sluquet

Medlem
 • Innholdsteller

  329
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

sluquet vant dagen sist April 13 2018

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Nylige profilbesøk

1434 profilvisninger
 1. sluquet

  Min 2018 M2

  Vi har to biler. Har testet med neste variant (har setet allerede) og det funker helt supert i i3. Største problemet med M2 er at det bare er to dører og det blir derfor veldig tungvint å levere en 1-åring i barnehagen som ikke klarer å sette seg i setet selv. Når hun var mindre har jeg bare løftet ut hele setet, satte henne i setet og løftet henne inn igjen. Det blir veldig mye enklere når man har dører som i i3. I tillegg klarer jeg ikke helt å forsvare pengebruken, en M2 som jeg bare har tid til å bruke til og fra jobb og barnehage koster mye i drift. Jeg har tidligere kjørt såpass tidlig på morgenen at jeg slipper det meste av kø og det er enkelt å få parkering på jobben. Nå som jeg må levere i barnehagen tidligst kl 0730 blir jeg stående i kø i sikkert en time inn til byen, og må betale for å få parkert når jeg kommer frem siden alle gratisplassene er tatt. Med en i3 slipper jeg drivstoffutgifter, jeg betaler 30% av hva en m2 koster å forsikre, det blir langt billigere bompasseringer og ikke minst kan jeg stå på beboerparkering ved jobben gratis.
 2. sluquet

  Min 2018 M2

  Hehe 😀 tok meg friheten til å bruke de to bildene, har hatt det ene som bakgrunnsbilde siden dagen du tok det så klarte ikke la være, du får si ifra om du ønsker at jeg skal fjerne dem. Hadde tenkt å spørre deg faktisk men så skjedde det litt i heimen her med unge som måtte på legevakten så det kokte bort.
 3. sluquet

  Min 2018 M2

  Joda, men får nesten dårligere samvittighet av å bare bruke den til dagligdagse ting som å stå i kø på E18 eller kjøre til barnehage. Har ikke tid til å nyte den slik jeg kunne helt i starten om dagen dessverre. Har funket greit med det minste barnesetet men nå skal hun over på neste størrelse og da blir det slitsomt å sette henne i setet med bare to dører. Kjører el et år eller to nå så blir det ny M eller en Porsche etterhvert ✌️ Om spådommene om en bil ala 4 gran coupe med eldrift, lang rekkevidde og 0-100 på 4 sek slår til så er jo definitivt et alternativ det også.
 4. sluquet

  Min 2018 M2

  Bilen er til salgs. Har kjørt til og fra byen før køen frem til nå, men nå som datteren vår har begynt i barnehage så blir det litt for råflott for min del å stå en time hver morgen i rushtrafikken med en M2 for å komme meg på jobb. Har derfor bestilt meg en 120ah i3s så får jeg testet ut dette el-greiene https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=133308407
 5. sluquet

  Til dere som har M-biler

  Forsikringspremie er avhengig av så mange variabler at det er vanskelig å sammenligne med andre. Det beste er å ta en ringerunde.
 6. Bil: 2018 BMW M2 KM: 16000 Alder: 39 år Bor: Bærum Bonus: 75%, bonusfri skade Type: "Toppdekning", egenandel 4000, samlerabatt Betaler (INKL. Trafikkavgift): 11.288,- Sparebank1
 7. sluquet

  F30 tuning

  Har vært på TS Racing to ganger selv, først med en E92 330d jeg selv hadde, og så senere med en M550d som en kompis kjørte. Bare positive erfaringer.
 8. sluquet

  M550d

  Første tips: Flere bilder! Nydelig bil, gratulerer!
 9. sluquet

  Den store finn.no tråden.

  Kan jo ha skjedd noe uforutsett? Ser i hvert fall ingen grunn til at det skal være planlagt.
 10. sluquet

  Den store finn.no tråden.

  Det blir jo som å putte en agurk ned i boxershortsen det der spør du meg.
 11. sluquet

  BMW M2 som konebil

  Nei, tanken er 50 liter. 36 liter er bare det som er på tanken når jeg sjekket rekkevidde via appen før i dag, altså et antatt snittforbruk basert på siste tids kjøring på ca. 1,3 liter per mil. Støynivået er ikke noe plagsomt synes jeg, ikke tenkt over det.
 12. sluquet

  BMW M2 som konebil

  Sprekt valg av konebil Jeg har selv en 2018 M2 (DCT) som jeg bruker hver dag, så kan komme med mine betraktninger: - Hvordan er den på vinterføre? Jeg synes den er litt dårlig på fremkommelighet, kjører med 235 piggfri og må planlegge litt hvordan jeg parkerer. Så lenge du holder deg unna parkering i bratte bakker hvor du bare kan kjøre én vei er det null problem. Morsom å kjøre litt aktivt på vinterføre! - Hvordan er forbruket? ( vanlig kjøring) På langkjøring har jeg kommet ned i 0,8, noe særlig mer enn det kommer du ikke ned. I følge appen min har jeg en rekkevidde nå (etter nesten kun småkjøring i det siste) på 279 km og det er 36 liter bensin på tanken. - Er det noe som irriterer deg/dere over bilen? (noe du føler mangler osv) Nei. I en perfekt verden ville jeg hatt parksensorer foran og HUD men det får du ikke på disse. - Hvordan er det å kjøre langturer med denne? Lengste turen jeg har hatt er vel 2,5 timer på vinterføre, ellers har det bare vært rundt 1,5 timer. Fungerer helt ypperlig det. - Hvordan er serviceintervallene? Er det lurt med serviceavtale på denne? Første service er en innkjøringsservice etter ca. 1500-2000 km, etter det er det normale intervaller. Min har gått ca 10.000 nå og sier at neste service er om 18.000. Har selv avtale frem til 60.000, kommer nok uansett ikke til å ha bilen noe særlig lenger enn det. - Har det kommet noen barnesykdommer på den? På LCI har det vært en aksjon på instrumentene som plutselig kunne bli mørke, men det er ikke aktuelt på 2016. Vet ikke om noe mer enn det. Har byttet en frontlykt og en baklykt på garanti (LED begge deler). - Ca hvor mye ligger dere på i forsikring? ca. 8.200,- + avgift (16k km, 4k egenandel, 75% bonus). Har fått tilbud på 35.000,- i året også så det varierer VELDIG fra selskap til selskap. - hvordan er det med plass til 4 voksne personer og hvordan er det med bagasjeplass? Det er en liten bil. Men med det sagt har jeg selv sittet i passasjersetet foran, med BMWs Baby 0+ barnesete og isofix-base bak setet jeg satt i uten noe problemer. Er 197 cm høy. Har aldri prøvd fire voksne i bilen. Da datteren min brukte "sovedelen" av barnevognen sin måtte jeg ha understellet i bagasjerommet og selve bagen i passasjersetet foran. Nå som hun har gått over til "sportsdelen" av barnevognen er det ikke noe problem å få plass til både understell og sittedel i bagasjerommet. Skal du bruke barnesete i bilen anbefaler jeg deg på det sterkeste elektriske seter. Er du høy kan det være lurt å droppe soltak, jeg stanget i taket med soltak + elseter. Manuelle seter sitter litt lavere, men jeg ville ha elseter så da droppet jeg soltaket. Bare å spørre om det er noe du lurer på, hvis du eventuelt vil komme innom Bærum for å prøvesitte / sitte på en tur er det ikke noe problem, men du får ikke kjøre 😛