Jump to content

NeNemis

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About NeNemis

 • Birthday 06/02/1997

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  harstad
 • Interesser:
  biler og snøscooter
 • Kjøretøy
  Bmw 530d e61 msport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NeNemis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. På tide med en update her inne. bilen har fått nye nyrer. samt 3"rakarør med 4,5"utblås. ny carbon leppe fra gs og litt sot her og dær. led i spredere og rgb i angeleyes, men var ikke svært fornøyd med de så blir bestillt angel eyes fra gs i 40w. Nye 535 calypter samt større bremseskiver. er i prosessen med og få montert ny intecooler fra wahner og dyser fra 535. sparer opp til større turbo slikt at det blir litt mer futt. har tenkt tanken om å bygge om til manuell også. noen som har erfaring med dette?
 2. hei. har en e61 530d med stage 2 map på fra før av. rak rør og swirl delete samt dpf. ska få montert wagner intercooler også snart. lurer på hvor mye jeg kan hente ut av dette oppsettet? 

  bbb.PNG

  bmw.PNG

 3. Liten oppdatering. Vannpumpa røyk på bilen midt ute i ingenmannsland men fikk bestillt en ny over natten så dagen etterpå var bilen igang igjen. Har bestillt nye nyrer og lys som kan kontrolleres med telefon. Nye orginale skvettlapper er på tur. Fikk montert hengerfeste og men mangler diffuser. Fikk montert bassanlegget og i samme slengen, var litt for lite bass syntes jeg.
 4. Meget fin bil vil jeg si :) er fint når nesten alle snur seg etter deg 😂 første jeg gjor da jeg kom hjem var å vaske bilen 😂 demonterte bukplata og heiste bilen på søylebukk for og få vekk alt av saltet. Har montert turbotrøkk måler samt olje og kjølevann temperatur måler :)
 5. Var jeg som kjøpte bilen til skulebollen Jeg er fyren fra harstad! Storfornøyd med bilen!
 6. Hei. Kjøpte skulebollens e61 530 for en stund siden og hadde lyst og fortsette og oppdatere folket siden det er en fin bil! iløpe av mitt eie har jeg montert en carbon leppe, tatt full service og fått skrevet hr 50mm senk i vognkortet! Har lakkert nyrene matt svart og montert øyenlokk fordi jeg ikke liker krom. Bilen har stage 2 chip foreløpig men blir nok og endre dette til noe grommere. Gi gjerne tips til hva som burde skjekkes og burde bli endret på. Framtidige planer for bilen. Hengerfeste 3'' eksos med 4 tom dieselstuss som peker nedover. Større intercooler Angeleyes i rgb med kontrollboks til telefon, sånn at jeg kan styre alt av lys ifra telefon. Lakkere innsiden av frontlyktene svart. Lage aluminiums plate under hele bilen siden bilen er senket. Splitter på sideskjørt. Rydde litt i motorrommet og omlokalisere ledninger og få motorrommet til og bli ryddig å fint.
×
×
 • Create New...