Gå til innhold

525ia/535i til salgs, relativt rimelig.


Anbefalte innlegg

BMW E34 525ia/535i til salgs. registrert som 525ia.

Karoseriet har gått 300000.

Bilen er egentlig 525IA, men motor er byttet og den er skiftet fra automatic til manuel. Motor som står i har gått 170000. Har ikke papirer på det. Minimalt med rust. Musikk anlegg til 15000 inkl. i pris. anlegget er feilkoblet, noe som må fikses. Mangler lær topp på gir stang. Mangler luft filter. Vindusviskemotor er ødelagt. IKKE EU godkjent, mangler luft filter og vindusviskemotoren får å få den godkjent. Overflaterust på bremseskivene, kan bli slipt av enkelt og greit. Klossene er nye. Skiltene er levert inn til vegvesenet pga jeg ikke hadde penger til eu godkjenning. Års avg. ikke betalt, men den koster nå halvparten siden skiltene har vært inne siden før nyttår.

Enkelte frenger i setet forran og setene bak. En liste på venstre side av bilen(styling) må bli limt på en gang til. Varmemåleren er defekt, når bilen starter så begynner den over streken i midten. Etter ett par minutter går den opp på varmt. Koblingsfeil eller noe slikt. Bilen går ikke varm. Ved kjøp må bilen enten taues eller prøveskilt. Vindu bak ødelagt, kan ikke ta det ned eller opp. Overflaterust på bensin lokk.

Gassen og clutchen er litt harde, vaierene er strammet. Er bare til å løse de igjen hvis du føler de er for harde.

Motoren er veldig bra og har AC snitcher toppakning. Går veldig bra, ingen tikking. Foringene er ikke brukt nok, derfor KAN den lage noen knirkelyder i en liten stund etter man kjører bilen, det forsvinner om man kjører bilen i ny og ne. Bilen har vært ukjørt i 6 mnd.

Bilen selges for en billig penge pga. grunnene over. Med det sagt så selges den ikke til skampris. Kan ikke bli prøvekjørt i og med at det ikke står skilter på den.(prøveskilter fungerer, om bilen blir kjøpt betaler jeg for prøveskiltene.)

Noe mer du lurer på? Send PM. Kan godt være jeg har glemt noe. Bilen selges straight, ikke noe tull.

Pris kr: 10.000. ved hurtig salg kan den selges for mindre!!!!!!!. Trenger penger til flytting + sydentur så kan desverre ikke ta mindre enn det.

Link til bilder: http://bil.autodb.no/autodb/frame_searc ... 2072280513

Mvh Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...