Jump to content

Marius2002

Members
 • Content Count

  7904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Marius2002 last won the day on July 28

Marius2002 had the most liked content!

1 Follower

About Marius2002

 • Rank
  OG
 • Birthday 09/16/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  225xe

Recent Profile Visitors

10449 profile views
 1. 2-akslet er også mye mere stabil langs veien, og "hopper" ikke rundt som 1-akselen gjør ved dårligere veier. Til hageavfall og lignede er det ingenbetydning med hjul på siden(lavtbyggende). Men med en gang du skal begynne med skikkelig last er det nesten et must å kunne legge ned sidelemmene. Skal du ha en lang palle veggplater, gulv, spon, osv. hvor pallene kun kan løftes med truck fra langsiden, så sliter man med en gang en ikke kan legge ned sideveggene. Eller med beleggningsstein(andre tunge ting på normalpaller/europaller) og man vil ha vekta over akslingen og truckgaflene er for kort til å løfte det inn bakfra. Joda en kan bygge oppunder nedi hengeren, men det er ikke optimalt å flytte tyngdepunktet høyere enn nødvendig. Nei, kjøp 2-akslet hvor sidelemmene kan legges ned. Gjerne en hvor alle sidene kan fjernes(vært borti noen hvor framlemmen ikke kan legges ned). Kjører du eksempelvis material kan noe stables oppå karmene, men med en gang du skal ha mer enn noen få bord må du legge de nedi. Da må fram og baklem tas vekk og er det en pall så løftes dette inn fra siden. Og nei 2-akslet er ikke særlig vanskeligere å håndtere for hånd. Litt, men ikke mye. Heis opp støttehjulet og vipp ned draget, lett som bare det, og bakerste hjulrad løfter seg og man håndterer den som en 1-akslet for hånd. Gjør det daglig på jobb. Hvilket merke går for av de du nevner spiller lite rolle tror jeg.
 2. @Rune-K greit å vite, har til rbnett, men det var visst ikke på samme linje. @Jarod trist syn, håper det gikk bra med vedkommende inni! Og i utgangspunktet en flott bil som heldigvis kan erstattes.
 3. @Thundercoil saken er for abonnenter. Får du klistret opp et bilde?
 4. Jeg er helt enig i dette med dugg. Men. Det er slik på alle nyere biler uansett merke. De nye hovedlysene er ikke tett som tidligere og har ventileringshull som skal lede vannet inn og ut og tillate trykk og temperaturforskjeller uten at det går ut over det elektriske. Siden biler idag egentlig er en stor datamaskin, så er de skjør for elektriske feil. Forståelig, men jeg er som sagt helt enig i at dette kunne premiummerkene sikkert løst på en mye bedre måte. Ser man rundt om så er det alle merker, Mitsubishi, Tesla, BMW, Audi, Toyota osv.. Heldigvis aldri vært noe i min.
 5. 20km flat mark bratte bakker dreper batteriet. Jeg har en strekning på 4-5km hjem fra jobb. En stor bratt bakke. Triller til jobb, så der går det fint. Vinterstid så har jeg da 19-20km tilgjengelig el-distanse når jeg drar fra jobb. Når jeg er hjemme har jeg 5-7.. men det holder akkurat for meg også 225 jeg da og ikke 330, men de er veldig lik i eldrift.
