Jump to content
  • entries
    12
  • comments
    20
  • views
    17458

Vi er helt sjef på Truseblå!


mkj

1538 views

 Share

blog-0083484001381398760.jpgDa vil jeg bare få lov å takke rolfi for at vi nå er en autoritetsside når det gjelder blå truser!

Hva i all verden tenker du kanskje? Vel, det har seg jo sånn at jeg har jobbet med ulike internettprosjekter i veldig mange år. Man blir litt skada...

Kikket litt igjennom galleriene vi har fått her på Bimmers nå på formiddagen, og har tidligere vært innom galleriet til rolfi ettersom jeg har hatt en liknende bil tidligere.

Siden jeg har hatt en liten runde med tagger tidligere i formiddag, så kikket jeg på taggene i albumet til rolfi. Truseblå sto det. Hehe.. Ingen dum beskrivelse av fargen på denne bilen kanskje. Så fikk jeg for meg at jeg skulle gjøre et søk på "truseblå" i google.no. Og til min store "glede" ser jeg at vi nå ikke bare er på førstesiden! Vi ligger over Lindex, og ikke langt bak Zalando for øyeblikket. Hehehe.. Nå vet jeg ikke helt hva trusefargetrenden sier for tiden, men jeg tipper nok at vi ikke får særlig med trafikk på dette ordet framover. Men folkens: Bruk taggene. De hjelper både vanlige folk, medlemmene våre og søkemotorene til å finne fram til relevant innhold :)

blogentry-75918-0-61399100-1381397698_th

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...