Jump to content

papertiger

Members
 • Content Count

  3799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

papertiger last won the day on July 28

papertiger had the most liked content!

About papertiger

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, F20

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Fredrik 90 de literne du leser er offisielle målinger, og er under hattehylla på en bil som vår. På en Touring er det også opp til hattehylla. Men i praksis er jo ikke dette helt riktig, du har jo et volum over hattehylla som kan brukes når den tas bort, en mulighet du ikke har på sedan. Slik så vår ut når vi pakket til ferie i år (dog var halve bagasjerommet fylt opp av flatpakka IKEA-møbler som skulle med). Det er mye av dette du ikke hadde fått med deg i en sedan. Og ja, luka gikk igjen med litt hjelp
 2. Her er bilde fra vår F36 med NXT60 understell (hjul av og lagt inni understellet), ergo sittedel + Osprey Poco Plus bæremeis i bag på toppen. Alt dette går under hattehylla.
 3. Jeg brukte nettopp oppfargingskitet fra Colourlock på rattet i 1-serien, sjekk innom tråden min for bilder. Funker veldig bra.
 4. And there they were! Intet mer enn gode 100m fra der me bur hos svigersøster mi
 5. Gratulerer igjen med nydelig BMW, klassisk på mange måter. Kunne godt tenkt meg en femmer med sekserbensin selv en gang, det står høyt på lista!
 6. Ja det burde gå fint, har barnevogn i en F36 som er primærfamiliebil. Har dog kjøpt vogn etter bil og ikke omvendt. Emmaljunga NXT60.
 7. Tror det er essensielt det @Fredrik 90 her skriver - trådstarter kikker ikke på en 10-15 år gammel N47, han ser på en tilnærmet fabrikkny 3-serie med B47 eller B48 alt ettersom, med 5 år garanti i første omgang, gjerne også BSI som sørger for et svært så forutsigbart bilhold. Hadde ikke valgt bort dieselen på bakgrunn av et argument om driftssikkerhet i alle fall.
 8. Herligt, gleder meg til å se bilder av dette. 👌🏻
 9. Har du gått opp vakuumsystemet og sjekket at du har korrekte verdier der? Hadde samme charge pressure Control-feilkode på en Mini Cooper S jeg hadde, og der sjekket jeg vakuumsystemet, men endte opp med å kjøpe ny diverter valve til turboen som jeg tror ny eier byttet med hell. Dersom membranen i ventilen er slitt holder den ikke trykket.
 10. Jeg har 420d, samme motor som den 320d’en, og sammen med automatkassen er det en fabelaktig kombinasjon. Er på ferie med bilen nå og bilen imponerer stadig vekk med tilstrekkelig med krefter sett opp mot hvor liten motoren egentlig er. Bruksmønsteret ditt har alt å si. Ved mye kjøring og lengre pendleavstander er jeg ikke i tvil om at diesel er vel så lurt som hybrid. Ved kortere avstander der mesteparten kan gjøres elektrisk (type mindre enn 4 mil) kan hybrid ha noe for seg. Og har du lademulighet hjemme?
 11. Fin bil du har der! dersom du skulle være interessert så har jeg et sett Style 400M i originalt svartlakkerte Jet Black som jeg kunne tenkt meg å bytte ut med Style 441M, slike som du har. De kommer for øvrig fra en 2017 330e. Med TPMS og hele sulamitten
 12. Står stadig like fint i carporten 4eren, blir ikke mye brukt denne uka med 3min gange ned til sentrum og like kort gange opp til skogsstiene.
×
×
 • Create New...