Øyvind L.

Medlem
 • Innholdsteller

  3859
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind L.

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Øyvind L.

  Downpipe X5

  http://trf-performance.no/wp/ Passer garantert.
 2. Øyvind L.

  Olje service 520d 2011

  Ikke noe problem. Bare kjøre.
 3. Øyvind L.

  BMW dieselmotorer

  Bildene mine er ifra Autobahn. Da jeg har vært to turer til Nürburgring med den. Det er når du kommer opp i fart 150kmt+ man virkelig merker at min bil drar av sted. Den drar skikkelig fint ifra 200-240kmt. 0-100 tviler jeg på at det er mye forskjell. Min har turbotrykk på ca 1,92bar. Jeg drar ventilflyt hvis jeg drar helt ut på 1 gir. Filmen du refererer til på Youtube fra min test er gjort på ei slette med to oppoverbakker og veeeldig rolig giring.
 4. Øyvind L.

  BMW dieselmotorer

  Toppfart på den Steg 4 1eren ble 242kmt på GPS på Autobahn.(Nåla stopper på 240, men turteller gikk videre) Da med 4300omdr på 6 gir. Effekt er lagt av for å spare turbo. Kan garantere deg at den går bedre enn din 1er Nils Jørgen. Må bare beklage.
 5. Øyvind L.

  Abs feil 118d E87

  Selger ABS ringer billig på Ebay. Kjør en tur mens du logger ABS sensorene når det er fuktig. Så ser du om den faktisk fusker eller om den bare teller feil.
 6. Øyvind L.

  Oljelekkasje ved intercooler?

  Slik så min IC ut inni etter 170 tusen km. Motor er en 06 mod M47 06 modell. Ikke spesielt mye olje i den.
 7. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Virker ikke her heller.. Må mest sannsynlig kjøpe en original da den som Hurtigruta bruker ikke passer til BMW. Har en mistanke om at det er mange med BMWer å ny frontrute som lider av denne feilen.. Har ikke fått bestilt ny fra BMW enda.
 8. Øyvind L.

  Oljelekkasje ved intercooler?

  Helt normalt på diesel biler. Er olje fra åndingen fra toppen som blir sendt gjennom turbo og tilbake inn i motoren via intercooler. Du kan ta av slangen å vaske eller kjøpe ny slange som tetter litt bedre.
 9. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Har ikke fått testet. Har jobbet lange dager. Skal se om jeg kommer meg ut en tur i garasjen i kveld. Kan være en ikke liker uoriginal del. Skal iallefall ikke være nødvendig å kode den inn. Spennende å se hvordan det blir hos meg.
 10. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Snakket med Hurtigruta idag. De som byttet frontruta for meg.. Han ble litt overrasket når jeg forklarte problemet fordi han hadde byttet den duggsensoren med en helt ny når han satt i ruta. Men var ikke noe å diskuter sa han. Slik skal det ikke være så jeg fikk en ny sensor av han med den gang.. Skal montere den senere i kveld. Hvis ikke det virker da så er det feil type sensor de har satt på.
 11. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Var ute i garasjen å tok av dekselet rundt bakspeilet. Tok ut pluggen på den duggsensoren og da gikk det et par sekunder også falt hastigheten på vifta til det normale nivået(Nivå 2). Så da er nok den sensoren ødelagt.
 12. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Vil regnsensoren virker selv om duggsensoren er defekt? Veldig rart at den ikke gir feil ja.
 13. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Denne duggsensoren. Sitter den sammen med regnsensor? Han som byttet ruta hadde resatt regnsensor. Det spurte jeg om.
 14. Øyvind L.

  Klimakontroll 1 serie E87

  Klimakontrollen i 1eren min har begynte å oppføre seg litt merkelig i "auto" modus plutselig. Normalt når klima står i automodus så regulere den automatisk opp viftehastigheten etter som motoren blir drifts varm og når 22gr er oppnådd så senker den viftehastigheten til et rolig nivå, men nå vil den plutselig ikke regulere ned viftehastigheten når satt temperatur er oppnådd. Når jeg setter den over i manuell så regulerer den ned viftehastigheten til der jeg setter den, men hvis jeg setter en tilbake i auto så øker viftehastigheten til trinn 5 og blir stående å blåse der helt til jeg setter den i manuell igjen Alt dette skjedde etter at jeg fikk ny frontrute i bilen. Tenkte at klimakontroll panelet fusket og at det bare var tilfeldig, men så diskuterte jeg dette med en kamerat som har samme bilen og han opplevde det samme i sin E87 når han fikk ny frontrute for kort tid siden. Har lest av feilkoder, men ligger ikke inne noen feil. Har resatt ecu i klimapanelet, men det hjalp heller ikke. Noen som har vært borte i dette? Ved kald motor: Innstillingene i iDrive: Når motor er drifts varm så står viften å blåser slik hele tiden:
 15. Øyvind L.

  koblingsskjema for motorstikke e46

  Synes det er veldig greit å vite årsmodell osv på den hardware vi snakker om. Hvorfor bare gi minimalt med info om tingene du har å jobbe med? Jo mer info jo letter er det å hjelpe.