Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10779
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  89

Gabz vant dagen sist Januar 15

Gabz hadde mest likt innhold!

Om Gabz

 • Rang
  The one and only
 • Bursdag 06/04/1996

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ås, Akershus
 • Kjøretøy
  E92 330XD & MX5

Nylige profilbesøk

17967 profilvisninger
 1. Gabz

  F20 -> "M2 Hatchback"

  Skamrå Skulle kanskje bare hatt en litt hissigere spoiler oppe på bakluken.
 2. Grattis med rå bil Så veldig pen ut. Er det denne som har gått i Ski? Har sett en 640d der i svart med veldig like felger 🤔
 3. Gabz

  Daniel.B BMW E92 335

  Lekkert
 4. Grattis med salg! Virket som en veldig fin og trofast brukis, men M5 er ikke feil det heller Godt med nye servicedeler òg, alltid like tilfredsstillende det!
 5. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  @Daniel.B Takk, hyggelig å høre Dersom du tenker på veistøy så har jeg ikke sammenlignet eller tenkt så mye over noe forskjell på det, da det kun var intensjonert for å minimere utslipp av lyd ut av bilen og sørge for riktig akustikk innvendig. Men gjorde den jobben utmerket iallefall. Lydkvaliteten innvendig er utrolig god, og man kan også spille ganske så høyt inne i bilen og likevel være meget diskret utenfra, så man slipper å høres ut som et eller annet rånersvin i en 240. Om det har noe vesentlig effekt vedrørende veistøy kan det nok godt hende det har, men jeg tenkte så lite over det, hverken før eller etter, at jeg ikke kan komme med noen konstruktiv sammenligning, dessverre. @Thundercoil Takk! Ja, tenker forsåvidt det samme. Kan jo egentlig også bare montere sommerdekk på de hjulene jeg har på nå også heller finne noe annet som vinterhjul når den tid kommer. Er jo meget pene og kler bilen godt, bare jeg får på noe spacere. @tennbrikket Mange takk for hyggelige ord! Dette er første gang jeg har hørt om xDelete, faktisk. Men så litt på videoene rundt det nå, virker jo ganske kult da. Om det faktisk fungerer bra og ikke på noen måte er skadelig eller problematisk for bilen. Blir systemet faktisk helt koblet vekk bare ved å ikke koble på den clutchen til framhjula da? Og tåler bakdiffen all kraften alene? Skal jo tune bilen etterhvert også. Men skal jo sies at jeg har jo i etterkant innsett at jeg overvurderte både trengselen og lysten min på firehjulstrekk, sånn egentlig. Selv om det til tider kan være kjekt å ha, så hadde det jo vært veldig greit å ha en mulighet til å skru det av også. Det virker bare litt for godt til å være sant, på en måte? Føler liksom at en så enkelt løsning sikkert hadde vært mulig å integrere for BMW når bilen var ny, dersom det fungerer så bra som det sies?
 6. Gabz

  Bmw e36 coupe calypsorot-metallic

  Strøkent
 7. Kult! Blir spennende å se hvordan dette går.
 8. Så bra ut den E30en, blir nok veldig fin når den blir ferdig
 9. Gabz

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Blir lekkert det her
 10. Gabz

  Slaven's E36 M3 tracktool

  Grattis! Var ikke dum den her, spesielt med de modifikasjonene
 11. Gabz

  BMW E36 328i Coupe

  Ser ut som et meget ryddig og fint utgangspunkt og med planene dine blir nok dette utrolig bra
 12. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Mange takk! Veldig hyggelig å høre, @sveigis Neppe lenge igjen før Hallgeir må innom her og prate med meg om pengebruken min, men morro å styre litt med den i det minste Blir bra til slutt! Er mye kjedelige og treige oppdateringer her i tråden for tiden, må bare beklager det. Men tar seg snart opp igjen nå etterhvert når jeg skal få på fangere, baklykter og sånt. Bare å holde ut liiitt ventetid til Men i mellomtiden fikk jeg iallefall inn en liten pakke med noe jåleri her om dagen. LCI startknapp! Gir et mye mer moderne og ryddig preg, og er i mine øyne en både enkel oppgradering og en betraktelig forbedring på pre-face E9x. Den gamle ser så klumpete og sliten ut, ble fort mye finere nå Små ting som gjør stor forskjell. Skal også skaffe og bytte ut lysbryteren til en fra LCI da den også er et fint løft. Før/etter: Bilen så også slik ut idag etter litt kjøring i helgen.. ..men siden været så slik ut; ..så ble det en obligatorisk tur innom her Så var det bare å cruise hjem i finværet og nyte 5 minutter med ren bil før den var skitten igjen innen jeg var hjemme Greit å skifte ut den gamle møkka med ny da, iallefall. Har sumlet fælt med å skaffe spacere til de hjula her, men nå er jo vintersesongen snart over så får vel kanskje bare drøye det til neste vinter. Er heller på tide å finne ut hva jeg skal ha som sommerhjul snart.. Skal dog påkoste mye på fangere og slikt, også må jeg snart få dratt innom TRF for tuningen, pluss at jeg skal få bygd eksos osv. etter det igjen, så kanskje greit denne sesongen å bare finne noen tøffe originalhjul eller noe sånt til en litt mer fornuftig penge og heller bruke litt mer penger på noe neste år. Hmm, får se hva det blir til. Må se an litt hva som ligger ute framover også, blir neppe å handle noe helt nytt i år.