Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14927
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  52

Saltkjelen vant dagen sist November 27

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

Om Saltkjelen

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Nylige profilbesøk

8977 profilvisninger
 1. Jeg kjenner ikke til hva de andre har hatt av hendler, men Tesla Model 3 har jo nettopp fått elektroniske hendler. Vil tro det er merkelig at det settes direktiver eller retningslinjer for dette, men man vet jo aldri (se bare på de aut. avblendbare speilglassene). Uansett burde knappen for regnsensor komme tilbake til hendlene. Sånn de er konstruert nå, fungerer det bare dårlig. Skal jeg ha BMW igjen ved neste bilbytte (må innrømme å si at Audi E-tron GT frister), må jeg i hvert fall finne en løsning på disse hendlene.
 2. Her er det bare å vente på LCI-utgaven slik at de får ryddet opp i de håpløst stygge Toyota-look-a-like-utstikkende-baklyktene, den merkelige Hofmeister-kincken og innvendige hendler fra 1980. Ellers ser bilen totalt sett fin ut.
 3. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Du blir selvfølgelig ikke sett på som en dust, men å hevde bilen er ribbet for utstyr er i beste fall en overdrivelse.
 4. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Bilen har firesoners klimaanlegg. Den mangler LDW og LCW (LDW kan ettermonteres for en latterlig billig penge), B&O var ikke mulig å få når denne bilen ble laget.
 5. Saltkjelen

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Herregud for en lekker M3! Helt enig i at H&R har bommet litt med fjæroppsettet, men da bak i så måte - der skulle den vært 1cm høyere.
 6. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Lite utstyr? Synes ikke denne var dårlig i det hele tatt, og den har to vesentlige ting som veldig mange andre M5er ikke har - alcantara taktrekk og utvidet skinnpakke.
 7. ...men det har jo ingen relevans i forhold til denne saken hvordan tidligere eier har momsbehandlet denne bilen/realisasjonen. Ellers begynner jo denne saken å bli rimelig tragisk. Sakene FTU har hatt som omhandler leasing-spørsmål har vært knyttet til andre problemer med kjøretøyene (det er også grunnen til at man har fått skjønnsmessig erstatning), og man er av den oppfatning at det er hvilket bruk som må være avgjørende for hvorvidt det foreligger en feil eller mangel (opplysningsplikt som sådan) når bilen er leaset. Er bilen brukt som drosje, skolebil eller på annet vis brukes med mye slitasje, er det liten tvil om at dette er vesentlig informasjon. Om det er en liten familiebedrift hvor selskapets eier har kjøpt/leaset bilen på selskapet og bilen fungerer som deres privatbil, sier det seg egentlig selv at det er uten betydning.
 8. Hvilken relevans har det om selskapet har fått fradrag for merverdiavgift, og på hvilken måte skal dette tilføre saken noe positivt?
 9. Dette er en sak som dras ut i proporsjoner og oppstår av intet, og slik jeg ser det prøver trådstarter seg på å finne noe å klage på slik at de får redusert tapet sitt. At det er en leasingbil er ingen negativ ting, verken privatleaset eller næringsgleaset. Selv har jeg leaset bil på firmaet med én ansatt, og bilen brukes av den grunn kun av én person. Forskjellen er eierforholdet og hvordan man plasserer utgiftene. Her vil det i så fall være bruken (f.eks taxi/skolebil) som må være avgjørende på om det foreligger en opplysningsplikt eller ikke.
 10. Jeg forstår ikke hvordan du (eller andre) kan betegne dette som svindel. Dere valgte selv å kjøpe bilen til annonsert pris, og at markedet for biler (dieselbiler) synker drastisk kan da ikke selger lastes for.
 11. Helt forferdelig å se hvordan denne så ut under. Godt BMW tok grep og dekket dette under rustgarantien.
 12. Saltkjelen

  Den store finn.no tråden.

  Jeg elsker annonser som dette. "Pris kr. 45.000. Vurderer å selge de for kr. 40.000"...
 13. Hvilken betydning har det om bilen har vært en leasingbil eller ikke (sannsynligvis ikke noe mer relevant enn om bilen hadde vært belånt av tidligere eier)? Bilen ble kjøpt i september 2016 (eller mener du 2018?) og bilen har tapt seg 130.000kr siden den tid? Hvis førstnevnte er ikke verditapet spesielt mye. Hvis sistnevnte har muligens din samboer betalt for mye for den da den ble kjøpt, men det er jo ingen reklamasjonsgrunnlag av den grunn.
 14. Nei, jeg er helt enig i at kodede blinklys ikke er bra. At det å kode "US-blinklys" har blitt en trend på blant annet E9x LCI er jo bare fyselig. Men US-lys på E39 har vel også normale sidemarkeringslys tilsvarende E9x LCI.