Jump to content

M52 i E30, Dårlig starter? (med video)


Toastjern
 Share

Recommended Posts

Hei!
Driver å setter en M52 nedi E30'n min..

Og har kommet såpass langt at det er på tide å prøvestarte den.

Men virker som at starteren er gåen/defekt.. evt Snart tar kvelden helt..

Batteriet har stått lagret en vinter, men holder fint på strømmen. Har bra Volt innpå den konstante på starteren. Har bra volt til magneten når tenninga blir vridd til "start".

Starteren er tatt av motor og prøvd med startkabler, magneten slår fint helt ut og inn, og den roterer bra.

Men med engang den er koblet på motor igjen, kommer denne "skrape" lyden. Kan virke som at den ikke er sterk nok til å dra rundt motor?

Motoren er kjøpt hos Koed og starteren hang på motoren. Har ikke rørt koblingene før i dag da jeg tok den av motor..

Setter pris på tips.

Jeg skal prøve med startkabler fra firmabilen mens den går, for å utelukke mitt eget batteri..

På videon har jeg strekt en kabel rett ifra batteriet for å utelukke evt brudd i ledningsnettet..
Det er akkurat samme resultat som med de orginale koblingene som sitter på starteren. Samme lyden..
 

 

Edited by Toastjern
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...