Jump to content

MagnusAG99

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About MagnusAG99

 • Birthday 05/18/1999

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 BMW 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MagnusAG99's Achievements

 1. Tenkte jeg skulle vise frem denne som jeg har holdt på med litt nå, var nysgjerrig på hvordan i4M50 (som jeg fortsatt synes er et grusomt navn, IMO burde den blitt kalt "M450e".) hadde sett ut med front fangern til M850i og grillen til M8. Jeg synes den ser helt fantastisk ut med fronten til 8 serien. Driver å jobber med en "M450e Wagon" nå også hah.
 2. Fått skifta til vinterhjula i dag, synes ikke de er no pene... Men men.
 3. Would you look at that, siden telefonen var koblet til bilen fra før så kom det aldri opp. Man må inn i "connected drive" menyen, inn på telefoner så velge "Bruk apple CarPlay" istedenfor "Bruk iDrive services".
 4. Min er en 2017 bygd i sent 2016. Nettbutikken lar deg ikke kjøpe software som ikke støttes av bilen, man må logge inn, legge inn bilen, så om bilen støtter det så er den tilgjengelig. Jeg kjøpe den for en time siden og det er fortsatt ikke en option å starte opp carplay under "Medier" i skjermen. Det burde vell kommet opp her?
 5. Jeg tror dette er riktig Apple CarPlay Forberedelse | BMW.no . Jeg har prøvd å spørre det samme spørsmålet her inne men ikke fått noe svar. Jeg gjetter fordi folk egentlig ikke vet, det at BMW kaller det "forberedning for apple carplay" og ikke "få apple carplay til bilen din ved å kjøpe dette" forvirrer sikkert alle, må være en dårlig oversettelse fra Tysk eller engelsk. EDIT: Jeg kjøpte denne nå, står på BMW siden at jeg nå har Apple CarPlay, men jeg kan enda ikke se det i bilen. Lurer på hvor lang tid det tar før den er tilgjengelig i bilen.
 6. Til de som lurer, E-Drive services har nå gått ut og jeg kan ikke se en døyt forskjell i bilen eller appen. Alt virker som det alltid har virka, klimatisering virker, jeg kan fortsatt se hvor mye strøm det er på bilen i både appen og i bilen, kan fortsatt se lade stasjoner på kartet (selv om jeg aldri bruker dem) OSV... Kanskje E-drive services gjør noe mer merkbart på G20 330e enn F30 330e. EDIT: Nå som jeg ser på connected drive store så er ikke E-drive services en option en gang. Kan det hende det var en gammel option som ikke eksisterer lenger og har blitt slått sammen med connected services?
 7. Vaska`n idag, vært skitten i 3 uker nå. PKK (EU-Kontroll) i dag også, begge har gått igjennom i år uten merknader.
 8. (18) Volkswagen ID.3 | FINN.no Denne overasket meg litt...
 9. Grusom kompresjon på bilde takket være Snapchat, men men... Det skjuler hvertfall at bilen trenger en vask haha, får vaske den imorra. Corolla`n jeg fikk med i bakgrunnen ved et uhell ser også nice ut.
 10. Å ja svarte... Mente F31... haha, var bare F31 Alpina`r jeg så. Og jeg har også sett den grønne Alpina B4`n du snakker om, den var på Meny på Ørebekk for sånn et år siden. Nå på Mandag så jeg enda en F31 Alpina B3 i grå/sølv, mest sannsynlig den samme jeg så kjøre ut av Toyota Fredrikstad i den forrige posten som du snakker om.
 11. De som vil ha en før kjøpe en fort før det kommer en face lift med enda større grill.
 12. Ser ut som han her fra reddit fikk 641 hjula på hvertfall.
 13. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder... Men i dag så så jeg ikke bare en F31 Alpina B3, ikke to heller... Men tre..... På den SAMME veien med bare 4 min mellomrom (Mosseveien i Fredrikstad). Hva skjer med at jeg så så mange på et sted a? haha. Var en grå B3 uten striper men med Alpina Classic C13 felgene som av en eller annen grunn var hos Toyota Fredrikstad, en grønn Alpina B3 med gull striper uten Alpina felger, og enda en grønn uten striper men med Alpina Classic C13 felger. På den samme veien så jeg for første gang en Active Hybrid 5 i ekte. Så også en nyere Mercedes S63 som heller ikke er noe man ser hver dag.
 14. Seriøst... Helt utrolig at eDrive services ikke er med i "connected drive services". Betyr rett og slett da at appen ikke kommer til gi meg valget med å pre-heat`e bilen og heller ikke gi meg valget med å skifte lade hastigheter, kanskje heller ikke vise meg hvor mange prosent eller kilometer batteriet har heller. At dette er gjemt bak en micro transaction/subscription er helt absurd. Ser ut som BMW har blitt til "EA" av bil industrien. Leser nå også at det står "You can see the charging level and the electric range at any time from inside the vehicle.". Dette kan ikke være sant? At man ikke lenger kan se den elektriske range`n eller ladinga fra INSIDEN av bilen om man ikke betaler?
×
×
 • Create New...