Jump to content

Dieselfilter X5 3.0 sd


Sersjo
 Share

Recommended Posts

Hei. Har en X5 som bare plutselig stoppet, bilen startert igjen og gikk greit med en gang. Dette skjedde oftere og oftere over en 5 dagers periode. Nå bare starter den og stopper igjen etter et par sec. Jeg misstenker det kan være dieselfilteret som er problemet. Er det greit å skifte filteret selv, og hvor er filteret plasert på denne bilen? Noen forslag om hva det ellers kan være. (Er 50 mil fra nærmeste BMW verksted)

Link to comment
Share on other sites

Dieselfilteret finner du helt øverst i motoren, i midten litt på høgre side. Jeg skiftet det selv på min bil, det var fort gjort:)

Takk for svar! Klarer ikke finne filteret, du forveksler ikke diesel og oljefilter nå? Oljefilter ligger i et sort filterhus omtrent dær du forklarer.

Link to comment
Share on other sites

Hei. Det var ikke dieselfilteret jeg trodde jeg hadde funnet. Dieselfilteret på denne bilen ligger riktignok vedsiden av webastoen, men både webasto og filteret ligger under bilen på førersiden, omtrent rett under dørken til baksetet. Må ta av et deksel og løsne på to for å slippe til, helt greit å skifte dette selv, bare man vet hvor det er :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...