Jump to content

m52b28 med m50b25 innsug og ledningsnett.


BMWBenny
 Share

Recommended Posts

Kræsjer den komboen jeg har når det kommer til lambdasondene? Bare satt å titta litt på realoem.com Og ser at m50 har 1stk lambdasonde litt lenger bak på eksosen. og m52 har 2 stk ved manifoilen. Henta meg akkurat en m52b28 med m50b25 innsug og ledningsnett. Lamdasondene er kluppet ledningene på. Så tenkte handle 2 nye.

Men hvordan går det når motoren har innsug og ledningsnett fra m50? For da er det vel bare 1 stk lambda kontakt. og m52 har jo 2 stk.

Nå har ikke jeg sett på detta i praksis, men er jeg inne på noe her? eller er jeg helt på tur? :)

Link to comment
Share on other sites

Er egentlig ingen problem dette, med mindre eksosen er fra en 328. Du har vel motorstyring og ledningsnett fra M50B25 for å så unngå EWS. Siden M50 hjernen bruker kun en lambdasonde, så bruker du kun ett.

Hvor mye det har å si om lambdaen er rett etter den ene eksosmanifolden istedenfor å være nærmere katalysatoren aner jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har manifoilen ifra 328'n, og der sitter det jo 2 stk lambda'r. Kan vel kanskje gjøre det så lett som at jeg kun kobler til den ene, og bare lar den andre være utilkoblet?

Hadde vært flottt om det funka greit da :D

Jeg sjekka delenummeret på den som sitter i nå. og det var den typen lambdasonde som ble produsert frem til 9/1995, har det noen betydning om jeg bruker den som kom etter 9/1995? Noen fysisk forskjell? :) Har en på hånda seru:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...