Marius2002

Medlem
 • Innholdsteller

  6871
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Marius2002 vant dagen sist Februar 25

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  225xe

Nylige profilbesøk

5640 profilvisninger
 1. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Rent design ja, de må holde tradisjonen. G20 har jo også denne grillen, om det er tilvalg eller kun til M340i aner jeg ikke. Uansett kommer nok tredjeparter på markedet med kopi brennkvikt. Jeg liker den. Jeg liker sprekt og fremtidsrettet design, samtidig så tror jeg at grunnen til at BMW, Mercedes og Audi holder seg så bra år etter år er fordi de kjører klassisk men tidløst design med "små" forandringer.
 2. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Daniel. hehe de er faktisk svær når du ser de slik På en annen side så må man ta i betraktning at form på bil har endret seg så grillen passer mer inn likevel. I tillegg er en E34 175cm bred, mens en G20 er 182,7cm bred. E34 er forøvrig 472cm lang og G20 470,9cm. G20 er altså 8cm bredere og ca. like lang som en E34. Det er ikke ut av intet at folk sier dagens 3-serie er lik eldre 5-serie. 2-serien er idag der som 3-serien en gang var(E30). Så er det jo helt krise at neste 2-serie med fire dører blir forhjulstrekk. G20 er faktisk bredere enn E39 også og har lengre akselavstand, men er 7cm kortere. Uansett i 3-serie-segmentet idag synes jeg G20 ser best ut. Audi A4 er også for meg en nydelig bil.
 3. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  At BMWs kjøpegruppe tenker status når de kjøper bil er faktisk helt krise. Man kjøper BMW for totalpakken av kvalitet og kjøreglede Tesla nevnes i samme åndedrag fordi de tar store markedsandeler og utgjør dessverre en viss status innenfor diverse grupper, samtidig som de ligger i samme prisleie ish som tilsvarende BMW. Tesla er jo dyre biler ellers i verden(dyrt nok i Norge, misforstå meg rett) og der er det jo luksusbil. Forstå det den som kan. Tesla gjør mye riktig teknologimessig og f.eks. BMW burde vært på banen mye tidligere. Med det sagt så er det designet på Tesla jeg ikke takler, i likhet med at de fleste skikkelige BMW-folk hater F45 🤷🏼‍♂️ Jeg snur meg ikke etter Tesla, jeg synes designet er fælt, men det synes sikkert mange Tesla-eiere om BMW også. Kan legge til at jeg synes at første gen/pre-facelift(aner ikke hva) av Model S ikke har tålt tidens tann. Den ser kjip ut. Ser man på F30 og F10, eller tilsvarende Audi fra samme år så er det flotte modeller som henger med enda.
 4. Nei nei nei. Cabriolet/Roadster skal alltid ha bakhjulstrekk. Det finnes få unntak og de kan ramses opp på én hånd(Mini Cooper Roadster, VW Beetle(nyeste) Dune, Audi TT(burde sånn sett ha Quattro) og.... ja.. det var det). Og jo jeg tror faktisk størsteparten av kjøpergruppen bryr seg, unntakene her er de som ikke har peiling og kjøper bare på grunn av merke/status, som det dessverre det er alt for mange av. Likevel tror jeg fortsatt som sagt at størsteparten bryr seg. Tja, hvorfor ikke. Giulia er knalltøff og så kommer de snart med Tonale som er en kompakt-SUV som ser fresh ut. Og ikke minst 4C / 4C spider, men da prater man fort en helt annen prisklasse enn en pent brukt Giulia. Fin er de alle sammen Og ja synd 2GC går på forhjulsdrift, kunne vært en morsom rakker. BMW skriver også selv: https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0293317EN/sporty-elegant-exclusive:-the-first-bmw-2-series-gran-coupe?language=en The BMW 2 Series Gran Coupe will once again create fresh impulses in this class. It builds on the latest BMW front-wheel drive architecture and shares a multitude of technological developments with the new BMW 1 Series, which will also be presented during the course of 2019.
 5. Vel, ifølge https://www.motor1.com/news/314194/bmw-2-series-gran-coupe-teaser/ så står det dette: As you have probably heard by now, the first-ever 2 Series Gran Coupe will have something in common with the two minivans also from the 2 Series lineup, the Active Tourer and the Gran Tourer. We’re talking about a front-wheel-drive platform (although not the same one) whereas the coupe and cabriolet versions are expected to soldier on with a RWD architecture.
 6. Du, ingenting å si sorry for. F45 er glimrende turbil om man har unger og ellers generelt en praktisk og god bil, men definitivt ikke en jeg hadde valgt om bare jeg og fruen skulle på bilferie i Sør-Europa og leid bil der. Jeg tenker en BMW Z4 eller sprek BMW 1-/2-(ikke F45/46)/3-/4-serie hadde gjort susen
 7. Marius2002

