Jump to content

BMW cab - teknisk oppsummering


Tronder
 Share

Recommended Posts

Hei du der :wink:

For ikke lenge siden kjøpte jeg meg en BMW cab E36. Caben virket ikke da jeg kjøpte bilen, og nå har tiden kommet for å fikse den. Jeg kan svært lite om hvordan den virker, derfor startet i dag, med å finne ut hvordan alt henger sammen. Bare for å sette en pekepinn på hvor nivået ligger, så begynte jeg med å finne ut hvordan jeg løsner kalesjen manuelt. Dette er en helautomatisk cab som jeg har forstått.

Har søkt endel rundt omkring, etter eventuelle guider/tutorials som gir en oversikt over hvordan alt henger sammen. Har funnet mange gode tips og råd gjennom gamle fora, blant de beste fant jeg denne

Som sagt virker ikke el caben. Jeg har funnet ut at begge motorene bak virker, men ettersom jeg ikke har mye peiling er det vanskelig å finne feilen.

Først å fremst hadde bryr jeg meg ikke om at den ikke virker, jeg må først finne ut hvordan dette virker #-o Istedet for at jeg skal prøve å finne opp hjulet på nytt, tenkte jeg heller å lage en tråd der folk som har lyst, kan komme deres erfaring og kunnskap om hvordan caben virker.

Hver minste detalj er til hjelp. Om noen kunne ta seg tid til å skrive litt generelt om caben(helt fra scratch), for eks. om sikringer, sentral lås sammenheng, hvor man finner ting osv.

Alt er til hjelp, takk på forhånd :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...