Jump to content

EU-kontroll i bergen!?


AHellem
 Share

Recommended Posts

lurer på hvor dere andre fra bergen sender bilene deres til eu-kontroll her i området? skal inn til eu-kontroll nå snart og er ikke intressert i et verksted som er kjempe pirkete på feil, for å fikse seg selv arbeid ++

vil et sted som tar det kjapt og greit, selvfølgelig sjekker det viktigste selvom jeg er godt viten om hvilken stand bilen er, men ikke lager 2er feil av ingenting!

er stooor forskjell på verksteder når det kommer til dette (selvom det ikke burde vert det) , så vil høre hva dere andre har å si!

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg så på tv2 hjelper deg med temaet: prisanntydning på bil, da var snap drive hvesidenav bygarasjen veldig dårlig å finne feil. Kunne jo bare vært en dårlig dag, men de meste er litt nøye på EU kontroller.

Link to comment
Share on other sites

dårlige til å finne feil trenger de ikke være, men litt bøyelige med ting som ikke har med trafikksikkerhet å gjøre.. :P har for eksempel litt for bråkete eksos, og senk med litt tvilsomt tuv papir, og powerfilter... på en bil fra 1990 kan ikke de kreve det store av lyd og avgasser mener jeg...

Link to comment
Share on other sites

Jeg var først på NAF i knarvik med bilen min, og der var han virkelig ikke nøye. han klarte ikke få med seg at speedometeret mitt ikke virket, og det er en god del rust under bak bilen, og bremserørene er egentlig gjennområtne.. er også en del annet jeg ikke fikk bemerkninger på. Jeg har vært på eidsvåg auto et par ganger på etterkontroll, men kommer ikke gjennom pga avgass. de virker egentlig veldig greie, og får man det ikke godkjent betaler man heller ikke (etterkontroll i vertfall).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...