Jump to content

sluquet

Members
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

sluquet last won the day on April 13 2018

sluquet had the most liked content!

1 Follower

About sluquet

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '19 Tesla model 3 perf.

Recent Profile Visitors

1895 profile views
 1. Har sett mange tar bilder på Fornebu. Eksempel under. https://www.dinside.no/motor/kan-en-miljobil-bli-arets-bil-2015/61201613
 2. Brukte selv HTC Vive (første generasjon) til VR-bilspill for et par år siden, da hadde jeg problemer med at jeg ble veldig fort kvalm (det holdt å spille fem minutter før kvalmen kom snikende) og synes også det var vanskelig å se langt frem i banen (grøtete). Er dette blitt noe bedre? Mener det var Project cars jeg spilte i VR.
 3. Synes det var dyrt allikevel. Tydeligvis dyrt å forsikre 5-serie. Sjekket for moro skyld hva det ville koste meg å forsikre din bil, overraskende nok skulle gjensidige faktisk ha 18.672,- i året. Til sammenligning betalte jeg i 2018 11.288,- for samme dekning på min daværende M2.
 4. Synes prisen var meget høy i første omgang, har du lav bonus?
 5. For 15 år siden hadde dette vært et poeng. Har hutret mer på vinteren i min M2 enn de to elbilene jeg har kjørt. Har du tilgang på lading hjemme (noe man bør ha hvis man har tenkt å kjøpe elbil) krever det like lite planlegging i det daglige som å spise frokost. Plugg i når du parkerer, plugg ut når du drar. I Oslo og omegn er elbil (dessverre) blitt en no-brainer.
 6. Mente skyvet i model 3 performance Når du sier det hadde jeg faktisk litt issues med bluetooth i i3s-en jeg også.
 7. Var ingenting å sette fingeren på da jeg hadde utlevering faktisk. Var forberedt på mye skavanker men det gikk bra. Verre med to grupper før meg, de fikk rett og slett beskjed om at bilen deres ikke virket (!) og måtte snu tomhendte.
 8. Får håpe jeg ikke får samme følelsen! Fikk aldri den «beste bilen jeg har hatt-følelsen» av i3sen, får se hvordan den nye vokser på meg. Skyvet er i hvert fall ikke noe å klage på.
 9. Da har i3s-en blitt levert inn og Tesla model 3 performance blitt hentet ut. "Wish me luck" som det heter på godt norsk 😛
 10. Nei, jeg oppdaterte ikke den biten såvidt jeg vet. Eneste oppdateringen som ble gjort på den var relatert til instrumentene. Har ikke bilen lenger, solgte den i januar.
 11. Skjedde meg noen ganger (M2).
 12. Ja, er ikke altfor ille i imperialblå For eget vedkommende er dette bare en "mellombil" til det kommer noe mer interessant elektrisk (leaser den), så valgte egentlig fargen litt på måfå. Veldig fornøyd med hvordan den ble.
 13. Dårlig med bilder i sollys dessverre, men skal se om jeg husker det en dag. Har bare tatt to stk. bilder av den siden jeg fikk den, og det var på utleveringsdagen med 19" vinterhjul på:
 14. Ble imperialblå her samme utstyrsnivå som den du har bestilt.
×
×
 • Create New...