Jump to content

ahj

Members
 • Content Count

  4139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

ahj last won the day on July 6

ahj had the most liked content!

About ahj

 • Rank
  Generalløytnant

Contact Methods

 • MSN
  ahj_11@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  M140i

Recent Profile Visitors

6106 profile views
 1. Prøv å hør rundt, kan hende det er noen i nærheten av deg som kan gjøre jobben for deg billigere enn hva kabelen koster. Kanskje @Fredrik 90 er i dine strøk i nærframtid for å hjelpe deg?
 2. Utan at jeg har masse peiling heller. Men ser ut som om det er veldig varierende software versjoner på de modulene dine. Jeg holder en knapp på det @humpfy!
 3. Det kommer helt an på finishen du ønsker og konsistensen på avføringen. Verre å få det blankt hvis det er av konsistensen sprut. iX kan gå under sprut-kategorien.
 4. Helt enig! Eller som å polere avføring; blir nok blankt men fortsatt avføring.
 5. Jeg vet ikke helt hva du mener her. Jeg skjønner heller ikke sammenligningen din her heller, har du mer rett enn meg siden du eier en i3 privat? Har jeg ingen peiling eller kan si noe om dette tema siden jeg personlig ikke eier en elbil? Her må du forklare bedre.
 6. Gratulerer med flott bil! Vi er jo nesten naboer, vi burde ha et lite lokalt BMW treff. Hvis du skal selge de felgene er det bare å si i fra
 7. The new charging technology on the BMW iX allows DC rapid charging with an output of up to 200 kW. This allows the battery to be charged from 10 to 80 percent of its total capacity in under 40 minutes. Men BMW kom igjen maks ladeeffekt på opp mot 200kw. Audi, Tesla og Porsche gruser det. Porrsche klarer samme på 20 ish min. Nye Audi eTron GT skal kunne ha opp mot 350kw. Jeg hadde sett for meg at de hadde gjort noe litt mer spesielt når man har hørt om iNext så lenge.
 8. @Daniel. Er som @Saltkjelen skriver plug and play. Bare å løsne taktrekket og skru inn og ut rails. Ihvertfall det de sa de som byttet dem for meg.
 9. Merker det kanskje ikke på bilen, men lommeboka merker det 😂
 10. Helt riktig. Jeg solgte min med tanke på det, men den hadde gått kort til å være 7 år gammel. Samme oppfordret jeg muttern. Så lenge det er N47 så er man ikke sikker på at det holder. Du hører om de bilene som kjedet ryker etter korte 50kkm eller de som ikke har hatt problemer når bilen har passert 300kkm.
 11. Brodern har sin enda som er da en 2007 modell som er første gen av N47. Min var en 2012 modell og muttern sin var en 2009. N47d20a har brodern, N47d20c var muttern sin og min. Brodern sin har hatt den tikkingen nesten siden dag en. Han bytter olje på hver 30kkm, mens de to andre har byttet som jeg nevnte hver 10kkm. Jeg tror det bidrar at regkjedet holder seg friskt lenger, men det må regnes med å bytte hvis bilen har høy km-stand.
 12. Lave rails! Ser så vanvittig bra ut med de!
 13. Kort svar er nei. Virker så lenge det er N47 så er regkjedet noe å ha i bakhodet. Jeg var kjempe fornøyd med min. Men den hadde bare gått 75kkm når jeg solgte den. Jeg hadde oljeskift ved hver 10kkm. Muttern solgte sin i våres som hadde gått 225kkm som aldri hadde noe som helst tikking fra regkjedet eller problemer med høytrykkspumpen. Den hadde også oljeskift hver 10kkm.
 14. Trikset her er å ikke trene benk, må trene jekke-musklene 😂 Fra spøk til revolver har samme jekk og kjempe fornøyd med den.
 15. Litta oppdatering til bil-bloggen! Har irritert meg grønn på at det ikke finnes innvendig speil med portåpner. Men etter noen iherdig minutter på do, hvor jeg så over etk. Fant jeg ut at F20 og F22 har samme speil, F22 kan slikt speil retrofites. Det som også er positivt, dette er i samme design som G2x. Større speilflate, ingen ramme rundt og det ser langt bedre ut.
×
×
 • Create New...