Jump to content

Mr. Erling

Members
 • Content Count

  641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mr. Erling last won the day on April 30

Mr. Erling had the most liked content!

About Mr. Erling

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  f13 650ix Coupé

Recent Profile Visitors

3548 profile views
 1. 2016 modell med komplett M-sport S337 M Sport ''pakke'' (understell, bremser og styring)S710 M skinn ratt og annet interiør utstyr.S715 M aerodynamisk ''pakke''.
 2. @Fredrik 90 Du har jo et firma i din nærhet: Bennys Car Detailing
 3. Reidar Talset har jeg grunnlag til å gi god reklame! Brukt han i 6-7 år nå. Men, han har begynt i 'Merhebia Finest' og der overlot han interiør jobben til en kollega. Ikke vet jeg hvorfor, for jeg hadde gjort avtale med at Reidar skulle ta bilen.
 4. Fin bil! likte å høre om hvordan du fikk tak i den og alle bildene dine.
 5. BMW har vert svært heldige med utforming og bruk at materialer til dette dashboard / interiør. - kort og godt vakkert! - NB. overgangen fra girkasse til dashbordet Kalles i flg. reklamen: ''Individuell komplett skin / lær / platinum / svart pianolakk (ZBC8), samt individuell tak trekk Alcantara''. (dette låt nesten som gresk for meg). Interiøret ble nesten som nytt Sårt trengt produkter til svært tørt skinn i baksete. Tror ikke noen har sittet bak der, for det er trangt.
 6. Hei, bilen har vært på ''Spa'' , som ''Merhebia Finest'', bilpleie firmaet kaller det i disse dager. Jobben som tok 5 dager var: - 1 stegs polering m/Kamikaze Zipang - Interiør m/rens og impregnering av seter - Alle inn/utv. glass overflater ( inkl. glass taket )behandlet Kompetente bilpleier Reidar Talset, som jeg har brukt årlig i 7 år nå trur eg, har avsluttet sitt enkeltmanns foretak og sluttet seg til teamet på ''Merhebia Finest'' Derfor står det Merhebia på skiltet.
 7. Hvilke biler @Fredrik 90? Det begynte med min første 4-hjuls trekker, som dessverre også var automat. - Audi S6 Avant fra 1996. Gudommelig fremdrift, men super lumsk og slapp uten varsel. Kjørte ut 2 ganger. Null kontroll - Neste var en e39 530d Touring fra 1999... Da hadde jeg lært. Aldri mer 4-hjulstrekk. Denne var ren bakhjulsdrift, men hadde automat. Skrekk opplevelse av å ikke ha en clutch, som jeg var opplært til på 70 tallet, å trykke inn for d a å rette opp bilen. - Og slik har det vert siden Får ikke tak i gode biler lengre som gir meg ''analog'' kjøre følelse (ref.
 8. Presis @Fredrik Super forklaring 😁 Analog bilopplæring har jeg ikke hørt før ytret, men du forklarer så bra hva du mener. Jeg som har lært å kjøre ''analogt', som du beskriver, på 70 tallet. Jeg lærte alene på den på den brutale, harde måte (ingen mørkekjøring eller glattkjøring), hvilke naturkrefter bilen blir utsatt for, spesielt på vinterføre. Og det er det jeg snakker om, da jeg påstår: - Aldri trygg med automat kasse på vinteren!!! (3 utropstegn) For jeg vet hvor god følelse og trygt det var med en ''analog' bil ( ref. beskrivelse over), hvis du stolte på din erfaring v
 9. Jeg virkelig savner manuell girkasse Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har unngått å kjøre av veien på vinterføre opp i gjennom årene på 70- 80 og 90 tallet, bare ved å trykke inn clutchen. Etter det har det gått i automat og av og den skrekkelig 4-hjulsdrift. - Aldri trygg med automat kasse på vinteren! Spesielt ikke 4-hjuls drift. Det er verst! Der slipper bilen grepet uten varsel, og du er solgt. Hadde du hatt den gode gamle manuelle, ville du i 99% av tilfellene fått kontroll igjen Dette er nettopp grunn for at jeg vurderer en BMW ''M'' model. Dvs. ren bakhjulsdrift.
 10. @Bækkmann Hei takk for dine fenomenale innlegg vedr. 650'n din. Jeg ble litt trist av å lese at den er til salg, men slik er det å eie bil. Brått kommer andre prioriteringer på banene. Mitt spørsmål er ''stoff matter'' for gulvet. - Hva kostet det? - Kjøpt i Norge eller utland? Lette blant dine 101 salgsbilder ( godt jobbet) men ingen bilde av mattene...?
×
×
 • Create New...