 6. @Snagg30 jeg forstår deg, men som @mslello postet akkurat nå så innser BMW at de ikke traff riktig. Jeg mener fortsatt tanken bak er god og interessant, og BMW som oss skjønner at de bommet litt. Jeg tror vi forstår hverandre En annen ting BMW har helt rett i er at "the way into the new world of mobilty is bumpy". Det er bare fornavnet når en slik filleting som drivlinje kan splitte bilfolket. Det har aldri tidligere vært store rivaliseringer om den ene kjørte bensin og den andre diesel. Er vel noe sleng som "traktor" osv., men det er jo ingenting i forhold til hva enkelte sier og synes om elbiler og elbilister. Det er jo enkelte som hater elbiler, noe som ikke gir mening. Om naboen kjører diesel, bensin eller elektrisitet burde være likegyldig bare h*n er happy. Så får fordeler og ulemper være bilkjøperens vurdering og ikke de andre som har valgt annen drivlinje med andre fordeler og ulemper Så igjen, hvis bare en så liten bagatell skal skape så mye strid rundt om, så har BMW helt rett i at veien framover blir "bumpy".
 7. Jeg tenker at de prøver ut noe nytt, som det fremkommer så er det negative kommentarer / kritikk hentet fra instagram, facebook og youtube. Hvorfor ikke bruke det negative til å fremme det positive Jeg synes tankegangen er god og interessant, men at de kanskje ikke helt traff spikeren hos alle.
 8. @Ron Jeremy Gratulerer med salg Følger spent med, selv om det er en stund til. Nok en gang F45 xDrive kan jo legges til i listen om den ikke ligger der fra før, ( ).
 9. Hmm, det burde være mange inne her Men har den AdBlue så er det tryggeste å styre unna. Dessverre mye krøll med dette. Det er flere med erfaringer rundt AdBlue her inne. AdBlue kom vel i 17’ på F30 om jeg ikke bommer totalt. F30 i seg selv kan ikke jeg svare på utenom at det er flotte biler og at denne så ut som et pent eksemplar, helt etter boka
 10. Prøv å slett/glem bilen fra telefonen og telefonen fra bilen. Slå av bil, gå ut og lås døren. Lås opp igjen etter litt, slå på tenningen og koble de sammen igjen. Jeg vet ikke om man må låse og gå ut, men en youtubevideo viste dette og det fungerer hver gang de ikke vil snakke sammen. Det var noen tilfeller i fjor med meg, men i år har det ikke skjedd.
 11. Grunnen til ingen frunk er, om jeg skjønner rett, at logoen er lokket til spylervæskepåfyllingen og systemet der gjør at ikke en frunk er mulig. Tynn forklaring, men forklaring. https://insideevs.com/news/453619/bmw-ix-x5-sized-ev/
 12. Dagens spøkelsesgåte. Jeg fikk tilsendt en video av ei venninne nå som lurer på noe jeg ikke klarte å svare på. Hun har et batteridrevet telys(led med cr2025 e.l. batteri). Telyset er på i hele 1.etasje, men når hun beveger lyset ut i gangen til trappen til 2. etasje slukkes det. Beveger hun den tilbake å blir det tent igjen. Hun fant punktet i luften og kunne da bevege lyset med en cm. frem og tilbake og det slo seg av/på. Skikkelig spøkselsesgreier. Det fungerer heller ikke i hele 2. etasjen, bare enkelte plasser på 2 rom. Det er et eldre hus. Batteriet er nytt, da hun kjøpte det og lyset idag. Noen som har en forklaring? Og selv om det høres ut som et spøkelse så kan vi vel si at det ikke er det Edit: Problem løst. Det er nesten flaut, da jeg regner slike tinger som basic før man spør om hjelp. Altså at slike ting er sjekket og konkludert. Lyset er lyssensitiv og skrur seg av når det blir lyst. Så lyset står på på de rommene som er sjekket og ikke fungerer Herregud... Jaja, hun skal få høre det fremover.
 13. Var en for noen år siden, Lagunilla som er borti disse endel skrev da at dynamoen måtte skiftes
 14. Virkelig ikke, det var bare en fleip. Jeg regner med du tok den Jeg er happy på dine vegne og smått misunnelig Dette blir skikkelig bra!
 15. Uuu, storkar du da 😁 Du, det blir skikkelig bra! Jeg gleder meg til å se bilde og om du er i Molde igjen så pip på, jeg vil se
×
×
 • Create New...