Jump to content

BMW E30 - EU OK - 316I


MalinThams
 Share

Recommended Posts

finn annonse:

 

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44238489&editAd=true BILDER <-

 

Informasjon
Salgsform Bruktbil til salgs Kjøretøyet står i Norge Kilometer 140 000 km Årsmodell 1989 Karosseri Coupe Variant 316i EU-OK 2015 Avgiftsklasse Personbil Sylindervolum 1,6 l

Sjekk heftelser på df57715
Sjekk tid for neste EU-kontroll

Effekt 99 hk Drivstoff Bensin Girkasse Manuell Hjuldrift Bakhjulsdrift Farge Hvit Interiørfarge grått Antall seter 5 Antall dører 2 Antall eiere 2 Reg. nr. df57715
Beskrivelse

Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse! Bilen vil selges fort, med overgang til ny bil. NB: Dersom det er stor avstand fra kjøper til der bilen står, går det ann å møtes!!

selger med tungt hjerte min kjære bmw e30! Dette er en veldig lett bil med god fart i, og super bil for de som liker å style bil, og ha en morsom vinter! Den ligger supert på veien og kan ha kjempe høy fart i svinger uten noe problem! Interiøret er nydelig, men førersete er litt slitt.

I bilen er det veldig god lyd, med eller uten at man setter inn anlegg selv! Det er to pioneer høytallere bak og har aldri trengt å sette inn noen nye eller flere høytallere. Det var også en innebygd forsterker foran i bilen.

Bilen er fin i lakken, Det er en bulk i panseret, men denne bulken merka jeg kun første gang jeg polerte den. altså den syntes ikke. Det er flere som har kommet opp til meg å sagt at jeg har en av de kuleste bilene her jeg bor, altså dette er en bil som blir lagt merke til. 

Til tross for at bilen har stått i en kjeller i 8-9 år så starta den som en klokke og gikk rett igjennom eu-kontroll med 0 feil! 

nylig byttet: (1 uke siden)
-bakrute 
-viftereim 
-registerreim 

Ellers er bilen god som gull! Og absolutt verdt å kjøpe for en bmw-elsker. 
ring for mer info/flere bilder!
tlf: 97028077, 95700977, bare å ringe for en hyggelig bilprat!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...