Jump to content

FÆL lyd i høyre bakhjul på 318 E36!


AndersH
 Share

Recommended Posts

Jeg har akkurat kjøpt meg en 318i E36 98mod. og har kjørt en uke med den.

Da jeg kjøpte den, sa selgeren at jeg ikke måtte bruke brekket til noe sladding etc. på ett par ukers tid, siden bremsewire'n var helt ny. Og jeg har kun brukt brekket når bilen har stått stille, og ikke tatt i hardt.

Også da jeg var ute å kjørte i går, kom det en EKSTREMT fæl lyd fra brekket, og det virker som at brekket drev og hakket. (in a wierd way)

Også ble den lyden borte, og en skjære lyd kom fra bakdekket. Og sånn har den vært i dag og(Tok en liten tur for å se hvordan den var) Og det høres ut som om at noe er løst der inne, og plutselig detter det på ned, og lyden blir borte. Men så fort jeg kommer over en dump, kommer lyden tilbake, og hele bilen rister omtrent når denne lyden kommer.

Har en del rust på Bremseskjoldene, men trur ikke det er problemet.

brekket funker som det gjorde før, men lyden blir litt svakere når det står på. Har tatt av dekket, og sett rundt, men finner ingenting løst. Vil heller ikke drive for mye inni der, siden jeg ikke har bukk, men kun jekk :P

Har ikke mye peiling på bil, så må få noen som kan noe om det, til å se på det, men hadde vært greit å visst hva det er.

da jeg ringte til verkstedet som fikset brekket for en uke siden, sa han at det var bremseskjoldene som nesten var rustet bort, og de måtte byttes. Men jeg trur ikke at den lille tingen, kan lage den fæle lyden.

datt forøvrig ned noen "steiner" fra bremseskiven i sta, når lyden var på sitt værste, og det kan nesten se ut som deler av bremseklossene.

All hjelp tas imot med en megastort smil, og kanskje du får en kjærlighet i posten! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...