Jump to content

Ulyd ved svinging/rattutslag i E90 330i, Ny tannstang +++


jb
 Share

Recommended Posts

Har en E90 330i. 65000km

Var i tyskland for å sjekke ut en hyle/skrkapelyd i styringen. Var ikke en "stygg/høy" lyd men det var noe som ikke stemte. BMW verkstedet i tyskland kikket på bilen å sa med en gang at det var tannstangen, denne ble byttet og bilen var helt fin. Når jeg kommer hjem til Norge er lyden tilbake men ikke like mye som tidligere. Kan høres litt ut som svak servo støy som forplanter seg opp rattstammen.

Har ringt tilbake til verkstedet som forsåvidt stiller seg noe uforstående samt foreslår at det kan være noen problemer en annen plass i servosystemet som f.eks servo pumpen som kan ha forårsaket det forrige problemet med tannstangen.

Reagerer litt på at slike deler kan være defekte på en bil som er gått 65000 og ellers er strøken, lurer på om noen har vært borti noe lignende eller kan han noen forslag.

Etter å ha fått byttet tannstangen, bremseveske samt noe annet småplukk på bilen for under halvparten av prisen på kun tannstangen hjemme er jeg litt skeptisk til å la Bavaria hive seg i feilsøkingen.......

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...