papertiger

Members
 • Content Count

  2369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

papertiger last won the day on December 22 2019

papertiger had the most liked content!

About papertiger

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, R56

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva med Alpina D3 basert på F30/31? Muligens litt over budsjett eneste.
 2. Samme hvor mye en E92 M3 frister - for det gjør den, framfor mye annet - så er det blitt en gammel bil, og jeg tror nok heller kanskje jeg kunne tenkt meg en om... la oss si 10 år, når den har blitt 20 år gammel. Som søndagsbil. Til hverdagsbruk og pocket rocket kommer jeg ikke utenom å elske F20/21/22 135i/235i sdrive og xdrive. Er spesielt svak for F20 da jeg har hatt en selv, dog i 116i-utgaven, og det praktiske elementet som en hatchback fører med seg kontra en coupé. Samtidig er det i 35i utgave en virkelig råtass av en bil. Ser du lener deg litt mot coupé-konsepter; i samme priseleie som over får du en 2015 modell M235i med bakhjulsdrift i nydelige Melbourne rød metallic som har gått halvparten av noen av de du linker til over her, med masse snacksy utstyr. Og sånn at det er sagt; etter egen erfaring med F20 med bakhjulsdrift på vinterføre; disse er så godt balanserte at de trenger ikke xdrive. Og med Quaife diff i tillegg som denne har blir det jo kun bedre. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=120986354 Et luksusdilemma du har for deg her...
 3. Mild-hybrid gjør sin inntreden hos BMW for fullt: http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52860 I tillegg oppdateres innstegsmodellen 318i med en 2 liters bensinmotor på 156hk og 250Nm. Aner det er en nedtunet utgave av B48-maskinen i 320i og 330i?
 4. Helt topp, varmer mitt originalgestapohjerte!
 5. Leckert! Og det før de har kommet på bilen!
 6. Det står så i bilnorge-artikkelen Marius linket til tidligere også ser ut som den får samme el-rekkevidde som X1, men kommer seg til 100km/t en tidel fortere, på 6,8 sekund. At disse blir billigste i lineupen er en underdrivelse med god margin; billigste på BMW.no sin konfigurator per nå er X1 xdrive 18d til 476000kr. Hybriden kommer til 423000kr. Om ikke bilen utelukkende brukes til langkjøring (hvorpå jeg hadde valgt en annen bil i utgangspunktet), virker valget til å være en no-brainer. Finner det uansett litt merkelig at det finnes så ekstremt lite info om bilen til at de skal begynne med levering om 2 måneder.
 7. papertiger

  Vurderer E91

  Klarer ikke finne noe å sette fingen på her jeg, så ut som en svært så ryddig og riktig utstyrt bil. Sort taktrekk har den også, et stort pluss i mine øyne. På 9 år er vel ikke 140k noe å tenke på, vi kjørte vår lik E91 320xdat fra 130k til 175k uten noen problemer annet enn slitedeler. Elsker interiøret i disse bilene, synes det holder seg utrolig bra med tanke på alderen.
 8. papertiger

  Ny podcast om bil

  Skal ikke reklamere for andre podcaster her, men Urix' Krig og Fred har en svært så interessant episode om Carlos Ghosn som nylig ble lagt ut. Hans flukt ble vel også såvidt nevnt av dere i Mil etter Mil, så kjekt å få litt mer kjøtt på beinet omkring dette Jon Winding-Sørensen er selvsagt på plass med sin visdom. https://open.spotify.com/episode/0xPNmCkcurvovWUHUpLmTK?si=lefI9hfGT3SxohVO2MUvAw
 9. papertiger

  Registerkjede problemer - N47 motor - Kjent problem?

  Men vil ikke omgivelsestemperaturen også ha en del å si for oljevalg? Jeg gikk fra 5w-30 til 0w-30 etter registerkjedebytte på Minien, og den er bedre ved kaldstart, spesielt ved start i veldig kalde omgivelser.
 10. papertiger

  F10/F11 tråden

  Jeg har en løsning på denne problemstillingen; aldri prøve en bil med EDC. Er også et utgiftsperspektiv jeg vurderer; ser medlemmer her må ut med 7000kr per demper ved bytte. Det er en høy pris å betale, men smaker det mer enn det koster er vel spørsmålet.
 11. papertiger

  F10/F11 tråden

  Kikker litt på LCI 520xdat, men det er ekstremt få av disse som har EDC. Er dette et must? Denne bilen blir aldri en landeveisracer, mer et landeveislokomotiv vil jeg heller si, så kanskje ikke nødvendig? Mange er veldig godt utstyrt, men mangler altså dette.
 12. Imponerende! Redusering av vekt Becauseracecar? 🤔 alltid like spennende å se om det er en skrue og to til overs når du er ferdig 😂
 13. papertiger

  Den store finn.no tråden.

  Spot on Ingvaldsen! Det er det jeg ser, de som oftest ikke har «kostet på» bilen annet enn standardinteriøret har ofte også spart på alt annet. For en 5-serie «skal» jo ha skinn. Eller ikke.
 14. papertiger

  Den store finn.no tråden.

  Lykke til på jakten, for de er det ikke mange av!
 15. ...eller bare kjøpe en slik. Sett slangen på andre utgangen så har du blåsefunksjon https://www.biltema.no/hjem/rengjoring/stovsugere/vatstovsugere/vad--og-torstovsuger-wd-100010-2000034026 Edit: jeg har en selv, men ikke prøvd blåsefunksjonen enda.