Jump to content

sluquet

Members
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

sluquet last won the day on June 11

sluquet had the most liked content!

1 Follower

About sluquet

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  i4 m50 i bestilling

Recent Profile Visitors

2211 profile views
 1. Er vel luft på bakakselen etter hva jeg har skjønt.
 2. Nei dessverre, forhandler visste heller ikke. Jeg sa jeg ville gjerne ha P4S.
 3. Poenget var ikke hva du foretrekker eller hvorvidt du bryr deg om hva politiet sier, det var at politiet sier selv at hvis du ikke vil bli stoppet ofte (selv om du ikke har gjort noe galt ved f.eks å kjøre i kollektivfeltet) så anbefaler de å bruke elbil-skilt. Det går helt fint å kjøre til jobb i kollektivfeltet fremdeles mange steder, du må bare stå opp litt tidligere. Inn til Oslo vestfra tillates elbil med én person i bilen i kollektivfeltet 22 av 24 timer i døgnet. Det sier seg selv, du blir selvsagt stoppet oftere for å gjøre «elbil-ting» med f.eks en BT-regget elbil, ikke alle i poli
 4. Myte og myte, politiet sier nå i hvert fall følgende til elbil.no: "Politiet foretrekker elbilskilter For at du skal slippe å bli stoppet i kollektivfeltet, foretrekker politiet at elbilskilter fortsatt blir brukt. Det gjør deres jobb enklere. – Det er selvfølgelig en fordel at elbiler lett kan identifiseres, også uten at de stoppes, sier Runar Karlsen, fagdirektør i Politidirektoratet" Det er sikkert bare en overgangsfase, personlig er jeg ikke flau over at bilen min går på strøm så har ikke noe behov for å kamuflere det.
 5. EC som er skiltene nå. Ta høyde for ekstra hassle i kollektivfelt om du går for vanlige skilt 😊
 6. Jeg tror nok det eneste jeg kommer til å savne på i4 kontra f.eks M2-en jeg hadde er lyden. Det er et greit offer totalt sett, bonusen med momentan respons, ytelse og ikke minst driftskostnader veier opp for det.
 7. Fikk oversendt litt flere bilder av min bestilling.
 8. Ikke i tvil om at jeg har valgt riktig ser jeg nå 😊
 9. Nice catch, det hadde jeg ikke lagt merke til 👌
 10. Det stemmer nok det, jeg fikk beskjed om at BMW sentralt har sagt i fra at man skal opplyse kundene om 80-90km tap med denne felg/dekk-komboen. Man må lide litt for skjønnheten. Som du sier helt sikkert en dealbreaker for noen, personlig har jeg kjørt elbil i tre år nå uten å lade andre steder enn hjemme mer enn én gang så for min del betyr det ingenting😊 blir 19-tommere på vinter på min så da blir det sikkert helt greit når det er kaldt også.
 11. Aner ikke, men er sikkert en kombo av 20" og performance-dekk de gjør kjøpere obs på. For min del klarer jeg meg fint med 90km kortere rekkevidde heldigvis!
 12. Du finner dem i konfiguratoren på m50. De skal visst stjele 80-90km av rekkevidden pga performance-dekk. Er disse:
 13. Var på Bilia i dag og spikret specen. La til / endret følgende: - 20" M Lt/Aly wheels Double-spoke style 868 M Bicolour / MT and performance tyres - 6DR BMW Drive Recorder - 7M9 BMW Individual high-gloss Shadow Line with extended contents 4KL Interior trim finishers Aluminium 'Mesheffect' Tror det blir bra.
 14. Har hatt bil med frunk i over 3 år, aldri åpnet.
×
×
 • Create New...