ahj

Members
 • Content Count

  3967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ahj last won the day on March 29

ahj had the most liked content!

About ahj

 • Rank
  Generalløytnant

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW

Recent Profile Visitors

5268 profile views
 1. ahj

  Den store finn.no tråden.

  Egentlig enig. De to bilene jeg har solgt de siste to årene så ble jeg oppringt på begge og begge solgt dagen etter.
 2. ahj

  F11 sporer

  Helt enig. Opplevd samme selv. Hadde min inne hos et lokal meka verksted. De fikk stilt inn alt bedre enn lokale Bavaria klarte og til en langt billigere pris
 3. Jeg er på min andre sesong på Falken. Kjempe fornøyd med dem. Ikke noe å utsette på de kontra Michelin
 4. Mildt sagt et spesielt vær land vi bor i. Her er det så og si vår, mens andre steder er det full vinter.
 5. Akkurat det jeg tenker på. Viste seg etter en del timer med feilsøking at DME måtte byttes. MSD81 sliter med at MOSFET som styrer tenning på hver enkelt sylinder feiler. Og nå var det min tur til at dette skjedde. Samtidig viste det seg at HPFP burde også byttes da den ikke oppnådde riktig trykk ved full gass. Så da ble det helt ny HPFP, lavtrykksensor og DME. Dette ordnet @lagunilla. Og en helt fantastisk jobben han har gjort. Hadde det ikke vært for han hadde ikke dette problemet vært løst så fort. Videre valgte jeg å bytte de første lambdaene etter at dette var iorden. Mest for å være sikker. Da er også alt av sensorer i eksosen nye.
 6. Med tanke på at disse felgene ble anskaffet i fjor sier vell litt om min aktivitet her inne det siste året 😮 Så det der instrumentpanelet der i fjor. Blir litt for fancy for en bil som kom ut i 2005 mener jeg. Og dyrt. Spess siden jeg allerede har brukt 30k for å få bilen til å gå igjen i år. "Host" Skinntrukket overdel av dashbord "host". Sikkert vært veldig morsomt å fått montert, men jeg tror ikke jeg kommer til å gå den veien der.
 7. ahj

  BMW E90 320d 2010 - 163 eller 177 hk?

  Er vell en nedtunet fra fabrikk hvis det står 163hk i vognkortet. Skal ligge en utstyrskode som sier effektreduksjon. Forskjellen mener jeg er at toppeffekten er strupet.
 8. Helt enig. De sitter veldig godt på G3x
 9. Det var en meget god investering 😃 De sitter veldig godt! Har du fått fiksa xDriven din? Tusen takk! 😃 Jeg sender over en pm i morgen.
 10. Sommerdekk var et hakk bedre enn myke Nokian 🤭
 11. Sist jeg fylt var den på 13-14kr ish for 98. Dagen etter var det på samme stasjon og samme drivstoff oppi 17kr literen.
 12. ahj

  E91 335d LCI

  Tror den når driftstemp i det den tømmes av motoren 😂
 13. ahj

  E91 335d LCI

  Samme jeg gjør. Bare at jeg bytter 2-4 ganger mellom intervallene 😂
 14. ahj

  F11 sporer

  Fattern hadde de dekkene på sin F10. De holdt akkurat tre sesonger. Noe som er en sesong lenger enn Conti sine. Han kjører over gjennomsnittet. Og han hadde Run Flat.