Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  15006
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  59

Saltkjelen vant dagen sist Februar 14

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

Om Saltkjelen

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Nylige profilbesøk

9753 profilvisninger
 1. Jeg tror mye av årsaken til at BMW får såpass med kritikk i entusiastmiljøer, er fordi det tas ukritisk det ene konservative grepet etter det andre (grilldesign, hofmeisterkinck, FWD etc.). Jeg vil tro at stemningen hadde vært lettere om det ikke var så mye på en gang. Ja, mulig FWD er en billigere og enklere konstruksjon og at dette vil selge i "bøtter og spann", men i mine øyne er det dumt å sløyfe en betydelig kundemasse ved å tilby modellen som FWD fremfor RWD. RWD-eiere dropper å kjøpe en FWD-bil, men FWD-eiere dropper ikke å kjøpe bilen fordi den har RWD. Ellers skulle jeg ønske bilen hadde hatt to-, og ikke tre vindusrader. For meg forsvinner litt av "Gran Coupe" identiteten med tre vindusrader.
 2. 6WA er et fantastisk designet instrument, og muligens et av de peneste semi-digitale instrumentene bilverden har å by på. Absolutt verdt pengene, for standardinstrumentet i F1x er virkelig trist i forhold.
 3. Saltkjelen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  En ting er i hvert fall helt sikkert - med Model Y på plass har Tesla nå alt annet enn en "S3XY" bilpark.
 4. Enig med dere i forhold til denne betjeningen. I tillegg synes jeg de nye lysbryterne (eller betjeningspanel som det er nå) fungerer helt håpløst. Panelet består av så mange knapper at man skal holde tungen rett i munn om man fikler med noe annet enn auto-innstillingen. Skal man ha parklys på den ene siden, er disse nå flyttet fra blinklyshendlene til single knapper (en knapp for hver side).
 5. Iflg. BMW-insier snuses det i disse dager på bruken av M545e (alternativt M550e).
 6. Vet du hvordan det er å få sendt de til Oslo?
 7. Fantastisk! LED-blinklysene er en skikkelig oppgradering! Nå gjenstår bare baklysene.
 8. Saltkjelen

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Hehe, fantastisk, selv om jeg synes det var noe unødvendig å skryte på deg noe kraftigere enn en 316i.
 9. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Fin kilometerstand, men å hevne at denne har "masse ekstrautstyr" er i beste fall en god løgn. Nå er riktignok F01 "godt utstyrt" standard sett i forhold til en standard F10, men stort mer enn standardutstyr er ikke å finne i denne bilen i hvert fall.
 10. Saltkjelen

  Min BMW G30 530E

  Blir topp med doble riller! Du har ikke vurdert å lakkere det sorte feltet mellom grillene? BMW-inntrykket forsvant plutselig en del når man gikk vekk fra chrome omramming.
 11. Ja, jeg tenkte i all hovedsak på dekselet. Det fremstår rattet til å se helt annerledes ut enn det gjør med tett deksel.
 12. Dette blir kjempefint, og rattdekselet til M-modellene er vanvittig mye finere enn det som sitter i biler med M-pakke.
 13. Saltkjelen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg har en Samsung Q8F 65" og bruker den medfølgende fjernkontrollen til både GET-boks og Apple TV. Deilig å endelig slippe hundrevis av fjernkontroller med dårlig design og ymse kvalitet.
 14. Jeg snakker om folk som ligger i venstrefilen. Det kan være mange årsaker til at noen kjører fortere i venstrefilen, og da er det særs uheldig om enkelte mennesker ikke evner å legge seg i høyrefilen om man ser man er langsom.
 15. Det finnes folk som kjører forbi i venstrefilen i 2-3 km/t fortere enn høyrefilen. Idioter som man sier på norsk. Moralen er; kommer det en bil som inntar en hurtig bakfra, legg deg inn i høyre for deretter å fortsette forbikjøringen i sneglefart når vedkommende er forbi. Problem solved!