Jump to content

Saltkjelen

Moderators
 • Content Count

  16273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

Saltkjelen last won the day on April 22

Saltkjelen had the most liked content!

4 Followers

About Saltkjelen

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  730d / i3S / M550d

Recent Profile Visitors

16529 profile views
 1. Gratulerer med en herlig bil! Imolarød E39 er virkelig en innertier.
 2. Gratulerer/kondolerer med salg av den beste bilen du har hatt! Slikt er alltid vemodig, men det er en tid for alt. Ellers håper jeg BMW finner noe du kan få has på etter hvert og at du i alle fall holder deg her inne.
 3. En vanvittig flott bil, men jeg undrer stadig på hvorfor de som bygde bilen i utgangspunktet ikke ettermonterte elektriske vinduer bak (ser dette er en gjenganger på blant annet E46 M3 Touringene som er laget), og hvor uryddig det ser ut med skinn/alcantara-seter foran, skinnseter bak og dørtrekk i stoff. Det trekker ned et helhetsinntrykk som i utgangspunktet er veldig bra.
 4. I mine øyne skal en cabriolet være noe ekstravagant, og sånn sett faller de fleste modellene igjennom (også designmessig). Utgavene med foldetak blir vel stort sett aldri et vellykket design uansett hvordan man vrir og vender på det. Utelukker vi roadster, så er E64 6-serie cabriolet en av mine favoritter, tett etterfulgt av F12 6-serie cabriolet og G14 8-serie cabriolet. En roadster er vel stort sett designet som - nettopp en cabriolet fra bunn av, og der fungerer designet på en helt annen måte. E51 Z8 og E85 Z4 står seg som mine favoritter av roadstere.
 5. 200kr-update på Holmenkollhamsteren. Må være den billigste ettermonteringen jeg har gjort noen gang, tror jeg.
 6. Jeg håper inderlig at Citroën sender et saftig søksmål på bruken av XM-navnet, for det er intet annet enn tragisk. Det er faktisk hakket mer idiotisk enn det kjønnsløse navnet iX. Det sagt er jo det å endre fra X8 M til XM åpenbart inspirert av iX. Vi får inderlig håpe at de nå bruker XM kun i utviklings- og konseptstadiet. "Hvilken bil kjører du?".. "Jo, jeg kjører en XM..." eh
 7. G01 X3 og G08 iX3 var lekket på den spanske BMW-siden i noen timer i går. Merker jeg er ekstra spent på denne faceliften. Om vi snakker nytt dashbord (og xDrive på iX3), så snakker vi virkelig om en potent SUV.
 8. BMW hadde (ja, hadde ) planer om en fireseters X7 med det de lanserte som "ZeroG-seter". Planene om denne X7en er etter alt å dømme kansellert til fordel for XM (ja, dere leste riktig.. Det som en gang var X8 M er nå døpt om til XM). Likevel er ikke ZeroG-setene isolert sett skrotet, for det er blitt observert (og nærmest bekreftet av BMW-insider Scott26) at G70 7-serie vil bli den første modellen til å få ZeroG for baksetepassasjerene.
 9. Det er ikke helt enkelt å se ettersom online ETK ikke er oppdatert per dages dato, men da hengerfeste ble tilgjengelig på 530e og 530e xDrive fra 11/2019, var det kun 750kg som var tillatt å trekke. Vil tro vektene ble endret i forbindelse med LCI, og at en reversering av vekttallene ikke lar seg gjøre grunnet annen typegodkjenning/fysiske endringer. Det blir litt det samme som med E70 X5 hvor man kunne få den med 2700kg og 3500kg. Det var ikke mulig å få oppjustert til 3500kg i ettertid grunnet en ekstra/annen oljekjøler (?) og typegodkjenning.
 10. Høres ut som Amp og HU trenger en SW-oppdatering. Kjent sak når man blant annet ettermonterer CIC (og Combox) i eldre modeller.
 11. Ja, det var kanskje ikke de mest lovende lekkasjene sånn sett. Personlig synes jeg fronten fungerer (undrer dog på hvorfor i hel... de skal dra panserlinjen midt på panseret igjen!), men hekken og baklyktene fremstår ikke som spesielt vellykket. Til tross for det, tror jeg imidlertid at dette blir en skikkelig, potent BMW.
 12. Nå har du laget deg en tråd på bilen, så sånn sett ikke noe galt i det du har gjort her. I denne tråden kan du nå poste nye innlegg med oppgraderinger, bilder etc. Grisetøff F82 du har handlet deg!
 13. Om BMW går over til mer og mer veganske produkter, er det i alle fall håp om at BMW Individual fortsatt vil levere Merinoskinn av ypperste kvalitet.
 14. Neste generasjon X1 får dobbelskjerm. Tror vi nå med sikkerhet kan si at samtlige BMW-modeller går mot dette nå. Det blir spennende å se hvordan dette er løst i i4, som etter ryktene skal bli offentliggjort i starten av juni.
×
×
 • Create New...