Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14959
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

Saltkjelen vant dagen sist Januar 20

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

Om Saltkjelen

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Nylige profilbesøk

9264 profilvisninger
 1. Saltkjelen

  Min 2018 M2

  i3S er en skikkelig kul bil! Hvordan er rekkevidden i kulden som er nå?
 2. Saltkjelen

  CIC trøbbel E90 LCI

  En bytteenhet koster for 10.000kr, så tilkommer det jo koding/montering etc. Om CICen først er defekt, ville jeg for øvrig benyttet meg av muligheten til å bygge om til DAB.
 3. Saltkjelen

  CIC trøbbel E90 LCI

  Ikke ukjent at CIC også kan ta kvelden. Byttet en CIC i en F10 her om dagen som holdt på akkurat slik din oppfører seg.
 4. Saltkjelen

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Vil det alltid være nok strøm til at den opprettholder firehjulsdriften, eller kan du risikere at bilen blir en ren forhjulstrekker? Om det alltid er nok strøm til å opprettholde firehjulsdrift, og du kan i gitte situasjoner kun kjøre med ren bakhjulsdrift, er det jo egentlig ikke noe å "frykte" med drivlinjen på disse utgavene, eller andre UKL-baserte BMWer.
 5. Og da var det tid for avduking. Synes dette ser bra ut! Dette oser mye mer flaggskip enn G1x pre-LCI. Bare få på plass riktige hendler nå, så snakker vi! https://www.youtube.com/watch?v=G799FGa4zrI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0NRDKk-CYh4wFfskVT9i7b--SMmOZErNQrLxOPxeftQY91suEabeiqHwE
 6. Saltkjelen

  BMW G31 ryggekamera og skitt

  Ingen spyling der heller. Kun night vision kameraet som har spyling.
 7. Mer 7. Disse hersens utstikkende baklyktene, altså..
 8. Saltkjelen

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Ville absolutt fått på plass begge deler. Det fineste er nok helt klart å plastsvise gropen, men da har man i hvert fall muligheten til å reversere om man skulle få behov for det en eller annen gang. Er du sikker på at den originale gummimatten ikke vil passe? Den originale gummimatten til E61 passet kun biler med manuell bakluke iht. ETK, men den passet fint for biler med automatisk bakluke også. Opplevde vel muligens kun én gang at kanten rundt ga for mye motstand til den elektriske bakluken slik at den ikke lukket seg, men thats it.
 9. Saltkjelen

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med BMW igjen og riktige blinklys- og vindusviskerhendler! LED-blinklyspærer må du få skaffet deg slik at bilen ser flere år nyere ut. Når det gjelder refleksene tror jeg ikke dette ville sett merkelig ut til tross for grop. Jeg har langt større grop i bakfangeren på F01en, og jeg angrer ikke et eneste sekund på at disse er lakkert i bilens farge.
 10. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Han mente stasjonsvognutgaver av M3 og M5.
 11. Herlig, da er det bare å se frem til påske!
 12. La oss toppe det med en F06 i tillegg! Jeg savner konsepter som M1 Hommage, Concept CS fra 2007 og tilsvarende. Her var BMW virkelig på rett spor hva gjelder design - og bilene ser moderne ut den dag i dag!
 13. Morsomt å se hvor mye som har skjedd i løpet av året som gikk. Jeg kan ikke vente med å se hvordan 601-hjulene blir. Tidenes BMW-felg, synd den ikke finnes i 21".
 14. Akkurat dette er jeg helt enig i. Det er få modeller som sitter designmessig om dagen fra BMW. Det er noe rart med G11/G12 LCI. Det er liten tvil om at grillen er vulgær, men det er et eller annet som gjør at jeg synes bilen virker interessant. Den passende beskrivelsen for G11/G12 LCI må være at den er styggpen. Dog forstår jeg virkelig ikke fascinasjonen blant utstikkende baklykter som ikke samsvarer med bilens design.