Jump to content

TRF

Members
 • Content Count

  6647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

TRF last won the day on July 7

TRF had the most liked content!

About TRF

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjøretøy
  Flere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/nAgMd5/25-under-25-jeg-er-uenig-betyr-det-at-jeg-er-et-daarlig-menneske Merk dere hvordan han omtaler og ser ned på "Christian med profilbilde av bilen sin". Jeg har ikke profilbilde av bilen min eller annet... men "under 25åringen" avslører holdningene sine helt greit der... "De er dårlige, jeg er ikke"
 2. Lå jo folk limt til gulvet i en inngang.. hadde aldri anerkjent noe slikt ved å ringe politiet og skape oppstyr men heller tråkka elegant over og forbi, så kunne de revurdert dette gjennom natta når døra innenfor er låst og man ligger der som den løken man er. En liten dose voksenopplæring.
 3. Mye dyno disuksjon her. Vær obs på at de færreste tuningfirmaer har dyno ("men leverandøren i land xx har"), og grafene du normalt ser på nettsider er genererte og ikke reelle. Når det gjelder bremsing med hjul på: Ja, man estimerer drivverkstapet, og nei, dette trenger ikke være helt nøyaktig (av langt flere og dypere tekniske årsaker enn du normalt vil finne disukteret på nettet). Men man kan komme rimelig nærme, og man kan på denne måten gi et veldig bra bilde på "før og etter". Her har jeg skrevet litt om dyno og effekt tunere oppgir:
 4. Har du, eller andre, link til den faktiske undersøkelsen? Jeg mistenker noe kreativitet ift hvem som er spurt (US er jo et dårlig utgangspunkt).
 5. TRF

  BMW dieselmotorer

  @-Vegard- : Som Otis sier. @sveigis : Det kan være greit å justere litt på eksos. Hvilken turbo har dere på denne bilen? Garrett eller MHI?
 6. Notert. Ellers bra at bilen er oppe og går igjen 👌
 7. Det finnes 2 forskjellige turboer på e34 tds. Garrett og MHI. Ingen av de er like e39 tds (MHI), men MHI varianten passer.
 8. Den står litt høyere enn på GTR da reglementet vårt tillater det. Den står også nesten like langt bak som 04/05 N24 versjonen av GTR. Holderen er ikke originale, og mulig jeg trimmer de litt senere.
 9. Wow, det gikk fort 🙉 Original BMW Motorsport e46 m3 GTR vinge ja 👍💪
 10. På veg hjem fra Asfalt Classic / Racing NM / BMW Cup forrige helg. For de som kjenner til bilen, noen som ser noe nytt?
 11. Ok. Enig. Det er ikke vanskelig men tidkrevende. Om du faktisk har gjort alt riktig ville jeg sjekket at ikke injektorene kom fra en bil med samme problem.
 12. nei ikke egentlig. Har du virkelig "gjort alt etter boka"? Det er en grunn til at denne jobben typisk koster over 100k når BMW gjør det.
 13. Jeg ville sjekket for spon igjen, da dette er fort gjort og lettvindt. Har det ligget spon igjen i systemet etter forrige havari kan slikt skje.
×
×
 • Create New...