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Trondheimstur idag også. Stoppet faktisk for å ta bilde. Creds to me Lå på 0,5L opp og 0,54L ned igjen. Ellers mye snø og tipper all snøen fra Sunndalsøra til Oppdal var i hjulbuene mine på vei opp, fikk rensket opp på Oppdal. 🤷‍♂️ Bildet er tatt etter Berkåk på vei opp.
 8. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Først og fremst så er det at elbil er "gratis" bare en midlertidig gulrot for å velge miljøvennlig, så kan politikerene skryte av hvor bra Norge er med mange elbiler. 99% av de som kjører elbil idag tipper jeg gjør det fordi at det er en økonomisk gevinst kontra fossilbil. Jeg ser ingen grunn til å sutre over det, med fossil så betaler man hverken mer eller mindre enn før elbilgodene kom til. Joda litt mer, men ikke pga. elbilen. En elbil uti gokk redder ikke verden og en fossilbil uti gokk utgjør ingen lokal miljøtrussel. Det er først og fremst tiltenkt byer, så kan de utenfor vurdere om det er noe for de eller ikke. Det er ingen menneskerett å kjøre bil. En elbil hadde dekket mitt daglige behov, men jeg er ikke helt der enda. Og ja jeg vurderte i3 fordi den er billig og morsom. Meninger angående elbil og fossil står sterkt hos mange, men "hvorfor må jeg betale og ikke de?"-mentalitet er iallefall helt feil. Vær happy, kjør fossil de som vil og nyt det.
 9. Marius2002

  M3 exhaust tip !

  Dette finner du "overalt" Akrapovic har, ihvertfall lager mange Akrapovic-kopier og selges på bl.a. eBay. Eksempelvis: https://www.ebay.co.uk/itm/For-Universal-Car-Akrapovic-Style-Carbon-Fiber-Exhaust-Muffler-Pipe-Tip-63-76mm/361858068092?epid=2243417784&hash=item54406bee7c:g:BxgAAOSwImRYWBss Gjelder å finne for riktig dim som du har, men søk Akrapovic exhaust tip og du finner noe ala det over(som kun er brukt som eksempel, ikke nødvendigvis riktig) Fake eller ei, who cares.
 10. Kult at tredje seterad på BMW X7 brettes opp/legges ned elektrisk via en bryter, fin SUV, men dæven den virker stooor Og den BMW M2 (G87) som kommer i 2022 skal mest sannsynlig bli produsert i Mexico... https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1592846 Kommentarene på Facebook lød ganske gjentakende at de aldri skulle ha en M-bil som var produsert utenfor Tyskland 🤷‍♂️
 11. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kult og fælt på samme tid. Jeg vet ikke hvor stor Ekornes er i utlandet, men kunne vært moro reklame for de om folk visste hva det var (om de ikke allerede gjør det).
 12. Marius2002

  Knut_olestads E87 118d

  Fin 1er, som sagt kult å ha deg inne her igjen! Følger!
 13. Marius2002

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Takk Knut Ja 4x4 funker bra det, men kjører som regel bare i bakhjulsdrift(el) innad i byen. Likevel har jeg en teori om at drivstoffet må byttes ut jevnlig, så litt 4x4 blir det innimellom Fra nesten vår til full vinter, her er fra jeg måtte måke innkjørselen idag og bilen stod på vent:
 14. Deilig å ha deg tilbake på forumet. Flott 1er
 15. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Lørdagskveld, ta dere ei god øl folkens og nyt