Jump to content

Olaandref

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

About Olaandref

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo/Sunnmøre
 • Kjøretøy
  BMW M3 E90 2011.

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Den der har hatt et tøft liv..
 2. Olaandref

  Bmw m3

  Min er og USA bil. Lyser i blinklysene i hvert fall når parklys er på. Den er og godkjent med røde blinklys bake. Var ikke jeg som importerte den, å gangen i dette skal jeg ikke uttale meg om.
 3. Jeg har selv en E90 M3, 2011 modell, er veldig fornøyd med den. Har brukt den som bruksbil siden jeg kjøpte den og frem til i vinter, men det ble mye km av det, så nå har den fått en velfortjent pause i garasjen. Uansett, det har ikke vært mye tull med den, fukt i en lykt, skiftet luftmengdemåler og en ballast til den nevnte lykten. Fantastisk kjøremaskin, utrolig presis styring, følelse med underlaget, og jeg vil si at interiøret gir meg en følelse av kvalitet, kjenner meg ikke helt igjen i at det skal være dårlig. Lyden av 8 sylindre får frem smilet hver eneste gang jeg trykker på startknappen, eller gasspedalen for den del 🙂 Kan nevne at i min er rådelagre skiftet fra før.
 4. Egentlig tror jeg ikke det er det, siden det skjer før jeg har stoppet helt opp, for da er jo clutchen uansett innkoblet. Jeg har tenkt tanken på det, men har slått det litt i fra meg.
 5. Hei. Jeg har i det siste blitt obs på en slags vibrasjon/motstand i motor/gir ved stopp av bil. Dette kommer i 1 gir på helt lav fart/gangfart, eller like etter stopp. Det er vanskelig å si akkurat hvordan lyden eller vibrasjonen utarter seg, men det er som om det kommer økt motstand på motoren og jeg merker at den jobber hardere, det føles og som om det kommer en svak vibrasjon i bilen. Bilen det gjelder er en 2011 Competition med ca 112000km på telleren. Er usikker på om kassen har blitt flushet før, men tenker å ta det nå i vinter når bilen uansett står i ro. Ellers er det gjort en del med bilen som skifte av rådelagere og lignende. Noen av dere BMW guruene her inne som har vært bort i lignende? Kan og nevne at jeg ikke merker noe på bilen utenom på akkurat det som er beskrevet ovenfor.
 6. Jeg kan og anbefale Prestmarken på det varmeste. Har kjøpt kun én bil der i fra, men jeg fikk meget proff oppfølging på alle mine spørsmål rundt bilen, selger hjalp til med å hente inn papirer på ombygging som var utført på bilen og all dokumentasjon jeg ba om før jeg bestemte meg. Det ble og ordnet opp i noen mangler i ettertid av handelen, som at sommerdekk var slitt på innsiden, ny nøkkel siden den ene ikke lot seg bruke og de tok regningen på å sjekke ut en feilmelding som dukket opp, luftmengdemåler som var problemet ble dekket uten så mye som et spørsmål fra deres side. Så jeg handler gjerne flere biler der.
 7. Takk for svaret. Ja, jeg fant faktisk en bra film om det på youtube her en dag. Ikke rart ballasten går heller med den plasseringen i underkant av lykten, all fukten renner jo ned i elektronikken.
 8. Hei. Har en M3 E90 2011 modell som jeg begynner å få litt dugg i frontlyktene på, spesielt venstre lykt. Denne har og ballasten røket på to ganger siste år, noe som jeg mistenker kan ha noe med fukt å gjøre. Finnes det noen repsett til disse lyktene? Er det i det hele tatt mulig å gjøre noe med de, eller må de skiftes ut når dette problemet oppstår?
 9. Heldig med mitt nye nabolag, i løpet av en 10 minutters gåtur har jeg både en sølvgrå E23 7 serie og en småpen sort E32 750 IL! Tar ikke bilder siden de står parkert i hagene til eiere, men verdt å nevne her. 750en må jeg si at jeg sikler veldig på, håper eieren på et eller annet tidspunkt er ute så jeg kan slå av en prat. 😎
 10. Jeg har vurdert å kjøpe original ballast. Men er det verdt pengene i forhold til gode uoriginale? Hvor handler man slikt av bra kvalitet i så fall? Har kikket på Koed og Schmiedmann.
 11. Nei, jeg gjorde ikke det, men jeg googlet problemet og, så når du og nevner det nå er det ikke usannsynlig at det er problemet. Ikke bare bare å komme til. Skiftet pære på begge sider for å være sikker på å få likt lys, på høyre side holdt det å ta av hjulet og fremre innerskjermen, på venstre side måtte jeg ut med luftfilterboksen for å komme til, pluss fremre innerskjermen.
 12. Hei. Får opp feil på left dipper beam. Har skipftet xenon pære men fortsatt ikke lys. Noen som har vært bort i samme problemet?
 13. Stabstag, diverse polyuretan foringer, Gs sine røde polyuretan gearkasse opheng og Gs shortshift. Kun stabstag som er brukt. Det andre er nytt i eske. Ta kontakt på 99449482.
×
×
 • Create New...