Jump to content

TRF

Members
 • Content Count

  6623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by TRF

 1. Du har kun 1, og den står i downpipe, rett etter turbo.
 2. TRF

  BMW dieselmotorer

  Send meg en e-post på info@trf-performance.no så skal jeg sette sammen et tilbud til deg
 3. TRF

  BMW dieselmotorer

  TRF EGR termostat Pro kit er det du skal ha Du har ikke swirl flaps. Husk at ecu må programmeres, og da kan du evt bare få det hele gjort av en TRF forhandler
 4. Til de siste kommentarene, jeg har flere ganger tidligere skrevet om m50d motoren, og da spesielt n57s når det var aktuell. Dette er en uhyre dyr motor å bygge av (også) helt andre årsaker en avgasser. Det er en ren "show of force" som ingen andre er i nærheten av. Derfor er jeg ikke så sikker på at denne noen gang har vært lønnsom for BMW, og jeg er ikke overrasket om det er den dyreste r6 motoren de bygger. Så det at de avsluttet m50d betyr ikke at de ikke vil ha "spreke nok" diesler, men jeg tror ikke vi vil se den samme litereffekten på ei stund. Dette kan de jo eks omgå ved å reintrodusere v8 diesel (selv om det nok ikke er det politiske klimaet for det akkurat nå som F90 peker på)
 5. Altså, jeg har nevnt det før Fredrik. Men å styre så mye med plass når man har 1 barn er for meg smått utrolig... Hvis den vogna virkelig er så dustete som det ser ut å pakke sammen, så er det nok langt rimeligere og mer hensiktsmessig å bytte vogn enn å tilpasse bil til ei vogn du kun skal bruke kortere perioder i livet. Vi hadde forøvrig den største Emmaljuna vogna, ingen problemer, den gang i e39 sedan og 2 barn. Senere 3 barn i e61 og e70.
 6. Synd. Det blir spennende å se om de gir opp diesel med høy effekt i sin helhet, eller om det bare er snakk om å gi slipp på dette formatet .
 7. Har et uoriginalt (i rustfritt mener jeg) fra en e46 330d Gr.N bil (løpsbil). Billig. Ink downpipe.
 8. TRF

  BMW dieselmotorer

  Fjaseartikkel. Mange motorer fra samme periode (annet enn bmw) sliter med register. De fleste har også CP4, så det er liksom ikke noe spesielt der heller. BMW miljøet er dog et helt annet enn de fleste andre merker, og feil kommer tydelig frem for dagen.
 9. Hva er baktrykket på dpf under fult pådrag til rødmerking? (helst 3dje gir etc) Rimelige alternativer finnes ikke, men "bytte turbo" fra Garrett systemet (gjennom BMW eller fra Garrett) har blitt relativt ok pris på. Da vet du også at det du får fungerer som det skal, så lenge det skal.
 10. Så da må det feilsøkes. Det neste da er livedata, og da er det en fordel å ha litt erfaring med dette. Det første du kan gjøre er jo å kjøre aktuator fra pc, se at den går fint. Deretter logge forespurt mot faktisk ladetrykk. Først må du uansett utelukke: Baktrykk i eksos (eks tett dpf etc) Lekkasje fra eksosmanifold Lekkasje mellom turbo og innsug/ i innsug Lekkasje i EGR ventil (fysisk blend eksos sløyfa)
 11. Naturligvis, men enten så kommer den fra Garrett (eller BMW) i respektiv eske, eller så er den ikke original. Og det er passe slitsomt å måtte spørre hver og en av de som kommer her med det spørsmålet 3 ganger om det samme for å få det svaret. Ja, ingen effekt før ca 3000 er typisk når VNT er feiljustert, eller VNT ikke regulerer i det hele. Man kan ikke si over forumet at feilen konkret ligger i turbo, men hadde du dette effektproblemet før bytte av turbo? Videre så er dette helt vanlige feil med disse billigturboene, skjer hele tiden.
 12. Med andre ord en sånn til ca 4000,- ? (eller omtrent?). Så når du sier "original" så mener du "ikke større/annen type enn den som stod der"? n75 finnes ikke på din motor.
 13. Hva betyr dette?? Hvem har overhalt? Hvem har du kjøpt av? Nei Hvem har foreslått "n75 ventil" for deg? Tuner? Ikke direkte usannsynlig nei
 14. Det er REA styrt turbo på denne (Rotary Electric Actuator), altså vil ikke en vakumlekkasje påvirke effekt. Men... "chipet til stage 3" faktisk.. høres meget bra ut. Du sier original turbo, fra BMW?
 15. Det er vel i stor grad godt voksne som har vært involvert i en del av disse ulykkene hvor man peker på manglende tekniske ferdigheter (altså ikke holdninger = fart), og disse har vel gjerne ikke hatt en like fullstendig pakke som det har vært de siste ca 18-20 årene? Rene spekulasjoner her altså. Men jeg mistenker at det ofte gjelder folk som kjører lite og "kosekjører" heller enn de som ofte grisekjører (da disse nettopp ofte har svært gode tekniske ferdigheter). Når det gjelder nevnte ulykke så kan det jo ikke være tvil om bildrap, og jeg fatter ikke at ikke samfunnet som helhet tar slikt mer alvorlig. Men det hører med trenden ellers, ansvarspulverisering.
 16. Altså... tilsynelatende et helt åpenbart brudd på vikeplikt av bilisten, som resulterte i et dødsfall. Men la oss heller ta med spekulasjoner fra folk som "har hørt at det har gått fort" (hvilket det for all del trolig har)... Vikeplikten gjelder altså uavhengig av den andres hastighet, det er noe journalisten heller kunne tatt med. https://www.aftenposten.no/osloby/i/OpGWgk/motorsyklist-doede-etter-ulykke-i-oslo
 17. "Denne typen bil" - som du ikke noe sted nevner hva er. Uansett, gå å få fiksa egr først.
 18. Ok. Da er det enten Quickfix som nok har kapasitet først, eller Tommy i Siljan. Eller om du ønsker å montere selv så er det også fult mulig (da sparer du også litt penger). Om du ønsker å ta turen innom Quickfix tar du kontakt med de direkte. Eller med meg på info@trf-performance.no
 19. Ønsker ikke å gå inn på detaljer åpent nei (beklager). Turbo er lik som på "30d". Dyser er ikke. Derfor finnes det TRF Steg 3 som innebærer TRF dyser, dette vil da gi samme resultat som TRF Steg 2 på 30d 235hk = 290hk. Evt TRF Steg 4 som gir inntil 345hk. Viktig å påpeke at dette er ferdig utviklet "hyllevare" fra oss, som vi har levert i en årrekke allerede (7år siden lansering).
 20. Ingen problemer å tilpasse hp26 (en glede faktisk, er så trist å justere til hp19)
×
×
 • Create New...