Jump to content

Øyvind L.

Members
 • Posts

  4408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Øyvind L. last won the day on June 19

Øyvind L. had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E90 325d(N57),E30M3(S54).

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når jeg har brukt Icom Next med wlan så kobler den seg opp mot wlan iløpet av få sekunder og ISTA bruker ikke lenger tid på å koble seg opp mot ICOM enn med kabel. Har bare posetiv erfaring med ICOM Next på wlan.
 2. Til oppdateringer og koding bør man bruke kabel. Til diagnose så er det lite man kan ødelegge å da er wlan bra.. Feks så virker ikke ISTA-P via WLAN. Da må man bruke kabel.
 3. Du må ha at et trådløst nettverk å koble den opp til så hvis ikke du har det så er det ikke noe vits. Den må via en router.
 4. Alle originale ICOM Next har innebygd Wlan. Har du en "kina" ICOM så har den ikke wlan kort. Ipadresse etterfulgt av :58000 så kommer du inn i menyen hvor du konfigurerer wlan. Har man wlan dekning i garasjen så er det et must å koble den opp mot trådløse nettet. ISTA trenger ikke noen konfigurasjon for å få kontakt med ICOM på trådløst. Eneste måten så "skru den av" på er å dra den ut av OBD kontakten. Og sopm E.C skrev så er det lurt å avslutte økten i ISTA før man kobler av ICOM.
 5. Nå må du bare få satt den opp til å virke på WLAN. Helt fantastisk å slippe en lange ledningen hele tiden..
 6. Satte til DHCP og ISPI next modus sist jeg satte opp en ICOM Next. Da virket den på LAN og WIFI. Og PC satt opp til å hente IP adresse automatisk.
 7. Jeg har opplevd at det noen ganger tar veeeldig lang tid før den dukker opp i ISTA... Hvis du kobler til ICOM også venter du til PC har identifisert nettverket også starter ISTA. Finner dukker den opp i ISTA da?
 8. De gangene jeg har satt på ICOM Next så virker den med en gang på kabel mot ISTA+. Så lenge den står som "FREE" i Connection Manager.
 9. Slik er menyen hvor du justere instillinger. IP etterfulgt av :58000
 10. Og du er sikker på at den har blitt oppdatert til siste FW også? I utganskpunktet så dobbeltklikker du bare på FW filen. Så installerer den seg ISTA. Så åpner du ISTA oppdatere ICOM derfra. Så trykke du på denne knappen.
 11. BMW_ISPI_ICOM-Next-FW_03-15-03 hos meg er på 235mb... 🤷‍♂️ Har ei fil som heter ICOM-Image-03-15-04_unprotected. Den er på 27 mb.
 12. Har du prøvd å trykke inn IP adressen til ICOM. Hva skjer da? FW_03-15-06 er på 237mb. Den filen jeg har er i alle fall det. Er ICOM satt opp til ISPI-Next og DHCP? Hvis den er det så skal den komme opp automatisk. Trenger den firmware oppdatering så skal det stå istedenfor "FREE" der du velger ICOM i ISTA. Icom ip i nettleser etterfulgt av :58000
 13. Jeg har E90 325d N57 ned manuell girkase. Den har steg 2 fra TRF Racing.. Rundt 330hk og og nesten 700Nm.... Ikke noe problem det. Går som et uvær den. TRF racing har levert stor turbo til samme type bil og den leverer nesten 420 hk. Manuelle kassa holder fint den.
 14. Øyvind L.

  Tuning N47

  Kjenner en som ble tatt av BT for ikke å ha DPF.. Han måtte montere DPF og de forlangte dokument fra BMW at bilen var tilbake i original stand både mekanisk og i software.
×
×
 • Create New...