Jump to content

Otis

Members
 • Posts

  17174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Otis last won the day on March 2 2021

Otis had the most liked content!

10 Followers

About Otis

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2009 X5 30d

Recent Profile Visitors

18242 profile views
 1. Lokk til ekspansjonstanken/radiator?
 2. Jeg pleier å si at jeg ikke har noen venner. Bare arbeidskolleger og bekjente.
 3. Før så fokuserte de på holdbarhet, mer enn hva de gjør i dag. Nå er det kun pianolakk og størst mulig skjerm med mest mulig mikk makk, synes nå jeg. Og med elektriske biler sitt inntog så er det 0-100 som står i hodet på mange.
 4. Må ha mothold på den ene siden ja. Husker ikke nøyaktig hva dom ble brukt, mulig det ble et eksosrør fra Biltema, tror jeg. De selger jo passende stykker. For å sette foringen inn igjen, så ble de lubrikert med smøremiddel. Og jeg bare satte vekten av bilen på den foringen som ble jobbet med.
 5. Jeg vet at du spør etter verktøy for e61,en e39 er vel ganske likt? Der brukte jeg raskeste gjengestag fra Biltema og en god del firkant skiver. Samt godt med smøring på gjengene. Det gikk tålelig greit.
 6. Hvor mange sekunder/minutter etter en kaldstart er problemet?
 7. De har nok bare sløve mht å sette rattet beint og låse det av, før de begynte justering. Dette har jeg opplevd flere ganger på verksteder. Bare klag.
 8. Det er vel en ganske stor sikring, kanskje 50A, uten at jeg har sjekket. Så du må kanskje frem et større strømtrekk.
 9. Da må det være defekt startmotor.
 10. Drivaksler skal være tørre ja.
 11. Vet ikke. Kanskje man kan se det på delekatalogen. @Shattered Tror ikke det, siden bilen løfter seg fint og blir da i vater.
 12. Høres da mer feil ut som feil på ventilblokk som lekker luft vilkårlig.
 13. Volvo på generelt grunnlag, av den litt eldre sorten, ruster veldig lite. Men alle biler har jo hver sine problemer. Fordelen med Volvo over Octavia er kanskje enklere tilgang på manualer for forskjellige DIY jobber. Mens VAG har jo et enormt ettermarked på deler og enklere måte for å foreta diagnose, feks Rosstech VCDS. Ang opplevd komfort så er nok Octavia bedre i interiøret, enn Volvo, da Volvo har mye plast knirk. Mens oppsett på understellet er mykere på Volvo. Volvo har nok også penere og mindre motorlyd.
 14. Senking har jo ikke noe med fordelingskasse å gjøre?!
 15. Man trenger ikke pc for at bilen har vært strømtom. Man trenger en pc/rett verktøy for å registrere/kode batteriskifte og/eller annen type batteri.
×
×
 • Create New...