Jump to content

Otis

Members
 • Posts

  16874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Otis last won the day on March 2

Otis had the most liked content!

10 Followers

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2009 X5 30d

Recent Profile Visitors

16984 profile views
 1. Man må bruke forskjellige nøkler vil jeg tro, det var vanlig på eldre utgaver av bmw.
 2. Otis

  Kjørestil

  Det er korrekt, men trådstarter har bensin.
 3. Kam absolutt være det ja. Nå husket ikke jeg om du også har EGR termostat, men vil anta det. Så det kan være den også.
 4. På en F10 2014 modell jeg kikket på en gang, så var det en annen dør som hadde problemer, enn den døra som delen ble skiftet ut på. Dvs at en diagnose med feks ISTA vil hjelpe deg videre. Jeg tror at du kan koble av et og et håndtak for å se om problemet forsvinner. Det håndtaket som resulterer i at problemene forsvinner med er kanskje synderen. Å koble av håndtak er kjempelett og krever en lang t15 bit inn i døra, mot stolpe siden.
 5. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=f25+trailer+gear&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=f25+trailer+sprocket&_osacat=0
 6. https://forum.bmw5.co.uk/profile/50848-jaak-kõivistik/ https://forum.bmw5.co.uk/topic/83205-swivelling-towbar-problem/?page=10
 7. Jeg siterer bare meg selv. Men i litt redigert form.
 8. Det pleier ikke være en annen kvikk fiks enn å skifte hengerfestet. Det er visstnok et tannhjul inni der som pleier å bli defekt. Det finnes visstnok noen som leverer tannhjul i metall, som man kan skifte selv, om man er nevenyttig.
 9. Jeg ser nå at Picanto er så billige at det ikke er noe vits å kjøpe en Getz.
 10. Det er få biler som slår Getz og Picanto, tror jeg, på delepriser. Har de komfort? Njaa. Har den lavt støynivå? Njaa. Er det rimelig å drifte de? Oh yess. Ruster de? Ja. Picanto er dog svært bra, men den er også relativt ny kontra Getz.
 11. Hyundai Getz, om du finner en som ikke er så veldig rustet! Kanon solide biler, som er superenkel å skru på, og har vanvittig rimelige deler, om man kjøper uoriginalt. Regn med ca 0,8 l/mil på blandet kjøring med mest by (lav fart, under 30 km/t ) Evt Kia Picanto, av nyere utgave. Samme som den over.
 12. @Saltkjelen Det er et trist design synes jeg, EQE altså. EQS ser egentlig heller ikke så bra ut. Jeg er glad i min gamle X5 jeg.
 13. @BMWE39turbo Valeo er bra det. De produserer mye bildeler.
 14. Dæsken heller. Det å ha brukt så mange timer på noe også risikerer at motoren går til h.... etter noen kilometer, det er nok ikke for de med høyt blodtrykk! Artig lesing dog, selv om det kunne gått enda mer ille. Regner med du får kontroll på bilen igjen og kan kjøre mye mer, etterhvert.
 15. Hmm. Spesielt. Det burde absolutt virket. Mener at man må installere en patched versjon av ediabas, men jeg har ikke testet uten den versjonen. Bare med, å da virker det.
×
×
 • Create New...