Gå til innhold

-86 E30 325 iX 2d !solgt!


joar_92
 Share

Anbefalte innlegg

Hei. Vurderer og selge gobilen min. Bilen har vert bruksbil samt rullende prosjekt av meg i 1,5år. Bilen er en 86mod (førstegangsregistrert i norge i 87) 325ix 2dørs med el takluke, el speil og el vindu samt vipperuter bak. Hengerfeste er tatt vekk til fordel for mtech(har det liggende)

Positivt: Det meste i understell er nytt utenom traversforinger.

Det vil si: foringer i bærearm fremme og bak, endeledd, bærekuler, mansjetter på ene siden fremme og begge bak, difforing, dempere rundt hele bilen, tårnlager fremme og bak, nye fjærbein fremme(brukt fra koed), hjulager fremme, håndbrekksko og kabel.

Ellers er det nyoverhalt topp med nye ventiler og tetninger, ny toppakning, ny vannpumpe, registerreim, dynamoreim, viskosekobling ,og radiator er bare noen år gamel.

Mtech 1 bakfanger samt vinge sitter på og framfanger følger med, mtech 2 ratt, Startec baklykter, sportsinteriør i skinn, nye sommerdekk med felg i fjor, ok piggdekk sitter på nå. er sikkert mye mer også som jeg ikke komer på i farten.

Bilen er godkjent senket og godkjent med 16" felg. Hengerfeste er tatt vekk til fordel for mtech(har det liggende)

Negativt:

Motoren har rådebank. Så der burde nok veiv og blokk byttes samt rådelager. har delemotor med veiv og stempler liggende men ikke blokk som passer.

Bilen skulle vært på eu kontroll( har mangellapp) eneste som gjennstår er bytte ene kanalen. kanaler til begge sider følger med, samt fikse beltemekanismen på ene siden i baksete da den går treigt (skal se på det).

Bilen har ellers noen små rusthull i gulv ved pedaler, bak bakfangeren på hjørne og et lite bak skiltet. Og litt overflaterust her og der. hjulbuer er ganske bra.

Bilen kunne nok trengt litt lakk pga klarlakk har begynt og flasse ved bakluke og på taket.

Fremstolene er slitt. Har strøkne orginale i stoff uten vipp liggende.

Trådene i bakrute virker ikke.

Bilen har gått 372k, har masse deler liggende som kan følge med.

Prisantydning: 19 000,- /bud, med alt av deler og mtech++. 14 000,- /bud, uten m-tech og startec. Kom gjerne med bytteforslag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...