Jump to content

Saltkjelen

Moderators
 • Posts

  16721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  166

Saltkjelen last won the day on January 23

Saltkjelen had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  i3S / X5 30d / M550d

Recent Profile Visitors

19509 profile views
 1. Nei, det er håpløst. Som regel er det samme ulla de setter inn også. Det med rekkeviddeangst beror nok mye på hvordan du skal bruke bilen. Skal i4en være familiens hovedbil, hadde jeg nok følt på rekkeviddeangsten, men om den brukes som et supplement til det du allerede har, tror jeg den blir fraværende.
 2. Det der er vel ikke akkurat ukjent BMW. For min del føles det ut som at alt BMW lager av luftunderstell er laget av papp. Her er det kun et tidsspørsmål før ting ryker. Skammelig av BMW å tilby "goodwill" med 20% rabatt på deler når det er en kjent sak at de ryker. Heldigvis er reklamasjonsretten intakt slik at man likevel får det dekket, men uansett.
 3. @Skulebollen Har mer eller mindre revet hele huset innvendig ned til bindingsverket. Fjernet radiatorer og lagt vannbåren varme i gulv i stedet, ja. Har byttet og skummet alle vinduer i huset, samt flyttet flere (som dette kjøkkenvinduet) og/eller endret til større glassflater. Ny vindsperre og kledning der yttervegg er revet opp. Hehe, de flotte, avrundede MDF-listene er naturligvis erstattet av eik og malt glattkant i furu. Har kjøpt inn et par hundre meter med eik, da jeg kun bruker stammene fra IKEA og lager egne fronter selv til kjøkkenet. Ja, antar ACS-senk blir i sjiktet 25-30mm slik at vi sitter igjen med rundt 10cm bakkeklaring. Det holder i så fall mer enn nok.
 4. Etter litt research ser det ut til at BMW har gitt Champagne Quartz et nytt navn, slik at fargen i 2022 heter Alvit Grey. Ser i konfiguratoren at Alvit Grey ligger der, så da blir i så fall ikke bestilling av denne fargen noen Individual Manufaktur til svimlende priser. Good news, selv om jeg undrer litt over navneendringen. Holder foreløpig en knapp på AG/CQ, selv om jeg vurderer å gå for noe litt mer vågalt. For å bruke tiden fornuftig (men dog pine seg med lang ventetid), så går kveldene til litt delesanking på eBay. Fikk ordnet meg et sett med touch-hendler og UK speilglass med dimming for hyggelige 2 500kr. Fiklet litt i Photoshop. Tenker at dette kommer til å bli en finfin kombinasjon når man får litt mørkere ruter, senk, spacere etc. Alvit Grey / Champagne Quartz Ikke ofte man gleder seg til å tømme og skru opp innholdet i en halvfull IKEA-henger, men denne gangen skal det faktisk bli en befrielse (det gamle kjøkkenet ble revet for tre måneder siden).
 5. Denne krever hele VIN og ikke de syv siste.
 6. Du kan eventuelt hente hele VIN via registreringsnummeret ditt på vegvesen.no. Det er sannsynligvis enklere enn å finne en som godtar de siste syv (tror ikke de finnes lenger).
 7. Ja, dette er et spennende tema. For min del liker jeg å lage bilen slik BMW opprinnelig burde laget den - altså en slags OEM+ som @papertiger så fint sa det. Får jeg mikset litt deler mellom de forskjellige modellseriene samt ettermontert utstyr og finesser som ellers ikke ble levert til modellen etc., så er i alle fall jeg i mitt rette element.
 8. Fastprisavtale nå om dagen er nokså dødfødt med bindingstid på tre år og en pris på 1,50kr per kWt.
 9. @teerex Det er forskjellige delenumre ift. om bilen har solbeskyttende vinduer (grønt glass) og om det er høyglanspolert shadowline, alu satin eller chrome. Når bilen leveres ny fra fabrikk, leveres det kun utstyrsspesifikke vinduer (som i ditt tilfelle er uten DAB-antenne), mens på ettermarkedet blir det endret til å være topputstyrt (for å spare produksjonskostnader).
 10. Må ikke glemme at han har stor interesse med stor s midt i setningen og hele to utropstegn på bilen, da. Må være bra interesse på denne. Ser ellers ut til at det var høy påkost og mye grov styling der. "US-fanger" med påklistret refleks, plastidippede felger, emblemer og hjulmuttere, grooov refleks på bakfangeren, heftig rattrekk, skiltplater med /////////////M-farger etc.
 11. Herlig prosjekt. 3-dørs 1-serie er i tillegg noe av det tøffeste. Har du bygd ferdig bilen eller er det et pågående prosjekt?
 12. Fantastisk lyd! Fjernet de to andre innleggene, @Snagg30. Ellers anbefaler jeg på generelt grunnlag å laste opp film på Youtube, da dette gir en bedre og penere integrasjon i forumet enn når man laster direkte opp her.
 13. @Snagg30 BMW har ofte tilbudt Individualpakker som f.eks "extended merino leather" og "full merino leather", der sistnevnte da hadde skinn på nedre del av dørtrekk. På G-serie kjipet BMW ned på dette, så i den største pakken er det typ bare nedre del av dashbord og midtkonsoll man får skinn på. Selv på E34/E32 fikk man skinn på nedre del, så det er først på G-serie at BMW ble kjipe. Man fikk mer skinn på både E34, E39, E6x og F1x enn man får på G3x/F90 5-serie/M5. Det sagt, så får man skinn på nedre del av dørtrekk på 3-serie, 7-serie, 8-serie, X5 M, X6 M og X7. Forstå det dem som kan at en 3-serie man få dette, men ikke en F90 M5 eller G05 X5 M50i.
 14. Kom over en reklamefilm for BMW Individual på YT, og sannelig hadde ikke G30en i filmen skinn på nedre del av dørtrekk. Pinlig av BMW å ha det på reklamebilen, men ikke tilby kunden det i virkeligheten. Nå blir uansett salmakerjobben her bedre ettersom man får litt sømmer, men likevel håpløst av BMW.
 15. Ja, må si Brooklyn virkelig falt i smak! Lekkert!
×
×
 • Create New...