Jump to content

ombygging e46 m3


m3e36
 Share

Recommended Posts

hei.. skal godkjenne en ombygd m3 e46, og lurer på hva kravene til dette er med tanke på understell å driverk? må alt byttes? må driverk være fra e46 m3 eller har ikke driverk betydning for godkjenning? har div e 36 m3 deler nå på bil som fungerer veldig greit!

på forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

For det første, send BT søknad, om du allerede har bygd om bilen uten først å sende søknad har du fått en dårlig start ovenfor BT.

I vedtaket fra BT vil det vel stå kravene de stiller til ombygging, men disse trenger ikke være detaljerte og de stiller vel mest sannsynelig krav til at ett BMW verksted går god for ombyggingen din, alltså garantere at du har byttet alle deler som må byttes ut med e46 M3 deler.

Siden e46 M3 er en eksisterende modell (ulikt f.eks e30 med M5 motor) så vil de nok aldri godta at du har brukt annet enn e46 M3 deler siden dette kan skaffes.

Såvidt jeg vet kan man uansett ikke bruke deler fra en eldre modell så e36 m3 er utelukket sålenge du ikke kan bevise at delene du bruker fra e36 m3 har samme delenr på e46 m3.

Alt kjøretekniskt relevant må stamme fra e46 m3, altså komplett drivlinje, motor, komplett understell, bremser og evt forsterkninger osv (eller ha samme delenr som e46 m3, mao deler som er felles for flere modeller).

Det sier seg litt selv at når du bygger om til e46 m3 og skal godkjenne dette for bruk på vei må du ha alle relevante tekniske deler fra e46 m3.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...