Jump to content

ahj

Members
 • Posts

  4343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

ahj last won the day on September 27

ahj had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  M140i

Recent Profile Visitors

7965 profile views
 1. Må ikke ha 4 sone for å den tilleggsvarmeren. Har den i F20n og det er varmt i bilen før jeg får kjørt ut av garasjen. Synd at webasto kun varmer kupe, hadde den varmet som på vag så har man varm motor og kupe.
 2. Som TeselasBjørn sier; Shieeeeeeeeeeet!
 3. Det er helt sant. 😪 Men blir dratt kraftig tilbake på jorden når man ratter rundt i en Caddy med voldsomme 122hk. Man kan si at M140i river skinnet av pølsa, caddy river ingenting(bare frustrasjon). Sånn sett er jo en 225xe midt i mellom 😅
 4. Best å sende til GS med medlemsnummeret. Da legger de inn. Sånn jeg gjorde det for noen år siden.
 5. Nå snakker vi her. Det som var dum med nåværende 225xe var den lille elmotoren. Prøvde på en åpen plass å ta en liten sladd, men ble spyttet ut i det bensinmotoren fikk levert sin kraft. Med ny kan den virkelig få BMW karakter i kjørefølelsen. Og jeg håper de har klart få plassert motoren litt lenger unna torpedoveggen. Har merket flere ganger på 225xe at med flatpedal fra 0 at det er noe som vrir seg å slår inni torpedoveggen.
 6. Da håper jeg det er litt mer effekt enn 80hk som går til el motoren bak. 246hk foran og 80hk bak. Høres ut som en forferdelig kjøreopplevelse, spesielt på vinteren. Ikke nok kraft bak til å forhindre at den blir voldsomt understyrt.
 7. Noen bmw blir penere ved nye modeller. Mens enkelte blir bare styggere, det er min mening.
 8. Gratulerer med flott bil! Noen planer? LCI baklamper hadde passet veldig bra på og veldig kul farge(jeg er ikke noe som helst påvirket av fargen på F20n)
 9. Takk for innspillet @Snagg30 og @E.H.D. Tydelig at det er litt annen vinter hos dere på vest enn hos oss på øst 😅 Får se hvordan vinteren går om det brått blir pigg på min. Hadde Hakka 8 og Hakka 9 på E91n jeg hadde. De var veldig stille, la bare merke til at det var pigg når man kjørte under 10 km/t @Ingvaldsen.
 10. Til dere som har valgt europeiske vinterdekk, hvorfor har dere valgt disse? Hva gjorde at dere valgte disse? Er det lite snø/is der dere bor? Gjerne utfyllende hvorfor, nysgjerrigheten min må vite 🤷🏻‍♂️
 11. Du kan sette matt ppf på ja. Men da kan man heller kjøpe lakk som ikke er frozen og sette på matt ppf.
 12. Ikke tro at det coating redder deg når det kommer til sevje og fuglemøkk. Den hjelper ja, men er ikke permanent. Du må fortsatt fjerne møkka med en gang du ser det. Lar man det ligge så etser fuglemøkk gjennom coating også. Coating tåler mye, man må fortsatt passe på når det kommer til ting som etser.
×
×
 • Create New...