Olaandref

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

About Olaandref

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo/Sunnmøre
 • Kjøretøy
  BMW M3 E90 2011.

Recent Profile Visitors

278 profile views
 1. Jeg kan og anbefale Prestmarken på det varmeste. Har kjøpt kun én bil der i fra, men jeg fikk meget proff oppfølging på alle mine spørsmål rundt bilen, selger hjalp til med å hente inn papirer på ombygging som var utført på bilen og all dokumentasjon jeg ba om før jeg bestemte meg. Det ble og ordnet opp i noen mangler i ettertid av handelen, som at sommerdekk var slitt på innsiden, ny nøkkel siden den ene ikke lot seg bruke og de tok regningen på å sjekke ut en feilmelding som dukket opp, luftmengdemåler som var problemet ble dekket uten så mye som et spørsmål fra deres side. Så jeg handler gjerne flere biler der.
 2. Olaandref

  Repsett til frontlykter M3 E90

  Takk for svaret. Ja, jeg fant faktisk en bra film om det på youtube her en dag. Ikke rart ballasten går heller med den plasseringen i underkant av lykten, all fukten renner jo ned i elektronikken.
 3. Olaandref

  Repsett til frontlykter M3 E90

  Hei. Har en M3 E90 2011 modell som jeg begynner å få litt dugg i frontlyktene på, spesielt venstre lykt. Denne har og ballasten røket på to ganger siste år, noe som jeg mistenker kan ha noe med fukt å gjøre. Finnes det noen repsett til disse lyktene? Er det i det hele tatt mulig å gjøre noe med de, eller må de skiftes ut når dette problemet oppstår?
 4. Heldig med mitt nye nabolag, i løpet av en 10 minutters gåtur har jeg både en sølvgrå E23 7 serie og en småpen sort E32 750 IL! Tar ikke bilder siden de står parkert i hagene til eiere, men verdt å nevne her. 750en må jeg si at jeg sikler veldig på, håper eieren på et eller annet tidspunkt er ute så jeg kan slå av en prat. 😎
 5. Olaandref

  Felger til BMW M3 E90

  Takk for tips. ☺
 6. Olaandref

  Feil på nærlys M3 2011 modell.

  Jeg har vurdert å kjøpe original ballast. Men er det verdt pengene i forhold til gode uoriginale? Hvor handler man slikt av bra kvalitet i så fall? Har kikket på Koed og Schmiedmann.
 7. Olaandref

  Feil på nærlys M3 2011 modell.

  Nei, jeg gjorde ikke det, men jeg googlet problemet og, så når du og nevner det nå er det ikke usannsynlig at det er problemet. Ikke bare bare å komme til. Skiftet pære på begge sider for å være sikker på å få likt lys, på høyre side holdt det å ta av hjulet og fremre innerskjermen, på venstre side måtte jeg ut med luftfilterboksen for å komme til, pluss fremre innerskjermen.
 8. Olaandref

  Feil på nærlys M3 2011 modell.

  Hei. Får opp feil på left dipper beam. Har skipftet xenon pære men fortsatt ikke lys. Noen som har vært bort i samme problemet?
 9. Olaandref

  Diverse M3 E36 deler.

  Stabstag, diverse polyuretan foringer, Gs sine røde polyuretan gearkasse opheng og Gs shortshift. Kun stabstag som er brukt. Det andre er nytt i eske. Ta kontakt på 99449482.
 10. 72,6 mm senteråpning. Har kun vært montert og kjørt kanskje 3 mil med. Ble akkurat for brede til min bruk. Nypris ca 1500. Selges for 1000 med bolter. Send melding på 99449482 ved interesse.
 11. Olaandref

  Felger til BMW M3 E90

  Ja, jeg er vel ikke i tvil på at det skal gå, kjørte selv med 10" på E91 uten problem, så jeg mener det skal gå, tenker mer på hvilken ET folk har kjørt.
 12. Nye dekk og sommerfelger på i dag.
 13. Olaandref

  Felger til BMW M3 E90

  Hei. Noen her som vet om det vil gå med 11" felger bake på E90 M3, uten å komme utenfor hjulbuene? Driver å regner litt på innpress, orginalfelgene som står på er BMW competition felger 19" x 10" med ET25. Med disse blir det gode 20 mm klaring ut til hjulbuer, så det må spacere til for å fylle hjulhusene. Bilen er originalsenket med 10 mm. Hører gjerne fra dere som har erfaring med lignende bil.
 14. Olaandref

  Diverse nye turbodeler selges.

  Hei Skal finne det ut når jeg kommer hjem, er ute på jobb nå. Sory for treigt svar, har ikke vert her inne på en stund