Jump to content

Nok et problem med nivåreguleringen.


gullsakar
 Share

Recommended Posts

Ja, jeg som trodde jeg hadde fått fikset problemet. For et par mnd siden overhalte jeg kompressoren og byttet stempelring og pakning. Dette pga feilmelding ''control time fault lifting'' Monterte tilbake og det har virket fint fram til nå. Nå fikk jeg varsel i display igjen og i tillegg til ''lifting'' feilkoden er det også kommet ''drain valve'' og ''compressor relay''..

Trenger noen råd her hvis dere har noen. Drain valve ser jeg for meg er den ene av de to ventilene som står ved siden av hverandre.? Er vel magnetventiler som kanskje lar seg fikse ved å åpne dem opp å rengjøre? Disse fås ikke som reservedel men kan nok finne en brukt som er i orden også.  Rele får man kjøpt nytt.  

Men, det må jo være en grunn til at dette ryker. Ser jo for meg lekkasje en plass men bilen synker ikke og er stabil på høyden. Eller at overhalingen min tidligere ikke var vellykket. (tvilsomt da selger i UK garanterte delene)

Vet noen vil foreslå å bytte til fjærer. Det har jeg vurdert men syntes jo luftsystemet er genialt når det fungerer.  Bilen er den i signaturen.

Hvis noen orker å komme med flere innspill på et veldig hyppig diskutert tema så takker jeg for det.:) 

 

 

Edited by gullsakar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...