sluquet

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

sluquet last won the day on April 13 2018

sluquet had the most liked content!

1 Follower

About sluquet

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '19 Tesla model 3 perf.

Recent Profile Visitors

1712 profile views
 1. Flotte bilder! Var moro å se Dahlback-Golfen igjen, den var ikonisk
 2. sluquet

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  For 15 år siden hadde dette vært et poeng. Har hutret mer på vinteren i min M2 enn de to elbilene jeg har kjørt. Har du tilgang på lading hjemme (noe man bør ha hvis man har tenkt å kjøpe elbil) krever det like lite planlegging i det daglige som å spise frokost. Plugg i når du parkerer, plugg ut når du drar. I Oslo og omegn er elbil (dessverre) blitt en no-brainer.
 3. sluquet

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Mente skyvet i model 3 performance Når du sier det hadde jeg faktisk litt issues med bluetooth i i3s-en jeg også.
 4. sluquet

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Var ingenting å sette fingeren på da jeg hadde utlevering faktisk. Var forberedt på mye skavanker men det gikk bra. Verre med to grupper før meg, de fikk rett og slett beskjed om at bilen deres ikke virket (!) og måtte snu tomhendte.
 5. sluquet

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Får håpe jeg ikke får samme følelsen! Fikk aldri den «beste bilen jeg har hatt-følelsen» av i3sen, får se hvordan den nye vokser på meg. Skyvet er i hvert fall ikke noe å klage på.
 6. sluquet

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Da har i3s-en blitt levert inn og Tesla model 3 performance blitt hentet ut. "Wish me luck" som det heter på godt norsk 😛
 7. sluquet

  Makkys F80 CP

  Nei, jeg oppdaterte ikke den biten såvidt jeg vet. Eneste oppdateringen som ble gjort på den var relatert til instrumentene. Har ikke bilen lenger, solgte den i januar.
 8. sluquet

  Makkys F80 CP

  Skjedde meg noen ganger (M2).
 9. Ja, er ikke altfor ille i imperialblå For eget vedkommende er dette bare en "mellombil" til det kommer noe mer interessant elektrisk (leaser den), så valgte egentlig fargen litt på måfå. Veldig fornøyd med hvordan den ble.
 10. Dårlig med bilder i sollys dessverre, men skal se om jeg husker det en dag. Har bare tatt to stk. bilder av den siden jeg fikk den, og det var på utleveringsdagen med 19" vinterhjul på:
 11. Ble imperialblå her samme utstyrsnivå som den du har bestilt.
 12. Grattis! Har hatt i3s noen måneder nå selv, veldig fornøyd.
 13. sluquet

  Bytte bil? e91

  Jeg hadde en E92 330d med 245HK og automat, tuna den til 280-ish og det var en helt herlig bil. Hadde den i et par år, eneste kostnadene utenom service var bytting av glødeplugger.
 14. sluquet

  Min 2018 M2

  Ikke testet enda (har bare kjørt 200 km totalt på småturer og har den plugga i hver natt), men den påstår normalt ca 220-240km i kjørecomputeren. Jeg kjører i comfort med mye varme på så man kan sikkert få tynt ut en del mer. overraskende morsom å kjøre! Tror ikke jeg er veldig langt unna en m2 fra 0-50/60km/t.
 15. sluquet

  Min 2018 M2

  Solgt forrige uke, plukket opp en 120ah i3s charged professional.