Gabz

Members
 • Content Count

  11132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Gabz last won the day on October 14

Gabz had the most liked content!

About Gabz

 • Rank
  The one and only
 • Birthday 06/04/1996

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drøbak
 • Kjøretøy
  E92 330XD & MX5

Recent Profile Visitors

19299 profile views
 1. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Takk! Da får jeg prøve det hvis det skulle oppstå noe knirking
 2. Gabz

  Den store finn.no tråden.

  Skjøt dem en melding, jeg, så får jeg se hva de sier.
 3. Som nevnt over her, ting som startknappen utgjør stor forskjell, ble veldig bra det Håper det går seg til med noe løsning for auto-start/stopp-knappen også.
 4. Gabz

  Skulebollens 635csi.

  Ser utrolig bra ut denne
 5. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Hmm, okei. Hadde ikke hørt om det. Tenkte bare så det skulle hjelpe litt mot at ruten fryser fast mot listen ettersom det er rammeløse vinduer som går litt ned automatisk når man tar i håndtaket. Men da får jeg kanskje rense det av og prøve et annet produkt da. Skal lese litt i den tråden.
 6. Gabz

  Janmagga’s Z4"m" s54 supercharger swap

  Meget artig å ha tilbake denne, ja. Angrer fælt på at jeg ikke kjøpte denne da den lå til salgs, helt rå bil. Men ser ut til å være i gode hender Blir spennende å se den "ferdig". Pøs på med bilder underveis!
 7. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  @///M-ini95 @sveigis Mange takk, boys! @Daniel. Spent selv Ja jo, kunne sikkert gått, men like greit å ha litt margin også.
 8. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Kjører en liten oppdatering her, da jeg omsider fikk litt tid til å få montert på diffuseren her om dagen. Inn i varmen på en kompis sitt verksted. Setter igang. Tappene langs midtpartiet var ikke helt samarbeidsvillige, så da måtte drillen ut. Og etterhvert ga den opp kampen og kom løs. Og endelig av bilen. Neste som sto i veien var da eksospotta, så da ble det ut med Bosch-senkesettet. Og da var den også ute. Ut med et deksel også da det også ville være i veien. Neste punkt var da å få varmeskjoldet til å sitte bra da det egentlig er kjekt å ha der. Problemet var bare at det hang ganske lavt nå, spesielt på ene siden. Dog var det heldigvis noen gjengede hull i bagasjeromsgulv-platen som vi kunne bruke. Så da ble det kjapt drillet ut noen små hull i skjoldet.. Og inn med noen bolter og skiver. Og ferdig festet skikkelig. Dermed kunne diffuseren prøvemonteres på etter litt justering og pussing her og der. Glemte å ta bilder under prosessen av å feste diffuseren til sin endelige passform, men ble i korte trekk filt, pusset og justert litt mer, laget hull til vertikale klips langs midten, skrudd fast med bolt og mutter i endene på original festeplass samt festet med en 2-komponents karosserilim-aktig type produkt, så burde sitte bra nå. Slik ble det iallefall til slutt: Siden vinteren har ankommet ble det også gått kjapt over dørlistene med litt silikon.. Og dørlåsene smurt opp litt for sikkerhets skyld. Så var det på tide med oljeskift. Nesten helt nøyaktig 10.000 siden sist Og som observante lesere kanskje har lagt merke til, så er fitmenten bak tilbake til stusselig. Dette er fordi det under maks last subbet littegrann med 20mm spacer også, dessverre.. Da måtte det legges en bestilling hit. For å få inn slike. Altså 15mm spacere som burde være ganske perfekt. Får prøve disse på en dag jeg får tid, forhåpentligvis ila uken. Avslutter enkelt med et par stemningsbilder med følgene av vinterens ankomst. Må også se an når det blir tid til å få bygd eksosen ferdig bak, da det var noe problemer med stussene jeg skulle ha i katalogen eller lageret eller noe sånt hos leverandøren, men oppdatering kommer når det blir gjort selvsagt.
 9. Godt å høre E39 er herlige biler men er dessverre blitt så billige at alle bare bruker og kaster dem i ett kjør, så forfriskende å se en gammel traver få litt kjærlighet og vedlikehold slik den fortjener.
 10. Flott tråd, alltid artig med E39-prosjekter
 11. Ikke godt å si, egentlig. Men burde være noe feil i mine øyne, lyser nesten ikke framme så synes knapt i mørket engang. Mens de bak lyser helt passe uten å være forstyrrende, så skal vel egentlig være likt framme og bak. Men får vel se over kablene neste gang panelene skal av.
 12. @Otis; Beklager sent svar igjen, denne tråden forsvinner alltid innen jeg rekker å sjekke. Har siden jeg opprettet tråden byttet interiør og dermed dørpaneler, men lysstyrken i de nye er like svake framme og normale bak. Så er neppe selve lyslisten som er problemet. Mener å huske at det ikke er noe endring ved justering i de framme, bare de bak.