Jump to content

E61 panoramatak gått ut av ledd


bb79
 Share

Recommended Posts

I dag mens jeg holdt på å laste noe inn i bilen kom jeg til skade å presse ryggen min litt for hardt mot stofftaket som dekker panoramataket. Den sa klikk og ble dyttet ut av ledd. Det var bakre del som ble presset opp. Jeg prøvde å åpne stofftaket bakover. Den gikk nesten helt bak, men sa litt klikk klakk på veien dit.

 

Og da ble den stuck der helt til jeg omsider klarte å dra i taket for å få den tilbake. Nå er imidlertid både den fremre og bakre delen av stofftaket ute av ledd. Jeg har lagt ved bilder som viser dette. Siden det ikke går an å åpne det øvre glasstaket uten at det nedre stofftaket er åpent så klarer jeg ikke å finne ut hvordan jeg skal få taket tilbake på ledd.

 

Er det noen som har noen idéer om hva jeg kan gjøre? Jeg vil helst ikke kaste bort flere tusen kroner for å få det reparert :(

post-65423-0-38029600-1382651086_thumb.j

post-65423-0-86869500-1382651092_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei, eg og har litt av dette problemet, men hos meg so følger ikkje den bakerste delen med frem når eg lukker, lurer litt på korleis desse to henger sammen? Har du fått fikset ditt?

Mvh.

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk fikset det, ja. Du må åpne innertaket helt opp. Deretter er det to unbrakoer på hver side i bakerste del på siden. Disse skrus ut og du kan skyve overglasset bakover og ut. Etterpå kan du skyve innertaket tilbake for å se hva som er galt med det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...