• entries
    2
  • comments
    0
  • views
    619

About this blog

e34 525tds 1993 modell

Kjøpt 27.sep.2017

Prosjekt til å bli daily drive bil 

Entries in this blog

 

Små fiks

Nå går det mot kaldere dager og blir kaldere å være i garasjen å arbeide med bilen :/ men skal bilen bli klar til sommeren 2018 må jeg bare bite tennene sammen og arbeide.  Bilen har hatt en irriterende lyd hver gang jeg har tatt på fjernlysene, jeg spurte rundt om tips til hva det kunne være å hvordan jeg skulle få de bort. Fikk tips om å sjekke for ir eller sjekke alle ledningene rundt i hele bilen, jeg gjorde de så lett jeg tok på tenningen og fant hvor lyden var og fikk så hjelp av min søster (som også har en e34) til å finne hva feilen var. Søstera mi er ikke helt sikker på hva hun gjorde men lyden er vekke nå!  Jeg har også prøvd å få rettet ut den store ripa/bulken på v.side. De var ikke lett å komme til i de hele tatt :/ men fikk rettet de ut litt og får prøve å pusse å sparkle over nå i romjulen.    Skal se om å få tatt flere bilder imorgen av de forskjellige jeg har fått gjort!   For de som lurer på hvordan min søsters e34 ser ut så kan jeg slenge med ett bilde jeg har tatt av den    

RavndalE34

RavndalE34

 

Prosjekt bilen

Kan kort fortelle litt om meg. Er ei 17år gammel jente (00) som har hatt øye for bil de siste årene. Kan nevne jeg aldri har skrudd før og dette blir ett stort prosjekt som blir veldig lærerikt for min del. Planen er å fikse bilen så den er 110% frisk og få dette til å bli min første daily drive. Eg skal selv skru og sveise på bilen, planen er også å lakkere bilen selv heime   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Har lenge ønsket med en e34 og jeg er så heldig at jeg har en kompis som kjente en som solgte en e34 525tds, bilen var ett rep prosjekt og de passet bra da jeg ikke får lappen før i juni.  Bilen ser muligens ikke så vakker ut å hadde ikke eg kjøpt den ville den nok blitt en vinterbil og så til knoksen. Bilen er gammel å gått sin del km men eg så potensialet .   Det som overrasket meg var mengden rust, det var så si ingenting utenom på kanalene.  Nedenfor ser dere en ripe/bulk som kommer til å bli krevende å rette ut og sparkle over. Selv om bilen har mange skjønnhetsfeil så var motoren og alt drivverk i rimelig god stand.   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bilen blei solgt 1.Aug til noen andre da jeg var for sein til å si ja, jeg trodde løpet var kjørt og de bare var å leite på finn til en ny e34 var for salg. Den 26.Sep fikk jeg melding av kompisen min igjen at bilen var for salg igjen! Det var en annen bekjent av kompisen min som hadde kjøpt den.  Den 27.Sep reiste jeg å en kompis for å hente bilen, for da hadde jeg sagt ja med en gang og bilen var endelig min! Bilen var helt lik som sist bare jeg fikk med andre felger og litt deler til å fikse den.   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bilen har måtte ventet litt før jeg begynte å skru den fra hverandre pg skole å mye annet.  Bilen blei kjørt inn i garasjen og kommer til å stå der til den er ferdig med ny lakk og nye dekk og nytt alt! Startet med de enkle å de er å skru av frontfanger, lys, bakfanger osv.  Siden jeg mangler deler eller venter på å få bruke sveiseapparatet så ble de pussing og spraylakking av lister og plastholderen til hovedlyktene. Over: her har du listene på framfangeren, t.v er ny lakkert og t.h er ikke rørt Over: t.v ikke rørt t.h pusset og spraymalt. Resultat av hele venstre hovedlykt sammen, ble veldigt fornøyd må jeg si! Gleder meg til å fortsette og spesielt til slutt resultatet!      

RavndalE34

RavndalE34