Jump to content

sveigis

Members
 • Posts

  10136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  182

sveigis last won the day on November 21

sveigis had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Recent Profile Visitors

37190 profile views

sveigis's Achievements

 1. Det har jo kommet endel snø her i helga og bil ble ikke benyttet igår ,da dagen gikk med på måking og div juleforberedelser ikke minst ,ikke noe som er så kjedelig som å tine opp bil som er igjenngrodd av snø og is : Så x5 er den som fikk prioritering denne helga.😊 Nærmer seg ny uke ,så ville være forberedt på at alt var greit her . Hater mandager på vinteren der ting skjer på morrakvisten . Så startet den opp og fikk tinet den opp : Så en tur ned til Grimstad sentrum for levering av noe til min kjære datter: Så måtte jeg ut på E18 og rett og slett få blåst ut all tomgangskjøring den siste tiden 😊 Sitter igjen med at disse motorene liker å få litt bank av og til altså få brukt de . Etter noen mil var man hjemme igjen . Rask inspeksjon av tingene og er jo nå jeg angrer på at jeg ikke har polert og vokset den . All dritt sitter jo limt på den : Da tenker jeg på snø og møkk som limer seg fast . Ta denne her : Er ikke mye som fester seg på den . Ligger et lag med Victoria Wax på den og det var fra denne siden vinden kom og ikke festet seg mye 😊 Den ene viskeren er slitt på x5 ,så må ned til delepusheren min på Mekonomen imprgen å få et sett nye .😊
 2. Støtter deg her ,enkelte ting som dette bør være org på disse . Men har selv vært heldig / flaks og kjøpt billig følere eller sensorer som faktisk funker ,dog til eldre modeller da.
 3. Gøy med e30 tråd her og bilen ser jo fin ut rustmessig . Denne vil du nok få mye glede av fremover .😊 Og velkommen på forumet btw og viktig ,oppdateringer med bilder er alltid gøy .
 4. Ja siden vinter er noe jækla herk ,er du heldig som har det sånn . Langs kysten varer sånne føreforhold ikke lenge 😢😢
 5. Egentlig første gang så lenge jeg har hatt bil at jeg har fått testet den i skikkelig snø: Har en motbydelig nabo jeg måtte lage litt surheter for ,etter det var meg og kona på testtur på ubrøytet veier og ja sææærs imponert 😍 Måker jo på overalt jo .
 6. Grattis med flott pølse 😊😊. Neida nydelig bil dette på alle sett .😊
 7. Stemmer godt det ja. Kjøpte mitt første sett med nye MIM i 1994 og betalte da 6000 med 205 50 15 Yokohama . Var storveis da😊 Uansett lykke til på jakten etter flotte felg . Skal holde øynene oppe her i sør og for deg .
 8. Disse var nærmest en selvfølge på Opel 4x100 på 90 tallet hilsen en som hadde det på Ascona og Manta 😊😊😊
 9. Takk takk Fredrik😊 Ja nå får det stå så lenge det kan ,vi kan ikke ut med disse nå . Det med deletilgang er fremdeles utrolig bra til e34 ikke minst til en edruelig pris ,faktisk en av de beste tror jeg angående eldre Bmw modeller ,så enig her er ikke så mye å kave seg opp for egentlig .😊 Amcar er jo ekstremt helt klart rett og slett vittig . Enkelte Mercedeler er dyre ,men e24 deler koster visst og mye ettersom jeg har skjønt . Godt vi har en modell som holder seg edruelig angående delepriser Fredrik 😊
 10. Dette er flott bil helt klart og støtter full krom delite om du skal ha den 😊
 11. Da har vinteren landet her og den ser ut for å bli . Kaldt og snø ,noe jeg ikke liker her nede 🤬,det har vi bygder og distrikt til ,men får ikke gjort noe med det så får bare smile . Uansett så får x5 testet seg om dagene. Kona har nå 8 mil om dagene i grisgrendte strøk og sålangt klager hun ikke . Vredestein pigg leverer der hun kjører og er fornøyd 😊 Idag måtte jeg ha en tur avgårde og levere minstejenta på praksisen der hun er . En kjapp runde med Preheat og m57 starter tvert uten noe hopping og fjusking ,så her er hvertfall gløding og tingene der iorden . Måtte stoppe og ta et par bilder av en typisk hverdag der den gamle e53 leverer : Disse her sparer meg for mye steinsprut osv : Dette: Selv uten fungerende Vebasto ,blir bil fort varm og trivelig : Her har jeg kjørt kanskje to km uten noe form for tomgangskjøring : Og ved normal fart så holder den seg på halv stang😊. Unntatt når jeg kjøre på E18 i 100 til 120 i kulden ,da faller den mye ned så regner med det er en termostat . Hvertfall so far so good og håper det fortsetter .
 12. Mitt tips er faktisk å sjekke ut opelsidene på Facebook. Der dukker det opp mim felg i ny og ne .😊 Fant mine der når jeg kjøpte for to årsiden ,ser og der dukker opp noen nå i ettertid. Disse ble jo og brukt mye på Ascona og Manta.
 13. Da har bil stått i ti dager uten og starte den noe jeg har gjort bevisst og hvorfor? Dere husker sikkert alle disse strømtjuvene jeg hadde i vår ,som gjorde at batteriet ble fort tømt og bil selvsagt ikke ville starte . Nå har det vært kaldt i flere dager og tenkte at nå skal den stå med batteripol på for å se . Normalt sett nå om noe hadde vært galt hadde den vært helt død for strøm . Satte nøkkel i lås og sentrallås poppet opp ,et godt tegn . Så inn og vri om nøkkel og bil fyrte som om den hadde vært startet igår: Det er veldig kjekt å slippe disse strømtjuvene og sitter inne med at på e34 er det en stadig gjenganger og et styr å finne utav . Kjente på fristelsen på å ta en tur ,men når jeg så ut på veien tenkte jeg at den står godt . Nyvasket og ren under så nei ,niks saltslush på denne . Fordelen med nå å ha kun en bil er at man virkelig får brukt bena😊😊. Nærmeste butikk er en gåtur på 1,5 km og har faktisk gått på butikken om jeg trenger noe nå for tiden om ikke x5 er hjemme .😅 El sparkesykkel som jeg har er ikke egnet på dette føret heller som er .
 14. Fryktelig morro å se du bruker denne bilen som du gjør altså .😊 Her står det ikke på noe enten det er sommer eller vinter liksom ,sånn liker jeg det .
×
×
 • Create New...