Jump to content

salg


jansson
 Share

Recommended Posts

hei skal selge min bil nå viste ikke helt hvor jeg skulle sette tråden så prøver her.. det jeg lurer på en hvordan jeg selger bilen trygt privat når jeg har lån på bilen? og de fleste drar ikke opp 75.000 kontant så kjøper har nok lån eller evnt en sjekk?

Link to comment
Share on other sites

Det er en egen "BMW-biler selges" del på forumet her.

Det er viktig å ha en god kontrakt når du selger bil. Du finner en grei kontrakt på NAF sine sider. Som kjøper av en bil så ville jeg hatt med i kontrakten at bilen er fri for heftelser/lån. Det lånet som selger måtte ha på bilen ved salg følger selger og ikke bil. Hvis du har pant i bilen (det er der heftelsene kommer inn) så må du ordne dette med banken ved salg.

Jeg ville aldri solgt en bil uten å få pengene i hånden eller at pengene var på konto før overtakelse/eierskifte. Sjekk ville jeg aldri tatt imot.

Link to comment
Share on other sites

Da tar du med deg kjøper i banken du har lån. Og innfrir gjelden imens dere begge er der. Kjøper betaler gjelda å dere skriver salgsmelding etterpå. Og kjøper kan trygt kjøre hjem med gjeldsfri bil ;)

Link to comment
Share on other sites

hørtes bra ut bortsett fra at jeg har hos volvo bil finance som har kontorer i sverige:P

Ok.Ta kontakt med Volvo bil finance. sørg for å få riktig innbetalingsinfo, kontonr, + en bekreftelse på at bilen er gjeldsfri hvis kr (?) blir betalt. Da kan du skrive en kontrakt med selger. Slik at bilen blir hans hvis han betaler inn det som er skyldig på bilen, evt resterende av kjøpesum til deg hvis gjelda ikke er like mye som salgs sum. Sørg for at dere har et eksemplar hver av kontrakten, slik at dere slipper noe tull ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke verre enn at selger betaler gjelden innen en uke etter overtakelse. Så lenge dette er skrevet i kontrakten, så er den juridisk binende hvor kjøper kan heve kjøpet dersom det blir kontraktsbrudd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...