Jump to content

papertiger

Members
 • Posts

  4387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

papertiger last won the day on May 2

papertiger had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, F20

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

papertiger's Achievements

 1. Stemmer det, hadde av den grunn If på Cooper S’en og har If på 1-serien. På 4-serien var de uhorvelig dyre, der de både på S’en og 1-serien var svært så fornuftig priset.
 2. Kan også nevne at Gjensidige har 10 år/200k km på motorskade - det så jeg når jeg sjekket pris der nettopp.
 3. Utrolig lekker. Som det nevnes over her - faktisk ingenting å plukke på. Overhodet. Hvor langt har bilen gått? Og du har Adaptive Drive på denne? Jeg snuser på en F11 med Adaptive Drive som vel er EDC dempere med hydrauliske stab-stag. Har dette mye å si for kjøreopplevelsen kontra bil med «kun» EDC eller er det mer plunder og ting som kan gå galt?
 4. Ja akkurat der og da, og han ga beskjed når han skulle selge den igjen (grunnet sykdom skjedde det bare et halvt år etter han kjøpte den av meg) men var glad jeg ikke gjorde det. En uhyre morsom men ømfintlig bil som fortjente et liv som kosebil og kun det. Den går enda i distriktet, kona såg den stå på en redningsbil her om dagen og ble umiddelbart litt lei seg da . Men poden er glad i både «mamma bile» og «pappa bile» - hhv 4-serien og 1-serien 😛 så det veksles mellom disse. Skal ikke undervurdere følelsene de små har for slike ting, tror det fort blir avskrevet som vås, men jeg ser hvordan ansiktet av og til lyser opp når jeg spør om vi skal ut på kjøretur i pappa sin bil. På samme måte som når jeg spør om han vil ha is
 5. Nydelig! Slikt kan man jo bare ikke se bort fra. Sønnen min på 2,5 er også utrolig interessert i bil og ting som ruller. Den røde Mini Cooper S’en jeg solgte for et år siden la han sin elsk på. Vi besøkte i etterkant kjøperen for å levere fra oss noen ekstra deler, og vi dro der fra tårevåte begge to. 😭
 6. Først: gratulerer med bestilling av iX! Begynner å rulle noen rundt i området av disse nå. Farge: hvilken interiørfarge har du valgt? Sophistogrå er veldig kledelig til denne bilen. Gir et sobert inntrykk. Sammen med det røde interiøret 👌🏻. Evt Aventurinrød - har du sett den som stod i serviceavdelingen til Bavaria? Ekstremt lekker den fargen.
 7. If ringte meg her om dagen. Skulle ha nord for 20 lapper for 4-serien. Grunnen var at If hadde en høy skadestatistikk på disse bilene sa hun, der andre kunne tilby lavere pris var det pga færre skadetilfeller på denne modellen hos de andre selskapene. Storebrand har jeg nå, skal bytte snart igjen når det har gått et halvt år for å få opp bonusen igjen. 1-serien derimot, betaler jeg 7 lapper på hos If, med kasko og motor/drivverk. Billig og bra. Skal sjekke ut Codan når 4-serien blir 8 år.
 8. Så veldig bra ut med nytt rattdeksel spesielt. Selge det gamle? 😛
 9. Sitter selv og vurderer F11 LCI 530xd nå. Har bare til gode å få med meg kona 😂. Det er liksom enten nå eller aldri ser jeg for meg når det gjelder disse. En slik bil (større BMW stasjonsvogn med sekser) har jeg hatt lyst på i flere år, og nå begynner de å bli ok i pris, selv med ok km-stand. Ser for meg at dersom vi skal gjøre det så er tida for det nå - før vi kjøper hus - og ikke midt i oppussing eller bygging. Da er det fort andre prioriteringer som kommer mye høyere. Ang. elektriske motorsykler i Ukraina, det visste jeg ikke at de hadde forespurt. Smart da. Cake fra Sverige har jo levert flere slike til skogvoktere for bekjemping av snikskyttere i nasjonalparkene i Afrika. De har noen ganske kule sykler, selv om jeg helst ser at motorsykler skal ha lyd. Det er halve opplevelsen.
 10. Prismessig var det nogenlunde norske priser på drivstoff når jeg fylte bensin i mars. 2,2-2,4 EUR ca. Da kjørte jeg sent på kvelden (fra Flyplass i Düsseldorf til Oelde), og det gikk radig. Men gikk også relativt radig kl 3 på ettermiddagen tilbake til Düsseldorf. Kan være litt skummelt å kjøre grisefort i mørket med alt veiarbeidet som dukker opp, og biler som nevnes over her som plutselig vrenger seg ut i venstrefila. Lagde et reisebrev fra vår nå snart 4 år gamle tur sørover, les gjerne dette : Kan absolutt anbefale Hotel im Hof i München, skulle gjerne bodd her flere dager. Koselig familiedrevet hotell med frokost ute inne i bakgården.
 11. Råfint! Nypolert svart er så utrolig lekkert. Finner det veldig rart at millionbiler blir kjørt rett i maskinen. Såg en her som kjørte sin nye Y også - rett i maskinen med den.
 12. F11 LCI 190hk 520d har jeg prøvd, men kom dessverre rett fra F36'en som har samme motor, og gikk rett tilbake i den etterpå. Hadde nok muligens føltes litt bedre uten denne overgangen, da F36 er mye sportsligere, lettere og mer agil og lettbeint enn en 520d (den aktuelle bilen hadde EDC). Så tenker at kona som er glad i litt motorkraft ville trivdes bedre i en 530d. Ingenting er skrevet i stein da større hus er førstepri, men ser også for meg at en bil med hengerfeste uansett kan komme til å være lurt å ha i en slik tid - det har vi ikke per i dag. Og verken jeg eller kona er moden for elbil som nr. 1 enda.
 13. Har vært drømmen lenge en slik F11 med sekser og tiden begynner å renne ut i forhold til alder på bilene. 520d'ene av disse ligger såpass høyt i pris at det akkurat nå er litt for liten forskjell, og kona kunne tenkt seg noe kraftigere motor - en 520d har - i vår 4-serie fungerer den bra, men litt lite trøkk når den står i en tyngre 5-serie. Regner jo med at kvaliteten på 2017 (sen 2016) modellene av F11 er noenlunde OK? M550d utgår pga mye biler med høy km stand og en generelt mye mer kompleks konstruksjon som jeg ser for meg er dyrere å eie. 530xd blir liksom sweetspoten. Så har du 528ix også, men ser for meg forbruket på denne er rimelig høyt, og motor lite inspirerende?
 14. Ang. F11. Er det litt å gå baklengs inn i fremtiden å kjøpe en av de siste modellene av denne nå? Tenker F11 530xd LCI med lav km. stand, men utenfor garanti. Må fort betale 100 laks mer for en to år nyere, tilsvarende utstyrt G31 520xd, som også er utenfor garantitid nå.
 15. Sjekk opp i casterstagforingene. Hadde samme risting i min F36 xdrive, og trodde det var kast i skiver. Viste seg å være disse foringene som var gåene. Byttet casterstag og alt var fint igjen
×
×
 • Create New...