Jump to content

Saltkjelen

Moderators
 • Content Count

  15686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Everything posted by Saltkjelen

 1. Orange blinklys får en stemme fra meg også!
 2. Rett og slett fantastisk bil! Det er utrolig hvor mye sånne småting gjør for helhetsinntrykket.
 3. Det ser ut til at de tidligere lekkede bildene av det man antok var neste generasjon 2-serie faktisk er neste generasjon 2-serie.
 4. Dette er så lekkert, så lekkert! Gleder meg til å se bilen ferdig.
 5. Det triste med hele opplegget er jo at BMW, som nå tar en VW og forlater sin velkjente U/J-identitet i lysdesigner, åpner opp for at VW stjeler deres U/J-design for fullt. Her er nye Tiguan med BMW-lys.
 6. Herregud for en vakker bil! Trist å se den rusle.
 7. Ja, BMWer med utstyrskode "993 Model Year Code In VIN" kan gå utifra listen som er linket til.
 8. Rent prinsipielt er jeg enig i at den var merkelig, men rent praktisk er jeg faktisk på motbilistens side. Denne rundkjøringen er laget flat fordi hele rundkjøringen er for trang mht. at det går to felt inn og ett ut (regner med at denne blir endret ifb. utbyggingen av Skårersletta og kvartalene rundt). Når han ligger i det feltet han gjør, gjør han en tjeneste ved å kjøre oppå rundkjøringen og ikke rundt kantsteinen slik at høyre felt fortsatt kan gå rett frem og til høyre. Selv kjører jeg som han på bilen i denne rundkjøringen og teknisk sett var jo han inne i rundkjøringen før deg også som medfører at du har vikeplikt.
 9. Gratulerer med flott og fornuftig bil! Her tror jeg du får mye god bil til en relativt lav penge over tid!
 10. Fascinerende å se hvor mye spill det er i Champagne Quartz
 11. Herregud, ACS-hjulene er virkelig lekre på E39!
 12. Du hadde ikke tilfeldigvis hatt mulighet til å ta et bilde av braketten til bakseteunderholdningen? Skulle gjerne sett om må skjære i dekselet og/eller skinnet og litt sånt.
 13. Deilig når løsningen på problemet allerede ligger der! Ellers må jeg ta meg i hvor mye BMW det oser av fronten (og det øvrige designet for øvrig). Man er i hvert fall ikke i tvil om hva dette er, i motsetning til Octavia.. jeg mener G30 LCI.
 14. F01-nøklene er vanvittig mye finere. Hvordan splitter du de? Er de limt eller klipset?
 15. En liten sniktitt av interiøret på den kommende 2-serie Active Tourer. Jeg liker løsningen med skjermene, men det jeg absolutt ikke liker er fraværet av en iDrive-kontroller. Det er rett og slett nitrist om BMW igjen fjerner noe av varemerket sitt, spesielt ettersom en fysisk iDrive-kontroller er den beste måten å manøvrere seg i bilens infotainmentsystem. Jeg fryktet at dette ville skje ettersom ID7 bærer preg av å være designet som et touch-system, men med en attpåklistret iDrive-kontroller i motsetning til ID5 og ID6 som var iDrive-designet med touch funksjonalitet.
 16. Jeg er 99,9999999% sikker på at jeg har løst alle utfordringene, men gjenstår å ta en siste test på en G-serie. Håper å få testet på en G-serie i løpet av et par uker. Ellers har jeg løsningen på alle F-serier med mekaniske hendler. Takk for det! Det er ikke alltid man har så store muligheter når det gjelder koding av blinklys i HUD og sånne ting, men du bør i så fall bruke Expert Mode i Bimmercode for å gjøre det. Bimmercode er i bunn og grunn en forenklet versjon av NCS Expert/Esys/ISTA-P, så du bør kunne gjøre de fleste mulige endringer med Bimmercode i Expert Mode.
 17. Jeg lå på rundt 190-220km kalkulert rekkevidde på vinteren i Comfort og med klimaanlegg på normal innstilling på min 2019 i3S 120Ah. Om sommeren ligger jeg jevnt på 250-290km kalkulert rekkevidde i Comfort. Jeg kjører som jeg vanligvis gjør, noe som sannsynligvis reduserer rekkevidden i forhold til andre.
 18. Gjett hva som fungerer, dog på en F2x med klakkehendler! Man fikk riktignok tidligere F2x med riktige hendler, men her er det brukt SZL fra en helt annen modell. Dette innebærer da det nye spakdesignet. Alt fungerer naturligvis! Kos deg med blinklys @ahj
 19. Grattis med rå bil, kompis! Synes jeg skimter en annen M-sak til høyre på det ene bildet ditt der..
 20. Fint reisebrev og søt hund de har anskaffet seg!
 21. Flotte felger! Personlig ville jeg nok tatt alt eller ikke noe, men når det er sagt er ikke en standard F1x med M-fanger foran det verste jeg har sett heller.
 22. Jo, at markedsavdelingen må finne på noe nytt er jeg enig i, men jeg er helt sikker på at de som kjøper denne bilen (eller BMW for øvrig) foretrekker at noen elementer fortsatt er gjenkjennbare. Med horisontale riller, manglende hoffmeisterkinck etc., begynner vi å snakke om at merkevaren stadig vaskes ut/blir mindre synlig. Her er for øvrig et bilde av fronten til M3/M4. Legg merke til hvor "lekker" fronten blir om bilen blir utstyrt med ACC. Da kommer radaren i den ene grillen, og det ser ikke ut til at denne får horisontale riller over seg. Ergo blir fronten fryktelig usymmetrisk.
×
×
 • Create New...