ahj

Members
 • Content Count

  3804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ahj last won the day on December 17 2018

ahj had the most liked content!

About ahj

 • Rank
  Generalløytnant

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW

Recent Profile Visitors

4911 profile views
 1. ahj

  E91 335d LCI

  Altså @Daniel. jeg følte også samme med E91 min. Jeg har jo byttet alt i understellet foran og bak. Hadde bare en demper som fungerte og den var bak, samt en helt haug med dårlige foringer på casterstag og bærearmer foran og bak. Hvis det var ikke nok har man byttet to injektorer som lakk som medførte nye plugger samt olje. Og ikke glem to lambdaer og en NoX sensor. Så forstår veldig hvordan du har det. Bare ta en del av gangen så ser du lyset i tunnelen.
 2. xHP flashtool har gjort en del slikt som du nevner med kassebytte med programmering. De har gjort da 335d kassa til å ha i en 335i. Hør med dem om dem kan hjelpe.
 3. Jeg mener dems egne test biler er kjørt ganske langt og hardt. Dems E92 335i er vell et sted mellom 140k-170kkm hvor den brukes mest som banebil.
 4. Jeg har kjørt med xHP på min i snart 2 år. Kassa girer bedre en D enn den gjorde før jeg programmerte det. Videre har jeg programmert noen andre biler. Da en e91 320d xDrive med nå 220kkm på telleren. Den er tunet og kassa er like bra i dag som dagen den ble hentet fra BMW. Mye interessant lesing her: https://www.xhpflashtool.com/blog/
 5. Burde jo gjør det jeg også. Men det er alltid morsomt å gratulere venner med en litt vell flaut bilde som personen egentlig ikke ønkser skal komme "offentlig". 😂 Ellers en det er det lite aktivitet, samme med snap osv. Det som er synd er at mange av mine venner ikke klarer å legge fra seg telefonen når man er på besøk eller finner på noe. Ender alltid med at man sitter på hver sin telefon og er "sosial".
 6. Helt enig. Er alt for mye av den shitkastingen på slike sider på Facebook. Dessverre for min egen del klarer jeg ikke helt å bry meg om det, jeg burde gjort det mer slik at jeg kan melde meg ut. Men face brukes neste nå kun for å vite når folk har bursdager, men selv da glemmer jeg å gratulere🤣
 7. Min E91 er jo min daily. Jeg synes steg 3 på den er helt perfekt. Har kassa 90% i D da er den bedre enn org. Mye mykere mye mer roligere. Mens Sport og M er helt vilt bra Så jeg sier go for steg 3!
 8. Jeg har steg 3 på min E91 ja, men har prøvd steg 3 på samme bil som du har også Jeg var faktisk betatester på F1x 525d N57 med xHP.
 9. Ikke for å ødelegge her men på fattern sin gamle F10 så skjedde ikke noe av det du sier når batteriet på nøkkelen var dårlig. Eneste var at bilen varslet om at batteriet måtte byttes.
 10. Tror ikke jeg helt skjønner hva du mener. Men her har du de tilbyr nå:
 11. Jeg prøvde steg 3. Girer rimelig fort i M og Sport. Men prøv med steg 2.
 12. Kjempe bra forklaring! Har byttet olje på E9x med xDrive og der var det heldigvis tappeplugg. Den bilen i dag har gått 220kkm. Den har også blitt testet xDelete på flere ganger med gode resultater. Men hvordan er designet med tappeplugg på de på G serien? Helt lik som du beskriver, altså uten?
 13. Hvordan kontaktet du dem? Må høre med angående min bil. Veldig stilig at det bare er din bil!
 14. Jeg synes BMW kommer ikke noe spennende i disse dager. Jeg vil heller bruke penger på en i3 som begynner å bli et gammelt design men den holder seg bra. Men etter å ha sett lanseringen av Porsche Taycan blir det definitivt nye bilen innen to år.