Otis

Members
 • Content Count

  14316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Otis last won the day on November 10 2018

Otis had the most liked content!

7 Followers

About Otis

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2008 525 DAT

Recent Profile Visitors

9892 profile views
 1. Otis

  TRF 330d WTCC – 2019 og 2020

  Sant det ja. Mye avhenger av hvordan man ter seg. Men gjerne skriv mere, jeg for min del synes det er spennende/interessant/ lærerikt å ikke minst kanskje nytting en gang å lære slikt.
 2. Otis

  Et på e60

  Skal du bruke originale dimensjon ellers da? Eller hvilken dimensjon?
 3. Otis

  TRF 330d WTCC – 2019 og 2020

  Artig å lese om slike ting! Jeg kan nok ikke mest å slike ting, der hvor alt er custom, men det virker på meg som dere strekker dere langt med å få ting til. Og det ser jammen meg ut som dere får det til også. Kult med en ekte gtr forstilling utenom BMW selv da! Hvordan får dere det til?
 4. Otis

  Bytte ytre drivakselmansjett bak e91

  Du kan kanskje lime med svart pattex? Det skal jo lime hva som helst. Og det vil jo ikke vises etterpå.
 5. Otis

  Et på e60

  Definér passer.
 6. Otis

  Win versjon for Ediabas

  Jeg spekulerer i at man kan bruke winkfp til å oppdatere moduler selv på eldre e chassis. Så jeg er ganske sikker på at du ikke trenger SSS for det. Ellers trenger du egentlig bare ISTA og/eller INPA, vil jeg påstå. Men jeg har vært borti DIS før, og når det er satt opp korrekt så virker det fint. Men det er svært tungvint når man sammenligner med ISTA.
 7. Otis

  Beltekontakt E61

  Det heter ISTA og ligger tilgjengelig på den store diagnosetråden side 195 her inne. Ellers i min signatur.
 8. Ja, overraskende lett motor! Den kan få 5kg/h ekstra. Sikkert noe DTM regler. Okei, så det er opplagring som egentlig går i stykker først. Pga lager er dårlig så skraper den noe i huset. Deretter underlig aero som skaper hylelyd. Jeg merker jo at jeg har hylelyd av min, men opplagring later til å være kurant. Litt ut/inn slakke, men ikke ellers. Men jeg tenkte bare på dette med turbo da en bekjent plutselig fikk havari på sin n47 i en e83. Da ble det en god del lyd, og effekttap i ny og ne. Ny turbo, alt ok.
 9. Ja, det vil jeg tro. Webasto uten et printkort er rent mekanisk.
 10. Om du mistenker at feilene som du henviser til her, ikke har noe å gjøres med motoren. Så bør det logges livedata når feilen er der. Evt se på loggen da feilen oppstod. Dette ser man med feks ISTA. Jeg er usikker på om kcan feil vil resultere i dine problemer, men tror ikke det. For drivverk bruker ptcan.
 11. Ser ut som en flott motor, men lurer på kjørbarhet sånn ellers i hverdagen. 650nm på 9000 omdr! Sånn ellers, hvorfor lager en turbo hylelyd når den er defekt?
 12. Gjerne en diagnose rapport får å ha noe mer å gå etter. Det kan jo nesten være hva som helst egentlig.
 13. Det er vel sannsynligvis en forskjell på de to utgavene. Du har jo facelift, og før 99 er jo ikke lik din. Men jeg husker ikke dette så godt lenger. Du kan lese selv på newtis.info om styring av webasto. Ellers kan du sikkert bare bruke bilen med den webasto du har i, for den hjelper på oppvarming når du starter motor. Du har jo bare ikke parkeringsvarmer nå. Skifte temperatur sensor på den gamle og montér inn den igjen, så er du klar.
 14. Var kupè vifte aktiv da? Det kan jo da se ut som vannventilen som henger på støtdemper tårnet ikke regulerer korrekt.
 15. Det er veldig underlig at den starter å går perfekt, men uten varme til kupé. For e39 har ingen justering av ventiler slik som nyere biler har. Det finnes bare en kjølesløyfe for e39 og den går på både motor og kupé samtidig. Hvor lenge gikk webasto, da du opplevde at den gikk perfekt? Hva bruker du pin1 til? Dette med INPA og script error, er sannsynligvis feil med script eller feil fil versjoner. Kan sannsynligvis rettes på ved å få tak i en annen installasjon. Jeg har lagt det ut på side 195 i diagnose tråden, som også ligger i min signatur. Men pga utfordringer med signatur visning på mobil, så er det vanskelig å se det. Ang temperatur sensor, så kunne jeg heller anbefalt deg å bare skifte den. Jeg har også lagt ut info om hvordan man gjør dette, samt all annen relevant info for den jobben.