• blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    20
  • visninger
    14790

Vi er helt sjef på Truseblå!

mkj

visninger

blog-0083484001381398760.jpgDa vil jeg bare få lov å takke rolfi for at vi nå er en autoritetsside når det gjelder blå truser!

Hva i all verden tenker du kanskje? Vel, det har seg jo sånn at jeg har jobbet med ulike internettprosjekter i veldig mange år. Man blir litt skada...

Kikket litt igjennom galleriene vi har fått her på Bimmers nå på formiddagen, og har tidligere vært innom galleriet til rolfi ettersom jeg har hatt en liknende bil tidligere.

Siden jeg har hatt en liten runde med tagger tidligere i formiddag, så kikket jeg på taggene i albumet til rolfi. Truseblå sto det. Hehe.. Ingen dum beskrivelse av fargen på denne bilen kanskje. Så fikk jeg for meg at jeg skulle gjøre et søk på "truseblå" i google.no. Og til min store "glede" ser jeg at vi nå ikke bare er på førstesiden! Vi ligger over Lindex, og ikke langt bak Zalando for øyeblikket. Hehehe.. Nå vet jeg ikke helt hva trusefargetrenden sier for tiden, men jeg tipper nok at vi ikke får særlig med trafikk på dette ordet framover. Men folkens: Bruk taggene. De hjelper både vanlige folk, medlemmene våre og søkemotorene til å finne fram til relevant innhold :)

blogentry-75918-0-61399100-1381397698_th0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå