Jump to content

Skifte låsesylinder på BMW E36 318tds


aleek
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Tenningslåsen min er ødelagt, så må bytte låsesylinder. Men hvis jeg bytter den må jeg jo ha ny nøkkel, og siden bilen min har startsperre må jeg jo bytte den og? Eller? Noen snakket noe om at jeg måtte bytte chip fra min nøkkel å til den nye, hvordan kan dette gjøres?

Håper dere kan hjelpe meg [-o<

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! Min er en 96 ja, videoen var fin den :) Men hvordan bestiller jeg ny chip? Kan jeg ikke bruke chippen som er i min nøkkel og sette i den nye?

EDIT: Jeg snakka akkurat med en BMW forhandler og de fortalte meg at hvis jeg skaffer meg en ny låsesylinder med nøkkel må jeg få koda om den nye nøkkelen. Og det sku de ha 1180 kr for. Leste akkurat i en annen tråd der en fra dette forumet hadde laget en guide om hvordan man kunne bytte chippen fra den gamle nøkkelen til den nye. Er det bare forhandleren som vil tjene penger på meg eller kan dette rett å slett gjøres selv?

Link to comment
Share on other sites

Du trenger litt spesial verktøy og vitenskap med data for å om-programmere den chipp'en til nøkkelen, tror jeg ville gunnet for den nye chipp'en i stedenfor. Det er jo bare 1k, det er ikke verdens undergang.

Men hvist du finner ut av den guiden, så er det ingen som vil stoppe deg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...