Jump to content

Øyvind L.

Members
 • Content Count

  4165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Øyvind L. last won the day on March 22

Øyvind L. had the most liked content!

About Øyvind L.

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E90 325d(N57),E30M3(S54).

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig i at ISTA er tregt i forhold til INPA, men ISTA har mye mere muligheter som feilsøkingsprogram. Jeg bruker INPA på eldre BMWer.
 2. Hvis du bare skal ha til BMW så er ISTA sammen med ICOM det beste valget som diagnose. ICOM kan også brukes sammen med NCS Expert osv til koding osv. ISTA laster man ned gratis fra nettet.
 3. Jeg kjøpt den første for ca 3 år siden. Den virket i 1år å 2uker så sluttet den å virke. Kjøpte så en ny av samme leverandøren og den har virket smertefritt siden den gangen. Kameraten min sin clone har virket smertefritt i rundt 4 år. Han bruker den relativt mye. Hadde jeg hatt samme kunnskapen den gangen som jeg har i dag så hadde jeg kjøpt en original.
 4. Den er en clone ja. Om den er kina vet jeg ikke, men gikk i alle fall å oppdatere firmware på den. Den har ikke wlan.
 5. Var en firmware update som måtte til ja.. Har oppdatert den nå og alt virker som det skal. Takk takk.
 6. Jeg har satt opp en pc med ISTA 4.25.40 til en kammerat. Jeg testet den her hos meg sammen med ICOM A2 og alt virket helt fint. Så når jeg da skal koble meg på via han sin ICOM A2 boks så får jeg ikke trykket på "Set up connection". Er tydelig at den har kontakt med bilen for den leser KL15 spenningen. Begge ICOM boksene er satt opp med samme innstillinger i ICOM og i ISTA. Noen som har vært borti dette før og har en løsning?
 7. Skal se en gang til, men mener jeg sjekket gjennom mange modeller på utkikk etter N57.
 8. Har teste med E89 og E87(1-serie) Samme feilen på alle.. Søkte litt rundt på weben. Der mente noen at man måtte legge til dette i CFGDAT filen: [ROOT_MOTOR] DESCRIPTION=Engine ENTRY= DDE73N57,DDE 7.3 for N57 / N57, Men det hjalp ikke.
 9. Jeg har Inpa 5.06 Versjon 5.00. Ok. Trodde Inpa brukte Sp-daten samme med WinKFP og NCS.
 10. Har lastet ned SP-Daten ver 67.1.006 her om dagen. Ser da at E90 ikke er med? Når jeg prøver å koble opp til E90en min med N57 med Inpa så får jeg bare feil. Filene er oppdatert i Ediabas.. Har prøvd forskjellige modell valg i Inpa, men uten hell. Har obd kabel fra Bimmergeek som skal virke på E90. Noen som har tips?
 11. Hvis kassa aldri har fått ny olje så skader det ikke hvis den har høy km, men MÅ ikke gjøre det før tuning.. Anbefaler steg 2, men vær klar over at det kan bli litt trøblete på EU uten DPF..
 12. ALDRI lenger enn lenger enn 1år eller 10-15 tusen km mellom oljeservice på diesel biler.. Mer en det er er den perfekte oppskriften på å ødelegge motoren.
×
×
 • Create New...