Marius2002

Members
 • Content Count

  7289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Marius2002 last won the day on October 26

Marius2002 had the most liked content!

1 Follower

About Marius2002

 • Rank
  OG
 • Birthday 09/16/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  225xe

Recent Profile Visitors

7058 profile views
 1. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Fredrik tja jeg ser helst at folk passer på seg selv når det kommer til private ting som bolig og bil, men samtidig kunne være glad på andres vegne uansett hva den personen velger. Jeg sier IKKE at man skal miste medmenneskeligheten eller være egoist. Det er overhodet ikke det jeg mener i innleggene over. Du skjønner hvor jeg vil
 2. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Du, jeg trenger ikke være direkte uenig Likevel så klarer jeg ikke bry meg hva andre gjør... Jeg passer på mitt og velger det som passer meg med de fordelene og ulempene mine valg har. Uansett om det gjelder bil, bolig eller andre saker. Jeg er opptatt av at godene skal deles nogen lunde rettferdig, men jeg er ikke for at "han har det, så han må betale det og det" og jeg vil heller ikke klage på at "hvorfor får han det og ikke jeg". Politikken ellers har jeg falt litt ut, det er så mye frem og tilbake med alt, jeg synes derimot det er interessant og se komediepolitikken til MDG i Oslo, men det er en annen sak. Jeg er for god nøytral skole og helsevesen slik vi har det nå og kan bli enda bedre på og at eldreomsorgen er god.
 3. Marius2002

  e60 525D Startproblemer

  Sikkert, vet ikke helt hvor den ligger på E60 Men flere her inne har hatt samme symptomer og jordingskabelen har vært synderen, dette gjelder flere modeller, men E6x og E7x har vel vært mest representert.
 4. Marius2002

  e60 525D Startproblemer

  Sjekket om jordingskabelen er intakt? Denne har en tendens til å ryke på bl.a. E60 og skape trøbbel.
 5. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  ^ jeg skjønner deg og forstår mange er enig. Men igjen er det vits i å henge seg opp i hva naboen tjener, hva han sparte i utgifter på sin Tesla, hva han "ikke" bidrar med til norske veier? Avgifter på fossilbil har det alltid vært, så da kan vi/de som vil kjøre bil med fossilt drivstoff glemme alt med elbil og fortsette som før
 6. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Fredrik nemlig. Dessuten om man bevisst velger fossilbil så kan man ikke sitte på sidelinjen å klage over avgifter. Bli med på bølgen og få fordelene og begrensningene eller glem alt og lev med avgiftene og friheten(dere skjønner) For min del kan godt fordelene vedvare på de dyre elbilene selv om jeg ikke er eller kommer til å bli i marked for de.
 7. Marius2002

  E60 batteriproblemer!

  Det @Reef89 mente var at det nye batteriet du satt i for en måned siden må registreres på bilen. Byttet du type batteri eller annen størrelse så må det også kodes. På "nyere" BMW er det altså litt mer enn å bare skifte det.
 8. Marius2002

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Jeg fylte i starten av oktober og har nå rett over en halv tank på bilen. Med kuldegradene som har vært er det mer og mer tydelig at dette påvirker kjørelengden og effekten. På de kaldeste dagene merker jeg at den ikke klarer å holde 60 i de bratteste oppoverbakkene(ja det er så bratt, derfor jeg har 4x4), det er for lite tilgjengelig kraft. Men det er heldigvis bare få dager. Jeg merker det spesielt nå hvor jeg er blitt vant med dobbel så lang rekkevidde og effekten har vært der hele tiden, enn når jeg gikk fra dette i fjor vinter over til motsatt til vår/sommer. Likevel er dette som sagt forventet og en ting man må leve med med en tidlig utgave av hybrid. Hybridbilene fremover får lengre rekkevidde på strøm, som man er inneforstått med når man kjøper bil idag. Uansett er jeg fortsatt veldig happy Ungen har lært seg at vi kjører BMW, tante og onkel har Mercedes og besteforeldrene har Audi, så nå roper hun ut hver gang hun ser en av de nevnte merkene på veien! Godt jobbet Marius Uansett hvor kjekt det er å kose seg i BMW, så er det jammen fint baki marka også, selv med frosne stier og vann En kombo som dette (sykkel og bil) må være topp!
 9. Marius2002

  E60 batteriproblemer!

  Gammelt batteri? Prøvd å ladet det litt før du satt det inn igjen?
 10. Marius2002

  Sveigis sin Topazblå x5 e53.Onsdag.

  Nei, det skal jo bremses opp/dras rundt svinger på lik linje med en tohjulstrekker, så klart at man må være litt obs. Man kan nesten bli lurt da man skyter fart i akselerasjon, mens man sklir avgårde i brems på glatta. Uansett er det de lyskrysstoppene, ut av parkeringsplasser, køkjøring i oppoverbakke osv. som blir et ikke-problem. Er bare å stoppe opp og kjøre igjen uten særlig anstrengelser. E91en hadde nok bedre firehjulstrekk enn min nåværende F45 xe, men jeg har enda ikke spunnet meg fast eller hatt problemer enda der heller. En helt riktig E53 du har!
 11. Marius2002

  Sveigis sin Topazblå x5 e53.Onsdag.

  Hvis du først har hatt firehjulstrekk så vil du igrunn ikke ha noe annet, på hovedbilen ja Vinterene blir aldri det samme, det er bare tut-og-kjør
 12. Okei, da melder jeg meg ut og håper noen andre vet bedre. Jeg prøvde og google litt nå og noen skrev at det kunne oppdateres via CD/DVD, andre sa det ikke gikk og at det måtte via ISTA. 🤷🏼‍♂️ Håper det løser seg!
 13. Marius2002

  Den store finn.no tråden.

  Den har nok ligget ute ei stund ja, den har også blitt linket hit x antall ganger Jeg synes heller ikke prisen er den værste og et bud burde gå an å fremme for de som orker å rive av folien og kjøpe nye felger. Bilen i seg selv ser jo grei ut. Jeg tenker at om selger virkelig vil selge, så hadde folien som er på nå røket og noen bedre bilder hadde dukket opp.
 14. På business er den i hanskerommet til navigasjonskartoppgradering om det var det du tenkte. Mulig softwareupdate av enheten også, men her er jeg usikker, plugg i å se. Den kan også brukes som lader, men du kan ikke bruke den til musikkavspilling, det kan ikke de med Navi Pro heller. @NorwegianE90 da monterer du også Combox.
 15. Marius2002

  Oppdatering av Bimmers 04.09.18

  Kan godt ha på 80%, vi vil ikke at det skal gå utover driften her! Det jeg tenkte på var reklameplassering. Jeg fikk en rullgardin i topp og en stor reklame i topp. Det har ikke vært før. Det er den rullgardina(der det står Bohus her på bildet under) som er "i veien". Slik ser det ut: