Jump to content

mkj

Administrator
 • Posts

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

mkj last won the day on April 10 2020

mkj had the most liked content!

1 Follower

About mkj

 • Birthday 06/27/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Fredrik og @Marius2002, den rangeringen er noe som fulgte med i en software-oppdatering. Jeg har dessverre ikke rukket å sette meg særlig inn i denne eller sett om det kan justeres på noe vis, og nå ser jeg det snart er klar for ny oppdatering igjen 😬 For øvrig hadde både min far og en av mine onkler hver sin BMW 2002 i sin tid 😍
 2. Update: Vi dobler servers minne denne uken for å avhjelpe ytterligere, og varsler om 5-10 minutters nedetid i den forbindelse.
 3. Hei folkens! Vi jobber med å beskytte forumet på best mulig måte i forhold til en generell sårbarhet på Apache-servere som nylig har blitt løftet fram i lyset. Bimmers har nå fått et ekstra lag med beskyttelse med løsning fra https://www.vikt.no/sikkerhet/, og det kan nok oppleves litt treghet her mens vi får justert oss skikkelig inn. Beklager det, men "better safe than sorry"
 4. Ser det er litt kaos, ja. Er noe som heter "automatiske annonser" fra Google. Tror jeg har fått slått den av for alle nå.
 5. Hmm... Dette må jeg undersøke, da vi ikke har gjort noen justeringer på reklametrykket. Kan være noen templater som har fått dobbelkode eller at innloggende medlemmer plutselig får se reklame som bare er ment for tilfeldig besøkende. Skal finne ut av det.
 6. Det har blitt gjort en større oppdatering av softwaren som Bimmers kjører på i dag, 08.09.21. Regn med litt treghet de neste to dagene, samt noe justeringer av funksjonalitet.
 7. Da bruker-/profilnavn er offentlig informasjon, har vi nå endret til å kreve pålogging med e-postadresse + passord for høyere sikkerhet.
 8. @TRF, usikker på hvorfor du ikke får opp dette. Vi oppdaterte forumets software for 8-10 dager siden, men jeg kan ikke se at vi har noen feil i systemet nå. Kan du sjekke en annen nettleser?
 9. Til info: Det er planlagt en oppdatering av forumsoftwaren som bimmers.no kjører på denne helgen (uke 14). Dette vil dessverre medføre noe nedetid og ustabilitet mens oppdateringen pågår.
 10. Som de fleste har merket har vi gjort en oppdatering av softwaren. Vi har litt oppryddingsarbeid foran oss denne uken, så vi ber om litt tålmodighet 😅 🙏
 11. Tregt som en sliten 190E... Vi er på saken, og det bør løsne igjen ganske kjapt nå.
 12. De der er en tabbe vi tar på egen kappe. Etter oppdatering ble det mulig å poste som gjest før man hadde registrert seg med validert e-postadresse... 🙈 Har lukket for dette nå.
 13. Vi er oppe igjen etter en "nødoppdatering" etter et ganske massivt angrep av spammere. Du har kanskje merket dem... Det oppsto en del komplikasjoner underveis som gav oss mer nedetid enn normalt. Det er fortsatt litt arbeid som gjøres i bakgrunn nå, og slikt som søk vil være tregt enda en stund.
×
×
 • Create New...