Jump to content

Hvor sitter bensin pumpen på 318i e36?


engern
 Share

Recommended Posts

Bilen stoppet opp i går kveld og har siden vært umulig å starte. Starter går rundt,men mer skjer ikke. Prøvde og bytte luftmengde målern men det hjalp heller ikke. Har søkt rundt litt og mistenker bensinpumen. Men hvor sitter den?

Har søkt mye rundt og funnet ut at den sitter under baksetet. Men jeg løftet opp hele baksetet å så under der men det er ingenting der. En boks midt på cirka hvor det sto airbag sensor på er alt jeg fant under der. Er en 318i 94 modell med m43 motor.

Noen som vet hvor jeg finner bensin pumpen på de?

Link to comment
Share on other sites

Den sitter inne i tanken. Under baksetene så er det et deksel i karosseriet som du må ta ut for å komme til toppen av tanken? Der er det en ring som sitter i tanken som har to rør på seg. Ta ut denne så sitter bensin pumpen fast i den på baksiden

Link to comment
Share on other sites

Ja, hadde vært lurt å sjekket om den funka før bytte. Prøvde og starte bilen men det virka helt stille der så da var jeg nesten sikker på at den var gåen. Så det endte med løp og kjøp.

Plugger skiftet jeg for 2 uker siden, så de burde være i orden.

Litt usikker på om den får bensin, prøvde og finne bensin slange i motor i går for og skru a å se om det kom noe men fant ikke ut av hvor jeg skulle skru av. Kan det være at bensin filter er helt tett?

Tenkte og se over alt av slanger i dag om de er i orden,. Så blir det å sjekke coil og fordeler etter det. Håper jeg finner ut av det snart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...