Jump to content

Cerwin Vega H.E.D DUAL 12" KASSE M/FORSTERKER


Recommended Posts

Hallo. jeg tenkte og kjøpe meg ein basspakke altså 2x12 eller 1x15 ink kasse og forsterker. tenkte og bruke 6000kr på dette. så kom jeg over denne http://www.knk-tuning.no/product.php?id_product=11030 det er altså Cerwin Vega baspakke. har hørt mye positivt rundt dette med bilstereo fra Cerwin, men er dette noe og satse på ? vill den trøkke godt ? noen som evnt har erfaringer ?

Link to comment
Share on other sites

150w rms fordelt på 2x12" er ikke stort å skryte av desverre. Ulempen med "basspakker" er at forsterkeren nesten alltid er underdimensjonert til de grader. Men til den prisen får du jo dette:

http://www.dynabel.no/Shop/Product/dyna ... for/DY9163

DET vil trøkke godt ;) I E36 så må du derimot finne en løsning for å få bassen inn i kupeen, du har sikkert ikke ski-pose hull bak armlenet?

Link to comment
Share on other sites

Hmm. vet du om noen gode basskasser uten forsterker? har ein monoblokk på 2000w rms liggende, men for og få bassen inn i kupeen tengte jeg og legge inn to bassreflexrør. vil dette funke ?

Det hjelper ikke at du sier du har en monoforsterker på 2000w rms, når du ikke sier hvilken forsterker dette er. For alt vi vet så kan det være en A/D/S, boss eller fence sak, og da kan du nesten ta bort en null i det tallet ;)

Har foresten svart deg på bilforumet også :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...