE kan ta kontakt med han for deg. Altså ringe etc(dersom han lever) For da gir de ikke ut noe informasjon. Så kan de høre direkte med han om han kan ringe deg for eksempel.

Dette gjorde vi, de ringte og han ringte opp igjen. Alt ordnet seg, alle blide. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm. Kan jo gi det et forsøk, men bosted Nannestad stemte veldig godt på Andersen kontra han i Bærum.. Hengeren står altså reg. med adresse Nannestad, og det er i så fall sikkert ikke første gangen han har fått navnet 'Iver' skrevet som 'Ivar'.

Hvordan det ender er ikke godt å si, det er ikke så mange tusenlappene det er snakk om, så en skal ikke se bort fra at den bare blir stående, går veldig billig med informasjonen på kjøpet til noen som gidder, eller at den bare går på dynga om det blir for mye pes!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...