Jump to content

ahj

Members
 • Posts

  4422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

ahj last won the day on September 27 2021

ahj had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  M140i

Recent Profile Visitors

8503 profile views

ahj's Achievements

 1. Det jeg sa til han å. Men bilen lever den dag i dag. Så den der B230 motoren tåler mye juling.
 2. Når jeg tenker etter så nevnte dem aldri det. Det de snakket om var manuell kasse fra e39 530d, for den tålte mye juling. De skal jo ha det, uten turbo på den motoren så skal det mye til for å kille den. Han ene kjørte den bilen som han hadde stjålet den, full pinne på iskald motor. Aldri noe galt med den.
 3. Jeg kan se det for meg. Med en slik kommentar hadde jeg lett spandert drikke på deg. 🤣
 4. @sveigis det med Volvo kjenner jeg veldig godt igjen fra tidligere vennegjeng. Av 15 stk var det en som ikke hadde Volvo og det var meg. Det med motor navn og hvem av de som var best henger fortsatt igjen hos meg. De snakket jo ikke om annet en den B230 motoren.
 5. Synes BMW skal få tilbake slike reklamer
 6. Håper noen her inne snapper opp denne og redder den 😮 https://www.stadssalg.no/no/34744-bmw-540-ombygd-alpina
 7. Bare å bestille grill, senk, leppe, eksos og tuning. Helfoliering skal du få lov å stå over, heller svart bil enn foliering. Er min mening.
 8. Nydelig! Bra du skrev fiksen, så kan vi andre gjør samme hvis det skjer med oss!
 9. Hvis svart grill, så stemmer jeg for å hellakere bilen i den rødfargen på forrige side. Samt senk og leppe Og steg to tuning.
 10. @Walkabout G30 LCI uten laser ser ut som en som har røyka noen som ikke skal røykes. Litt vell slappe de øya der. Jeg kan være enig på at LCI på g3x ikke er så spennende. Eneste må være @Marius2002 skriver over med M5.
 11. Jeg synes 2 serie coupe er veldig pen, litt utradisjonell stomp men. Tydelig at denne er som baken, deler BMW miljøet i to.
 12. Opplevd samme på en g20 320d med appen. Må inn på oppdatering av bilen får det ble fikset.
 13. Retrofit Etter at nytt kombi kom på plass har lysten på neste oppgradering lusket rundt. Jeg har lenge irritert meg over at denne bilen mangler to ting fra fabrikk(hvis jeg har sett og husker rett), det er takluke og avblendbare og innfellbare utvendig speil. Etter noen timer på se igjennom etk og ledingsdiagram skulle ikke dette bli noe problem, bare litt koding etter montering. Men jeg har jo selvfølgelig gått for avblendbare speil på begge sider, ikke bare sjåfør siden som disse kom fra fabrikk. Neste blir å finne noen sommerfelger og noen dørlåser. 📸@Saltkjelen
 14. Husker slike "opplevelser" da vi var på familieferie. Ikke at jeg skal gjengi historien i dag, men den inneholder en BMW, en familie på fire, en dansk politimann og en svenske i en Porsche. Og det var den norske familien i BMW som fikk siste plassen på ferga, mens svensken måtte snakke med en viss mann i uniform.
×
×
 • Create New...