Jump to content

Lekker kjørlevæske (bilde). Trenger litt hjelp.


JonasFB
 Share

Recommended Posts

Trodde først det var ekspansjonstanken som lakk, men tørket godt opp og fant ut av at det lakk et annet sted. Må fylle væske etter en del mil. Ser tydelig at det pippler frem. Se bilde:

kk91boxafenx5byvhykt.jpg

Det lekker mellom slagen og denne debbeditten den sitter på. Bør jeg bytte slange + denne greia den sitter på? Eller kan det være et forsøk å prøve og stramme slageklemma? Hvordan sitter denne klemma egentlig? Var liksom ikke noe mulighet for å få den opp..

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er standard fabrikklemmer så hadde jeg bare klipt den av og montert vanlig slangeklemme istedet, langt mer praktisk. Kan kanskje være lurt å ta av slangen å sjekke om det er sprekker i plasthuset, hvis det og slangen ser ok ut, så prøvemonter tilbake igjen med ny klemme og sjekk igjen.

Link to comment
Share on other sites

Er standard fabrikklemme ja, men har jo null sjans til å klippe av denne. Kommer jo aldri til å få tak... Fant delen jeg trenger på GS.

Nr. 1 på bildet. Hadde jo selvfølgelig vært letter å prøve å få av den gamle slangen, og prøve med ny klemme men vet ikke om jeg kan få den av uten å skade slangen.

a5zj4uae02jzvgyjncgo.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...