• blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    3371

Om denne bloggen

Bilder og oppdateringer på det som blir gjort på bilen min

Blogginnlegg i bloggen

 

NY BIL - BMW 318

Bilprosjektet mitt - BMW 318 Slutten på juli 2013 kjøpte jeg meg en ny bil, type BMW 318 2000-modell. Da hadde den bare gått 127 000 og ikke vært vinterkjørt på mange år. Fikk en god magefølelse på bilen og valgte å kjøpe den. Dette er da min 2. bil, som jeg har mange planer for. Dagen jeg kjøpte den og ble parkert i gårdsplassen min. Kjøpte den absolutt ikke ferdig, og har tenkt å legge ut oppdateringer ettersom ting blir gjort med den. Det som har blitt gjort med den til nå: Byttet 0-ring i motor
Skiftet olje
Sotet grøftlys, framlykter og baklykter
Kjøpt anlegg, type JL Audio 2x12" sub
Påbegynt med å bygge anlegget (kommer bilder senere)
Litt småfiks på interiøret. Festet stickerbomb rundt girstangen
Laget navnet mitt i klistremerker og festet på sjåførsiden
Stickerbomb rundt girstangen, syntes det ble utrolig tøft! Fikk tak i 2 slike, en på panellistene og en på utsiden av passasjerdøra. Dette er det som har blitt gjort til nå. Grunnen til at jeg har kommet så sent igang er at jeg har slitt utrolig mye med en oljelekkasje vi ikke har klart å lokalisere og har vært ut med alle deler i motor for å finne lekkasjen, og blitt byttet ut en del og vasket og pusset for å stoppe lekkasjen. Fant tilslutt hvor den befant seg, men da var det gått mye tid på dett problemet. Holdt ikke så veldig lenge før en ny lekkasje oppstod, og den holder vi på med fortsatt. 318 motorene er vel ikke akkurat de beste, men vi lar oss ikke vippe av pinnen av den grunn. Viktig å få fikset motoren før eksteriør, slitedeler og lakkering blir foretatt Må selvfølgelig også vises at det er en jente som kjører bilen Stay tuned!!

Marthee-93

Marthee-93