Dusy

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Dusy last won the day on February 21

Dusy had the most liked content!

About Dusy

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dusy

  Hvem bruke til transport av bil?

  Anbefaler deg NBT på det sterkeste. Kjapt, enkelt og veldig servicevennlige!
 2. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Er det noen her på forumet som vet om noen dyktige opprettere som driver med smart repair av småskader, og litt diverse? Kanskje noen som her jobber med dette til vanlig og vil ta på seg en slik jobb? Har sendt henvendelser til forskjellige sender, men tenkte jeg skulle prøve her også. Som tidligere nevnt er det litt småplukk på bilen som jeg har vanskeligheter for å la ligge med det første, og ser ikke poenget med en lakkshine før dette er på plass. Det har gått så langt nå at det går over søvnkvaliteten min. Ille. Det er litt andre ting også rundt om som jeg satser på å få vekk med en lakkshine i første omgang. Kan legge ved noen bilder slik at dere ser hva det dreier seg om:
 3. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Fikk ikke bot, holdt fartsgrensen og koste meg med vinduet på gløtt for å høre duren fra eksospottene Tror de satset på at jeg skulle kjøre gris 😂
 4. Skulle ønske jeg hadde kunnskapen, tålmodighet og pågangsmotet som du har på disse bilene dine @sveigis!
 5. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Bilen fikk strekt seg litt da den har stått stille en ukes tid. Litt nedtur at politiet holdt følge med meg i godt over 15 km på en fin landevei. Godt var det uansett etter 2 uker med vakter i strekk. Har ellers bestilt time for service på Bilia for en veldig hyggelig pris! Jobber som en gal fremover også, så håper jeg kan få fikset de andre tingene som gjenstår før sommer Selv om sommerferien i grunn ser ganske mørk ut...
 6. Dusy

  Min F01 730d X-Drive

  Gratulerer med en skikkelig tidløs og elegant vogn!
 7. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Så sant 😁
 8. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Takk for det @sveigis! Hadde egentlig tenkt å utsette det til høst grunnet økonomi, men i disse tider kunne jeg ikke vente. Dessuten kjenner jeg veldig på janteloven i bransjen jeg jobber i, så nå er det litt deilig å slippe oppmerksomhet. Ja veldig lettet over det! Bank i bordet på at det fortsetter sånn Vi har dog funnet et par småbulker på skjerm og kanal, men det skal jeg få fikset opp i før vårshine. Ingen hast men OCDen må tilfredsstilles. Så er det oljeskift og filter, og skifte av bærekula foran. Njaaa, ikke helt der enda (blir vel aldri det heller 😂) Men, den skal i hvert fall behandles godt med masse omsorg 😄 Haha, ja det er ikke akkurat den mest spennende bilen men den gjør jobben!
 9. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Ikke så mye som skjer, alt for mye jobbing men var en liten tur ute med bilen før vakt på søndag. Der fikk den møtt bestefaren sin 😄 Også fikk jeg endelig fingeren ut med å få tak i en rimelig og grei brukis. Diesel Mondeo med masse plass. Håper denne holder en stund uten problemer. Går per dags dato mellom tre steder å jobbe i disse virustider så var helt riktig avgjørelse!
 10. Det er vår i lufta Møtte tilfeldig en veldig hyggelig eldre mann her jeg bor, som ville ta bilde av disse sammen!
 11. Dusy

  Min E30 Helårsbil.Oppdatering .

  Nydelig, og imponerende arbeid som vanlig @sveigis 😄
 12. Dusy

  Understellsbehandling - noe for seg?

  Bumper denne her i håp om flere har gjort dette siden tråden til @Walkabout ble opprettet. Hva ville dere valgt av de ulike behandlingene som finnes? I Drammen er det et firma som bruker FluidFilm. Skal innom der i morgen og forhøre meg. Ble litt usikker på dette med eventuelle service / eu kontroll / generelle verkstedbesøk at de ikke kanskje kommer til dit hvis beskyttelsen står i veien? I utgangspunktet skal den jo ikke vinterkjøres i det hele tatt, bilen har bare sommerdekk. Men likevel ønsker jeg å bevare bilen så godt som mulig.
 13. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Nei, så nedtur! Man kommer jo ikke unna småplukk på så gamle biler heller tenker jeg. Blir gjerne med på denne turen 1 mai, hørtes veldig gøy ut 😄 Ser jeg foreløpig har fri, men skal holde av datoen! Sender deg en pm 👍🏽
 14. Dusy

  Dusy's '04 E46 M3

  Fikk endelig bilen opp på bukk i dag og sett under bilen. Kompis som jobber som mekaniker mente den så overraskende pen ut under. Litt grums og drit her og der, men dette ble spylt vekk. Tar en titt under igjen når jeg skal tilbake for å fikse de tingene nevnt under. Vedr spylevæsketanken så fikk jeg jo bremsevæsketank og ikke spylervæsketank. Men da har man en i reserve, og så får jeg gå på leit igjen. Det kommer i hvert fall spylervæske ut. Prioriteringer fremover må vel å få understellsbehandling, oljeskift, nye bremser/klosser foran og bærekule høyre foran. Ingen hast med disse tingene, men greit å ha dette på stell Det er litt småplukk karosserimessig men det var jo selger ærlig på i forkant så ingen overraskelser der. Hadde en alvorsprat med kompis at ting må taes litt og litt. Lett å glemme at det er en 16 år gammel bil Bank i bordet, kan jeg i hvert fall sove godt om nettene fremover (sett bort i fra dette med viruset 😩). Dumme nå er at jeg må bruke denne litt framover de dagene jeg ikke har standby vakter, siden vår avdeling er stengt grunnet viruset. Da blir det pendling til Drammen og bistå der. Men må finne meg en grei og billig bruksbil fort som f.
 15. Kjøretur i Korona hovedstaden Ikke mye klaring med folk i bilen.