Jump to content

Øyvind L.

Members
 • Content Count

  4368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Øyvind L. last won the day on June 19

Øyvind L. had the most liked content!

2 Followers

About Øyvind L.

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E90 325d(N57),E30M3(S54).

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det slik at det ikke er mulig å sortere musikk på annet enn alfabetisk i Music Collection(HDD musikk) på E90 med CIC navi proff? Hos meg så blir all musikk sortert alfabetisk. Når jeg velger et album i search så kommer sangene alfabetisk og ikke etter nr som de er normal i albumet. Er det slik hos alle eller bare meg som ikke har forstått hvordan jeg kan endre det?
 2. Litt rart at E70 med CIC så viser tegningene at DABIII antennen er i venstre siderute, men på CCC så sier de at både DAB-L og DABIII er i takfinnen.
 3. Men er ikke dette med at de ettermonterte DAB+ enhetene faller ut på signal helt vanlig siden de bare har en tuner i seg? Original DAB til BMW har ikke den 2 tunere som hele tiden ligger å scanner etter beste signalet og derfor sjeldent mister dekning. Jeg har i allefall super dekning på DAB+ i min E90 med orignal DAB+ og original antenne i bakruta i områder der en kamerat med ettermontert Kufatec mot CCC(E61) med antenne i frontruten bare hakker å faller ut.
 4. BimmerUpgrade kan kode for deg. Jeg vil tro du må ha ny skjerm og ny hovedenhet. Du finner sikkert brukt på eBay.
 5. 50kr for en mnd er vel ikke så ille. Det har vel de fleste råd til hvis de vil ha kart "gratis"
 6. Prøv disse linkene: Road Map Europe East PREMIUM (USB) 2021-1 https://mega.nz/folder/0l5XkCja#hhmwooDMxmL52IOw8P9ZDg/file/09gBiIoT Road Map Europe West PREMIUM (USB) 2021-1 https://mega.nz/folder/0l5XkCja#hhmwooDMxmL52IOw8P9ZDg/file/YhgXUY4D
 7. Min 118d fra 2006(M47) hadde dette nødspjeldet. Hvis det var det spjeldet du tenker på. Det lukker når man stopper motoren slik at den skal stoppe raskere.
 8. Europe Premium 2021-1 West og Europe Premium 2021-East du trenger eller er det en annen versjon?
 9. Når jeg logger meg inn på Vegvesen.no å ser på opplysninger om M3en min så står det at den er oppbygd. Står ikke når jeg er logget ut.
 10. Ok. Har gjort det på flere biler, men ikke kjempe mye. Sprayer inn mens men kinner. Merket fort om den starter. Må ikke være startgass. Brukte silikon spray den ene gangen.
×
×
 • Create New...