Otis

Medlem
 • Innholdsteller

  13452
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Otis vant dagen sist November 10 2018

Otis hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Otis

 • Rang
  General

Contact Methods

 • MSN
  roshmann@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2008 525 DAT

Nylige profilbesøk

7965 profilvisninger
 1. Jeg kan ikke finne noen dokumenter eller deler som er noe annet enn det jeg allerede har oppgitt. Videre dokumentasjon: del nr 2 er K2283 her
 2. Du kan bruke punkter i motorrommet eller direkte på batteri. Det skal gå fint å koble av batteri så lenge du har behov for det. Du vil selvsagt få feilmeldinger, men de burde forsvinne fra dashbordet ganske kjapt etter kjøring. Feks om du har active steering så må du fatte helt over høyre/venstre for å bli kvitt feilmelding.
 3. Otis

  E60/61 tråden

  Har du lest av feilkoder? Og hvordan årsmodell er det?
 4. R2 har jeg også hatt, de var egentlig ganske bra!
 5. Otis

  Hva betyr feilkodene OBD på E61 07’

  Den beskriver jo forsåvidt det selv. Men spørsmålet er jo om hva som egentlig er feil. Den mener jo at det er feil på signalet til/fra pedalboksen vil jeg tro.
 6. Otis

  Hvor bra er E90 og F30 teknisk sett?

  E9x er en veldig bra bil. Og f30 er vel forsåvidt bedre, men om den er verdt pengene vet jeg ikke, jeg vil dog tro det. Men en f30 har nyere infotainment og nyere chassis som nok er bedre. Mulig støynivå er dårligere? Synes at endel klager på det ihvertfall, og kanskje knirking i interiøret.
 7. Otis

  Jakten på hvorfor batterilampa lyser

  Det er nok endel det kan være, og reima er en del av den. Men da burde det ikke blitt fikset ved besøk på verksted, såfremt du ikke hadde maks uflaks.
 8. Otis

  Bytte motor på 2003 325i M54b25

  Om du bytter motor med 2 helt likedan motorer så trenger du jo ikke andre ledninger, motorstyring eller nøkler? Det er jo bare en mekanisk innretning.
 9. Otis

  Jakten på hvorfor batterilampa lyser

  Det som kanskke er lettest først er å se på spenning ved tomgang. Så kan det være greit med diagnose. Deretter er det kanskje greit å se på ledningsnett og lese om batterilampe for å forstå hvorfor den lyser. Hva er det som trigger batterilampe?
 10. Åja, uansett så har både jeg og deg feil tydeligvis. Se her: https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e46-320d-tou/repair-manuals/12-engine-electrical-system/12-21-preheating-relay/Bso9Rtc
 11. Jeg mener at det er like greit å skifte det mens innsuget er av. Men det er mulig at andre mener noe annet.
 12. @milan.klove Feil innstillinger for kabel i enhetsbehandling?
 13. Otis

  BMW 520i motorlampe lyser

  Motorlampen betyr ikke lite olje.
 14. Otis

  Bmw e46 318i feiltenning

  Høres veldig ut som register kjede ja. Det er ganske teit å feilsøke på slikt når du vet register kjedet er slapt. Nå er ikke dine feilkoder så veldig spesifikke, de betyr endel generelt. Kan du ta diagnose og se live verdier tenning, aktuell og faktisk?
 15. Otis

  M57D30

  Det er visstnok forskjellig tykkelse på pakningen. Uansett hva du velger må du passe på å velge det samme for andre pakninger til evt andre ting som blir påvirket av valget. Hva du skal velge vet ikke jeg. Eller hvorfor.