Jump to content

Otis

Members
 • Content Count

  15887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Otis last won the day on October 7

Otis had the most liked content!

10 Followers

About Otis

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2009 X5 30d

Recent Profile Visitors

13676 profile views
 1. Hva var årsaken til havari i utgangspunktet?
 2. Otis

  E60/61 tråden

  @BMWlog En diagnose vil avsløre det sannsynligvis kjapt. Mottrykket på dpf skal være under 200mbar mener jeg på flat fjøl.
 3. Du må uansett være sikker på at du faktisk har nok diesel/trykk alle veier. Det er jo ganske meningsløst å skifte deler uten å være sikker på korrekt diagnose.
 4. Otis

  BMW dieselmotorer

  @F25x3 Det høres ut som en god plan det. Jeg fikk hvertfall godkjent min E61 med rust, selv med egen utførte servicer. Dog så var også mine fordonskontroll/vehicle check, utført av BMW selv. Det var litt kritisk først, men så dokumenterte jeg alt, og da gikk det i orden.
 5. Men har du nok trykk fra dieselpumpen i tanken da?
 6. Dysene klarer ikke åpne når trykket er for lavt.
 7. Ja, de kan justeres ja, manuelt. Det er det som blir sett-punktet for lyktene dine. Ja, normalt sett så skal de justeres. Du har jo endret høyde på bilen. Smøre leddet er uansett lurt, samme greia på X5 E70. Smør de opp. Spesielt de bak.
 8. Jeg kommer ikke på at man kan sjekke den umiddelbart nei, men kan du ikke bare skru lyktene ned igjen på skruene i motorrommet? Så ser du hvordan det går? Du skal vel ha 1% ned.
 9. Otis

  BMW dieselmotorer

  @F25x3 Fordonskontroll er svært viktig å få utført ihht spesifikasjoner fra BMW. Uten dette gjennomført, får du ikke dekket rust, om du skulle få det. Om du tar service selv, dokumentèr så godt du kan.
 10. Otis

  BMW dieselmotorer

  @F25x3 Nei, det er ikke riktig. Det er da kun olje og filter du skal skifte nå.
 11. Otis

  Ventilatorvifte

  Hva er en ventillator vifte? Eller er dette en spøk?
 12. Otis

  Spacere

  Når er det ikke så viktig for @Froland, men jeg har 25 mm spacer på X5en, og de er skrudd fast med egne bolter. Og de later til å være i aluminium, og dermed ruster de jo egentlig ikke så mye. De så litt stygge ut, fra forrige eier, men en vask og litt skrubbing så ble det fine nok. Uansett så virker de flott de. Tror de er 6 år gammel eller mer.
 13. Gratulerer med ny bil! Og velkommen i "klubben"
×
×
 • Create New...