Jump to content

Dusy

Members
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Dusy last won the day on December 12 2020

Dusy had the most liked content!

About Dusy

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Asker
 • Kjøretøy
  E46 M3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke i det hele tatt, sjekka innboks og spam hele tiden. Merkelig?
 2. Nesten skremmende å tenke på at en hvermanns ikke har peiling på hvordan de skal sjekke opp i slike ting. Også kaller de det for en vannlekkasje attpåtil. Frister nesten å sende en melding og be de sende over historikken, så får vi se om dette kommer fram 🤔
 3. Sinnsykt gøy å følge med her, og ikke minst pågangsmotet!
 4. Ja, det gledes å få pusle litt med stell av bilen. Mtp. økonomi så blir det å polere og vokse selv i år også. Ryker litt på storservice på Bilia, men meldte meg inn i BMWCCN i går så får litt rabatter gjennom de heldigvis Det skal bli super digg å kjøre igjen, det eneste som går i hodet på meg om dagen 😂 Takk for tips! Skal få brukt frihelgen til å lese meg opp litt.
 5. Spacere er kjøpt inn, ble HR Trak 12 mm foran og 5 mm bak. Så skal bli spennende å se hvordan det blir I den anledning har jeg kjøpt meg en jekk, som egentlig var på tide. Var en kar på Finn som hadde denne liggende, ubrukt og uåpnet i eske: https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/garasje/lofteinnretning/jekker/jekk-005731/ Han hadde også et par støttebukker som også var helt nye som jeg kan kjøpe. Lurer på om jeg bare skal kline til på de også. Så, nå trenger jeg litt tips til hva jeg bør ha av kjemikalier for grundig vask av hjulhus, og ikke minst beskyttelse. Leker
 6. Takk for tips! Bestilte nettopp 12 mm til foran og 5 mm bak, så får vi satse på at det går!
 7. Det forstår jeg. Har lest at flere går for 12 mm rundtom, men syntes det ikke ser så halvgærnt ut bak i hvert fall. Er bra med gummi med Michelin PS4S, så tenker jeg bare går for spacere foran for å slippe at det subber. Tusen takk for tips i hvert fall!
 8. Har du link til der du kjøpte spanerne og boltene? Ble jo ganske bra med 20 mm. Hvordan er oppsettet mitt med dekk og sekk? Har veldig lyst på spacers selv, og 20 mm foran så jo ut til å holde massevis!
 9. Kjipt med girkassebytte på den siste der, men jeg håper virkelig jeg kan få meg en F10/11 som bruksbil om et par år
 10. Kommenterer ikke så ofte, men jeg er stadig innom her for å lese og nyte hvordan du steller med disse bilene dine @sveigis Blitt en rutine det: spise etter jobb, og lese Bimmers, spesielt trådene dine!
 11. F355 med Capristo eksos er en fin kombo! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149711165 ingen ivrig Ferrari fan, men disse har jeg alltid hatt sansen for. Tidløs design i mine øyne, ser fortsatt moderne ut
 12. Vanskelig valg det der, og det kan jeg forstå. Hvert fall med tanke på at du trives så godt i den og det er en full utstyrt bil. Du kan jo evt legge den ut for salg, og se om du får napp og en pris du blir fornøyd med?
×
×
 • Create New...