wSax

Members
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

About wSax

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wSax

  Anbefaling for kjøp av første bil?

  E60 520i pre-LCI med manuell går helt ok. Forbikjøringer er ikke noe problem, men man må regne med å bruke godt med turtall. Jeg fikk min til å gå på 0,62L/mil på langkjøring, men det var ikke noe jeg orket å prøve på hver tur. Når det er sagt, ville jeg aldri ha kjøpt en 520i med automat.
 2. wSax

  Ny podcast om bil

  Jeg hører på The Smoking Tire til vanlig, og Mil etter Mil er minst like bra! Håper dere fortsetter.
 3. wSax

  Ny podcast om bil

  Bra greier! Regner med at den dukker opp på Podcastappen på iPhone etterhvert?
 4. wSax

  E28 M5 prosjekt. Nye felger😀

  Det husker jeg ikke dessverre. Kanskje Koed har noe på lager fra en delebil? Hvis jeg husker riktig, så er problemet at batteriene som sitter der, blir dårlige. Eventuelt kan de begynne å lekke og skade kretskortene. Lekker de, kan du jo ta en ninjaløsning og rense kretskortet, lodde inn nye batterier og lodde inn nye kretser dersom de er ødelagte. Om batteriene bare er gamle kan du lodde inn nye batterier. Jeg tror de som sitter i speedometeret er litt vanskelige å få tak i, så jeg kjøpte en batteriholder for to AA-batterier på Clas Ohlson og to oppladbare AA-batterier. Det fungerte bra, men det er jo litt jobb. Jeg tar alt dette på husken, så det er mulig jeg ikke husker enkelte detaljer. Det ligger ganske spesifikke DIY-er på nettet
 5. wSax

  E28 M5 prosjekt. Nye felger😀

  Ser ut som erstatningskortene uten batteri ikke er så dyre nei.
 6. wSax

  E28 M5 prosjekt. Nye felger😀

  Stemmer, var sånn det var ja! Er to år siden jeg surra med det der. Jeg hadde det samme problemet. Batteriene hadde etset på SI-kortet, hvis jeg husker riktig. Var et par av kretsene som ikke lengre var slutta. Pusset vekk så mye irr som mulig, og loddet på eksterne kretser på kortet, med tynne ledninger. Kan være verdt å prøve det før du kjøper nytt SI-kort.
 7. wSax

  E28 M5 prosjekt. Nye felger😀

  Er vel en måte å resette servicelampene på. Hvis jeg husker riktig må man surre med "diagnosekontakten" i motorrommet. Men det går nok ikke, hvis selve SI-kortet eller batteriene er ødelagte. Skal være mulig å lodde inn nye batterier, eller rett og slett bytte SI-kortet til en forbedret versjon.
 8. wSax

  E60 kupevifte virker ikke.

  Ja, det stemmer.
 9. wSax

  E60 kupevifte virker ikke.

  @patorger Problemet var vifta jeg kjøpte. Viftebladene var ikke godt nok sentrert, så de ble klemt fast av viftehuset når jeg monterte det sammen. Løsningen var å sentrere viftebladene, og så fungerte den.
 10. wSax

  Bunnpanne m20b20

  Ja, det er fullt mulig. Mener å huske at sila må skrus av etter at alle boltene til bunnpanna er skrudd av, før det er mulig å lirke ut bunnpanna.
 11. wSax

  F80 M3 Silverstone II

  Kan det stemme at jeg så bilen din på Singsaker i går?
 12. Drømme-E30 du har laget deg 😍Gøy å at du bygger M21!
 13. wSax

  E60 kupevifte virker ikke.

  Var defekt regulator.
 14. wSax

  E60 kupevifte virker ikke.

  Se der ja, den siden var kjekk! Takk.
 15. wSax

  E60 kupevifte virker ikke.

  Trenger litt mer hjelp. Fikk byttet både vifta og regulatoren, men med min flaks fungerer fortsatt ikke vifta 😩Jeg begynner å mistenke klimapanelet. Spjeldene i luftsjaktene beveger seg når jeg endrer luftstrømmen fra vinduet til beina for eksempel. Spjeldene beveger seg også når jeg trykker på "av-knappen". Jeg satt ett voltmeter på ledningene som leverer strøm til vifta. Den tykke røde ledningen regner jeg med at skal gi 12V uansett, og det gjør den også. Den tynne ledningen vil jeg tro at er en form for "styrestrøm", men den gir 5V uansett hvilken hastighet vifta står på eller om den står i "Auto". Motstanden i den tykke og den lille er også lik uansett innstilling i klimapanelet. Det kan vel ikke stemme? Men om det faktisk er riktig, hvilket signal fra klimapanelet endrer viftehastigheten? Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr