Jump to content

E92. Eksos og kit.


Popza
 Share

Recommended Posts

Hei.

Har kjøpt meg en BMW E92 2008 320D i dag, men synes at den er litt "tam", uten M-sport fronten. Så tittet litt på Ebay; fant følgende front -> http://www.ebay.com/itm/07-10-BMW-E92-E ... 208wt_1265. Kanskje litt dumt spørsmål, men er ikke veldig "typen som mekker bil". Uansett; vil denne passe min 320D 2008?

Case 2: Har sett på nytt eksosanlegg også, liker ikke utseende på den originale eksosen. Men får å få den nye eksosen til å passe, så må jeg bytte en "plastikk-dings" under bak-fangeren. -> http://www.ebay.com/itm/BMW-E92-335i-Ca ... ff&vxp=mtr er denne "plastikk-dingsen" lett å montere selv? Eller må jeg få noen som kan det, til å "replace" den?

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Ifølge det som står innepå M3 fronten så skal den passe da.

Står ikke at den er retrofit, så jeg vil tippe, med tanke på pris, at det må litt kluss til for å installere den. Får med bok står det da, så det hjelper jo litt.

Når det gjelder diffuseren, så spørs det litt. Den du sendte der, står at det bare passer M-sport bakfangeren, så den vil ikke passe den originale (som såvidt du har). Jeg kjøpte en diffuser på gs-bildeler, og den måtte limes på, er de retrofit, så kan de skrus på. Er litt med arbeid om den ikke kan skrus på, da må man av med hele bakfangeren for å få gjort det skikkelig, og det tar litt tid, men er ikke en vanskelig operasjon. Kan enkelt gjøres selv!

Vil også anbefale deg om du først går for M3-fronten, at du da kjøper en m-sport bakfanger også, ellers vil det se veldig klumpete og rart ut. Skal du gjøre det "100%" skikkelig, skifter du også kanalskjørtene, og senker (ikke minst.. burde gjøres uansett ;) )

Sleng gjerne et bilde ut av bilen!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...