Otis

Members
 • Content Count

  14887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Otis last won the day on November 10 2018

Otis had the most liked content!

About Otis

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2009 X5 30d

Recent Profile Visitors

11185 profile views
 1. Otis

  Bytte av ratt e90

  Den var bra @Kvasi! Samme løsning uansett ja.
 2. Otis

  Bytte av ratt e90

  Ja, da finner du ihvertfall ut av problemet ved å kryssbytte. Takk for det, god helg!
 3. Otis

  Kjøp av BMW 530d F11

  Luftbelger er noe som er standard på F11, helt siden E39 med R6 faktisk. Så det skal du ikke bekymre deg for. Og ja, det er fort 2.000,- per belg, men de holder som oftest lenge, om den på venstre siden er byttet på garanti. Adaptive dempere er kjempefint å ha, men de er dyre! Men jeg synes de er verdt det, enda jeg bare ha den gamle typen.
 4. Otis

  Bytte av ratt e90

  Slik jeg ser det er det kun dette som kan være feil. Og kalibrering av rattvinkel sensor har ingenting med skjevt ratt å gjøre. Den bare sier at det er noe feil, om det blir for skjevt. 1. Enten så var rattet skjevt FØR du byttet. 2. Det er forskjell på rattet og hvor den styretappen er lokalisert. 3. Du har truffet noe med hjulene slik at forstillingen er blitt skjev.
 5. Otis

  Kan man resette styrevinkelsensor?

  Det pleier stort sett å fikse seg selv når man får hjulstilling korrekt. Da skal man ratte helt over til begge sider, så skal den fikse seg selv.
 6. Jeg skal ikke kaste mer bensin på bålet, men det er noe underlig å sammenligne biler utelukkende basert på akserelasjon. Alle vet jo at alle kan lage EL biler som går fort, bare man vil. Men Tesla fokuserer stort sett på effekt og autopilot. Ellers synes jeg bilene deres er ganske så teit/dårlig utviklet. De kan jo ikke tilby bagasjerom skjuler eller gitter mellom bagasjerom og baksete. Sikkerhet for sine passasjerer? Alle løsninger innvendig i bilen ser og føles ganske så billige. Og da skal jeg ikke nevne dashbordet dems, for det går mer på smak og behag, så det er utelatt fra kommentarer min ovenfor.
 7. Dette var på sommerdekk. Vinterdekk finner jeg i 195/65/15. Gjelder forsåvidt for både 520i automat i 88 og 518i manuell i 93.
 8. Jeg fant ingen kombinasjoner av 195 dekk på delekatalogen. Det minste jeg fant var 205/65/15. Dette var på 520i automat 1988 modell.
 9. Otis

  Fjærer fremme E90. 320 Touring

  Det er mulig det er korrekt, men siden høyde er ulik, så er noe annerledes. Så for å komme videre trenger ihvertfall jeg mer info. Og det står ubesvart.
 10. Otis

  Fjærer fremme E90. 320 Touring

  Ble det byttet 2 stk fjærer? Og er de(n) gamle fjære kontroll målt mot de(n) nye? Tenker da på diameter på tråd samt antall vindinger.
 11. Otis

  Bmw e24 M70 prosjekt.

  Ser ut som svært bra utført arbeid! Selv om det ikke er så mange kommentarer i perioder, så tror jeg mange følger med på denne tråden. Bare til info, så du ikke slutter å oppdatere.
 12. Otis

  F11 sporer

  Jeg bruker BMW her i Trondheim. Det er dyrt, men så blir det også perfekt hver gang. I motsetning til 3 andre verksteder jeg har forsøkt.
 13. Otis

  BMW E39 540ia vinterprosjekt

  Flott å se at andre også bruker gulf! Ellers var det litt pjusk der med rust. Men det er 540, så da er det verdt det.
 14. Otis

  E46 radiatorvifte push/pull?

  Du har jo en M47, og den har vel egen vifte til motor som er festet på vannpumpe? Kan du montere den viften på tegningen din, på andre siden av radiator da? Vil den la seg feste?