Jump to content

M30 turbo


Peders-
 Share

Recommended Posts

hei, skal til og begynne på et turbo prosjekt. og leter egentlig berre etter tips og pekepinner om hvordan det er best å bygge og va som er best. det er mitt første turbo bygg så eg treng litt veiledning:) det er en m30b35

Takk for eventuelle svar:)

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Jeg ville ha gått så langt å sagt, ta deg en halv dag eller hel på google og les litt. Se om du skjønner deg på noe, prøv å lær litt. Det er en del som skal gjøres for å turbolade en sugemotor. Litt mere stress enn å sette på k&n filter.

Som gutta over meg nevner. Hvor mye penger/tid har du å bruke`? Har du satt opp budsjett. Har du tenkt på andre ting enn selve turbo kittet?

Kjøling/bensin system?

Bensin/e85?

Turbo størrelse?

Original motor/forsterket/overhalt?

Kasse?

Clutch?

Diff?

osv

osv

osv

+++

Et tips er å google motortypen din og turbo og se hva andre har gjort, åssen sprut de har bruk. Så les om forskjellige sprut evnt spør på forum. Se hvem har bra/dårlig tilbakemeldinger. Så spørr om mere konkrete ting.

Jeg er også som deg og alle andre, spørr ting på forum, men er greit å ha litt bakgrunn/grunnleggende. Det er klart, alle begynner et sted, men prøv å les gjennom en prosess som andre har gjort med din type motor. Det er meget lærerikt :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...