Jump to content

ahj

Members
 • Content Count

  4215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ahj last won the day on March 28

ahj had the most liked content!

About ahj

 • Rank
  Generalløytnant

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  M140i

Recent Profile Visitors

6901 profile views
 1. @Slavearbeider'n slike videoer er bare gyldige når du står på rådhusplassen i Oslo. Selvfølgelig i samme tidspunkt som Lan er ferdig på jobb 🤡
 2. Det var en ny en @sveigis med cola. Hadde en sånn på jobb, personen skjønte ikke hvorfor alle knappene på pcen hang fast. Etter en runde med demontering hadde hele tastaturet fått seg en runde med en cola boks eller to. Personen skjønte ingenting hva det kunne være, det lukta liksom ikke cola på hele kontoret mitt i en uke etterpå. 😅
 3. Tydeligvis mye delte meninger her om koed og GS. Og jeg er helt uenig at man får bedre rabatt når det er ordre over 20k. Jeg var faktisk innom Koed med et eksempel på en ordre som jeg har fått levert fra GS, de kom ikke i nærheten av den prisen som GS ga. Så alt kommer an på hvem man snakker med hos begge firma og da hvor mye rabatt man får. Hvis dere lurte på hva deler det er snakk om er det M Performance eksos til en G31.
 4. Det er rart dette med Oslo. AP er drit redd for å miste makten så de lar MDG gjøre som de vil. Ordføreren ser man bare når det er tenning av lys ved juletider. MDG flyr rundt hogger trær for å fjerne parkeringsplasser fra de som stemte på dem og som trenger plassene. Samt bygger sykkelfelt i håp om at Ola Nordmann sykler midt på vinteren i 20 minus. Jeg er for miljøet, men i mine øyne er det fader ikke mye miljø å kutte ned trær for så å sleppe ut masse eksos for å bygge noe rødasfalt for noen som sykler.
 5. Har to bekjente av meg med MK7 R stv og det er mye bil for pengene. Går bra, grei nok lyd, masse plass. Med DSG har det meste problemer med å henge på opp til 100. Slenger du på steg 1 tune med TÜV papirer går dem vanvittig bra og man kan få det godkjent i vognkortet. Jeg tenkte de var litt oppskrytt, men etter å både sittet på og kjørt så er jeg meget imponert over dem.
 6. Kunne ikke vært mer enig. Bare sammenligne mine to siste bilkjøp (Firmabil er ikke helt kjøp men). Begynne med firmabilen som er vag, den ble anskaffet på lokale Møller. Selgeren ringer titt og ofte å spør hvordan det går med bilen osv samt hele prosessen var kjempe bra. Samme gjelder når jeg skaffet F20n, selgeren husker hvem jeg er, hva jeg har kjøpt og hvem som er min mekaniker. Dette er da Bilia. Men på samme Møller har jeg en venninne som hentet ny Skoda. To dager etter så hadde hun noen spørsmål til selgeren, han husket ikke å ha solgte bilen til henne ei heller levert ut bilen to da
 7. Når ankommer den flotte bilen @Walkabout?
 8. Hei hei bloggen! Etter å ha irritert meg grønn på stussene som var altfor små til diffuseren, ble det litt leting i etk og vipps var det nye større stusser som ikke står midtunder bilen.
 9. Når @Saltkjelen var innom i går og man fikk sett det fantastiske sommeroppsettet med senk og nye felger måtte jeg byttet om fra de voldsomme 17" vinter til 18" sommer. Bare å vente utålmodig på senk 🙄 Og en G31 som titter inn på bildet også.
 10. Jeg tipper en Toyota Yaris Hybrid i Oxide Bronze. Tar all mangel på svar som ja, samt alle svar som et ja!
 11. Det å resette adapsjoner på en kasse som har gått så langt kan være det dummeste man gjør. Adapsjoner skal kun resettes når noe er byttet, ikke fordi den girer litt rart. Bytt filter og olje, evt de vanlige pakningene som man bytter. Da kan det hende den blir bedre.
 12. Det er helt riktig at jeg gjorde. Det var uten problemer å bestille fra dem til Norge
 13. Jeg savner også det å kunne ta en tur ned på kontinentet. Kjøre alpepass, gå turer i fjellet og ligge på en strand i et land hvor du ikke hører en norsk stemme. Siste turen ble en uke med en Sixt M4 fra Munchen, spent å se om de har bestilt nye M3/M4
 14. Synes det til tider er litt spesielle reklamer som dukker opp her inne. Her et to av dagens 😂
×
×
 • Create New...