Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10670
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  89

Gabz vant dagen sist Januar 15

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

 • Rang
  The one and only
 • Bursdag 06/04/1996

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E92 330XD & MX5

Nylige profilbesøk

17112 profilvisninger
 1. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Haha joda, ser den, men blir ikke helt samme kategorien heller Får heller se når de større prioriteringene er ferdig på denne om det kanskje blir verdt det å oppgradere turbo og dyser og slikt da. Takk Nei, merker ikke forskjell på det. Som TRF også forklarer her. Men merket faktisk forskjell med renset innsug. Var mye koks og dritt i det, så når det gikk tilbake til nytt så føles bilen friskere ut, med mindre det er placebo. Men har jo en del si med lufttilførselen der når det blir så mye koks som det var, så absolutt ikke umulig. Slenger inn et stemningsbilde mens jeg først er her, jeg Ren-ish bil i de 5 minuttene det varte.
 2. Gabz

  Konebilen BMW F11

  Så meget fin ut denne Blir neppe noe verre med planene dine heller.
 3. Gabz

  Dension 500s

  I min E92 lå DAB-modusen under CD-veksler.
 4. Gabz

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Spennende å lese rapport av hvordan den fungerer i reell praksis
 5. Gabz

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Lekkert! Blir så forbanna rå den her
 6. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Så hyggelig å høre Med min daglige rutine er det ikke veldig spesifikk fokus på økonomisk kjøring, men den daglige pendlingen til jobb består hovedsakelig av småbykjøring pluss 5-10 min motorvei hver vei, og da ligger jeg på ca 0,75-0,8L/mil. På motorvei er jeg nede på rundt 0,55-0,6. Dette er dog med den originale mappen, så forventer litt lavere forbruk med tuningen som kommer. Frister selvsagt, men er vel ganske massiv prisforskjell for å hoppe opp til steg 4, og føler liksom ikke det er helt verdt det på denne bilen Tror helt ærlig jeg blir fornøyd med steg 2 og at det fungerer helt fint for min del. Skal prøve å holde denne noenlunde fornuftig Skulle jeg endre helt mening får jeg heller handle meg en M3, så får jeg like gjerne en av mine absolutte drømmebiler mens jeg er i gang.
 7. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Haha, blir nok bare steg 2 for min del Ca 290hk/680nm i motor er det vel. Da med ny downpipe og den største pakken med EGR-delete. Tror det vil fungere bra nok for daglig bruk.
 8. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  En liten kjedelig oppdatering til her. Fått byttet multireimen og strammeren i dag. Fikk også renset hele innsuget så det er nok en gang som nytt, og fjernet da også swirl flaps og byttet med blendeplater. Meget godt å ha gjort. Tok også en oljeservice i samme slengen. Bare 6.000km siden sist, men da har jeg en liten buffer til neste gang. Neste på listen nå er i utgangspunktet å få tunet bilen hos TRF som planlagt. Mye utgifter ellers om dagen så må bare vente litt og sette av penger til det først da det koster litt.
 9. Gabz

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med finfin brukis! Får mye pepper disse F45ene, og jeg skjønner det rett og slett ikke. Alltid tenkt at det er en god bil i sin klasse, og som du sier, mye bil for pengene. Fikk disponere en slik en dag for litt siden og ble positivt overrasket. Meget god å kjøre og har liksom alt man trenger i en bruksbil. Komfortabel, frisk nok, hybrid, firehjulstrekk, godt med utstyr, og generelt sett det meste av praktiske ting man trenger i hverdagen.
 10. Gratulerer så mye med utrolig rå drømmebil E28 er fantastisk kule i utgangspunktet, og ikke akkurat noe mindre med slik motor, utstyrsnivå og interiør. Utrolig morro med "barnfind" også. Når jeg fant min E28 var det også litt av samme typen; stått ute i en hage i 2-3 år uten noe oppmerksomhet eller kjærlighet. Veldig morro når man kan puste nytt liv i disse og gi dem behandlingen de fortjener. Blir veldig spennende å følge med videre på denne!
 11. Takk for utfyllende og godt svar! Absolutt 10 år nyere med en gang når man gjør slik, ja. Så ikke helt uoverkommelig ut heller. Blir nok ikke helt førsteprioritet, men må absolutt gjøres etterhvert. Har lagret linkene, også får jeg kanskje skyte deg en PM når tiden kommer
 12. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Var bare en midlertidig løsning til jeg får kjøpt nytt sett. Med solid bakepapir i mellom, roligere temperatur på jernet og litt omhu så gikk det helt fint, det. Men takk!
 13. Ah, se der, ja! Ble jo utrolig bra Skulle absolutt hatt i min egen, synes det er litt umoderne med alt i oransje. Men kanskje ikke barebare å få tak i alt av deler man trenger heller. Hadde du kjøpt et komplett M3-instrumentpanel?
 14. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Tenker på det hver eneste gang jeg ser bilen selv, ser så dumt ut nå Har bare ikke vært noe prioritet enda, men det kommer!