ahj

Members
 • Content Count

  3912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ahj last won the day on December 17 2018

ahj had the most liked content!

About ahj

 • Rank
  Generalløytnant

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW

Recent Profile Visitors

5097 profile views
 1. Bare håper at terapi timen har fungert. Hu var vell vond å ha med å gjøre forrige lørdag. Bilder må man få til
 2. I følge det bilde du la ved så har det ikke noe for deg å ha 32 amp på. i følge den oversikten kan bilen din kun ta i mot 3,7kw. Men du er ihvertfall klar for fremtiden Vet du hva som må til for å montere en slik lader og evt hva betalte du?
 3. Det synes jeg også. Blitt litt vell lite av det her det siste året
 4. Lita oppdatering. Ser det var sist oppdatering her i juni i fjor. Daglig i bruk og eneste som har skjedd siden sist er at bremseklossene ble bytte til EBC Yellow. Ellers så står bilen nå hos @lagunilla for litt terapi. Håper hans M4 kan snakke litt fornuft med min slik at ht pumpa kan levere riktig mengde bensin. Hu har blitt altfor vant til å stå siden av arbeidsbilen som er vag på jobb, det går ikke så bra i lengden 😂
 5. Helt enig at blir litt mye når det er en slik flott bil. Forhåpentligvis løser dette seg på best mulig måte
 6. ahj

  E91 335d LCI

  Veldig synd med vann i bilen. Jeg stemmer også for 437 😃
 7. ahj

  Chipping av 2014 335iX

  Jeg kan trykt anbefale MHD. Spess nå hvor de har den ENET trådløst adapteren sin. 8 sek å bytte maps, 2-3 min på full installasjon. BIlen er som org, men bare med mer futt over hele linja.
 8. ahj

  "Billing Instructions" i ISTA+

  Som TRF skriver at "flagging" kan forekomme hos noen tunere. Om dette kommer opp sier også noe om graden hvor flinke tunere er også. Min E91 er jo tunet. Aldri fått opp noen slike meldinger.
 9. Gratulerer Fredrik! Tror ikke du skal ha noe problem med G30 som familiebil. Brodern har bare hatt sin e90 i alle år og de har klart seg kjempe bra. Eneste han sier er at tetris øving kan være lurt. 😂
 10. ahj

  Kjøpsråd F15

  Med forbruk på 0,7-1 så kan man også da dra inn e9x 325i/330i. Disse ligger på det nivået når det kommer til forbruk. Du kan få dem nedi 0,5 hvis du kjører dertil.
 11. ahj

  Problem med xDrive - E92

  Jeg har xDelete. Du må kjøre litt hvis du ønsker at jeg skal skru av xDrive for deg bare Skal være slik at når man har kjøpt appen så kan man bruke den på så mange som man ønsker.
 12. Ikke sant. Hvordan kan da TM3 få til dette selv med 4x4? BMW burde gjøre som Tesla gjør å bare bruke en av motorene 90% av tiden for nettopp dette å ha et lavt forbruk. Nettopp dette Audi driver med på eTron for tiden for å senke forbruket. Hvis Audi kan så kan vell BMW?
 13. BMW driter seg så ut ved å ikke tilby xDrive på denne. Alle andre har SUV med 4x4, men ikke BMW. TM3 har samme størrelse på batteriet og skal klare 480-500km og da med 4x4.
 14. ahj

  Problem med xDrive - E92

  Ikke noe galt. Blir slik når det er noe galt for å beskytte seg. Har du sjekket om det kan være en ABS sensor? Hvor gammelt er batteriet ditt? Brodern hadde problemer i tre mnd med sin E90 hvor han "spant" hele tiden. Tok tre mnd før det kom opp feilmelding på abs sensor.
 15. Litt kjipt for dere med helt ny M bil. Recall M5, M8, X5M, X6M