Øyvind L.

Members
 • Content Count

  3904
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind L.

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min 2011 mod E90 325d har ikke USB musikk grensesnitt, men den har USB musikk streaming. Tenkte å retrofit USB grensesnitt i den. Nå viser det seg at den delen som heter Retrofit kit USB/audio interface er utgått fra BMW. Men man får kjøpt USB/AUX kontakten og denne kabelen som går fra com boksen til midtkonsollen seperat. Altså som et rep sett. Så har bestilt det fra Koed. Koed var veldig hjelpsomme, men det viser seg at kontakten på ledingen ikke passer i USB/AUX kontakten. Så jeg vi tro kabelen er feil. Er det noen her inne som vet hvilke kabel jeg trenger. Noen som har et delenr jeg kan hjelpe Koed med til mandag slik at dette blir riktig? Har kikket litt i ETK selv, men er en del kabler å velge mellom når det kommer til dette opplegget. De delene jeg har fått er følgene: 1 stk 61119129361 Verbindungsleitung HUB/MULFII 1 stk 84109237653 Usb/aux-inn kontakt. Bilen har VIN : F042432
 2. Øyvind L.

  Duggsensor.

  Hurtigruta ville betale for en original duggsensor til min bil siden de to typene de hadde ikke virket, men så solgte jeg bilen så de slapp å betale for den. Servicen hos Hurtigruta er helt fantastisk for min del. De kom hjem i garasjen en ettermiddag å byttet frontrute på M3en min. Uten at det kostet noe ekstra. Når de bytta frontruta på 1eren min så var den nye ruta skadet under transport når de åpnet den. Da fikk jeg leiebil av de et par dager til de hadde fått den nye ruta å satt den i..
 3. Øyvind L.

  Duggsensor.

  Hadde samme problemet på E87 jeg hadde tidligere. Fikk 2 nye duggsensorer av Hurtigruta, men ingen av de "virket" som den originale. Duggsensoren genererte ikke feilkode på E87 iallefall. Jeg kjørte en stund med den frakoblet for da roet vifta seg. Ingen feilkoder da heller.
 4. Øyvind L.

  N47 registerhavari

  Som jeg skrev. Hvis den har CP4 pumpa så hadde jeg sjekket om det er spon i tanken og i dieselfilter også. Er det ikke spor av spon noen plasser så er du trygg.
 5. Øyvind L.

  Chiptune 320D F30/31

  Ikke vurder noen andre en TRF-Racing...
 6. Øyvind L.

  N47 registerhavari

  HVIS høytrykk pumpe er ødelagt og det er kommet spon i systemet så MÅ du ikke finne på å starte den før du har gjort følgende: Fjerene ALL spon fra HELE systemet. Det vil si, fra dyser, diesel rail, trykkregulator og du MÅ vaske ut all spon fra tanken. Du må også bytte dieselfilter og flushe alle dieselrørene. CP4 pumpe lager myyye spon når den går i stykker.. Fjerner du ikke ALLT spon før du setter i ny pumpe så går den i stykker også. Dysene må mest sannsynlig byttes.
 7. Øyvind L.

  300km/t

  282kmt på nåla. Et stykke igjen til 300
 8. Øyvind L.

  Rollo 2008 E61.

  Hmmm. Ja det kan jeg prøve på.. Takk for tipset.
 9. Øyvind L.

  Rollo 2008 E61.

  På den bilen så åpner rollo når han åpner hele luka ja. Jeg har aldri hatt 5er før så usikker på hva som er riktig. Ganske irriterende synes han iallefall.
 10. Øyvind L.

  Effekttuning X3

  "Folk flest" er opptatt av toppeffekten(skrytetall), men det som er viktig er kjørbarheten mener jeg. Altså arealet som er inni effektkurven man får ut etter en tur i dynoen. Man kan jo ha en software som gir masse toppeffekt på papiret(Noe jeg har inntrykk av at de fleste her inne er mest opptatt av), men i virkeligheten har den helt elendig mellomregister og bunndrag. Noe de fleste ikke har noen kunnskap om å merke siden de stoler blidt på hva firmaet som har solgt de software forteller. 🤷‍♀️
 11. Øyvind L.

  Comfort Access trøbbel 2011 E90.

  Er samme symptomene på begge sider. Derfor jeg spurte litt her inne. Litt utrolig at begge håndtakene har samme feilen liksom.
 12. Øyvind L.

  Effekttuning X3

  Anser ikke TRF som en "lokal helt" da han bor 5-6 timers kjøring fra der jeg bor.
 13. Øyvind L.

  Effekttuning X3

  Les Dyno innlegget så skjønner du hva jeg mener.. Trenger vel ikke utdype så mye mer vel?
 14. Øyvind L.

  Rollo 2008 E61.

  En kamerat av meg har en E61 fra 2008. Han irritere seg over at når han åpner bagasjeluka så spretter det "rollo" trekket som ligger over bagasjerommet opp. Når han lukker igjen luka så blir "rollo" stående opp. Han er litt lat så han glemmer ofte å trekke ned trekket igjen før han lukker igjen og når han da setter seg inn i bilen så sperre det for utsikten bakover. Er det noen muligheter for å gjør slik at det trekket ikke spretter opp når man åpner bagasjelokket? Noen som har gjort noe endringer der?
 15. Øyvind L.

  Effekttuning X3

  De fleste kunder er kjempe fornøyd med software de får fra de forskjellige tuning firmaer. Biler går jo mye bedre. Man får jo "ny" bil. Selvfølgelig er man kjempe fornøyd selv etter 50 tusen km uten problemer. Skulle jo bare mangle, men går man litt i dybden og ikke bare tenker at jo mer effekt jo bedre så forstår man at TRF sin software er den beste. Beklager å måtte si det, men slik er det bare.