Jump to content

MagnusAG99

Members
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

About MagnusAG99

 • Birthday 05/18/1999

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 BMW 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MagnusAG99's Achievements

 1. Jeg synes ikke den er ille, liker side profilen på i7, og bakenden på M760e. Men fronten synes jeg ikke noe om. Jeg brukte 10 min i photoshop på denne og synes det hadde vært mye tøffere om BMW gjorde noe som dette, på X7 så passer det dobbel lys designet bedre fordi det er en stor bil med jækla mye front å fylle... Men 7-serien passer ikke det designet i det hele tatt, den hadde fått mye mer road presence som dette IMO.
 2. Noen av bildene jeg tok i går av bilen som skal brukes i salgsannonsa. Ble ganske røff kompresjon av bildene her, de ser egentlig mye bedre ut hah.
 3. Da var sommerhjula på med nye dekk (Toyo Proxxes Sport), nå skal jeg skifte alle skivene og klossene på den til neste uke, få skifta motorolja hos BMW (jeg gidder ikke å gjøre det selv haha) såååååå skal den selges. Enten kjøper faren min den eller så blir den lagt ut i neste måned. Har en kompis som skrur mye med en som importerer biler til Norge og selger dem, så da får jeg en "kompis pris" på en F80 M3. Blir nok ikke no M3 denne sommern, men håper jeg har en innen nyåret.
 4. Synes helt ærlig dette hadde sett mye tøffere ut jeg.... Jeg synes ikke nye 7 serien er direkte stygg. Den er bare ikke pen, den er direkte rar eller "amatørmessig" som jeg vedder Frank Stephenson kommer til å si siden han sa det samme om 4-serien. Akkurat som om det er tre forskjellige personer som har designa bilen, en har designa ræva, andre fronten og tredje siden. Så har de smasha alt sammen i en bil... Side profilen er fin, men jeg synes den hadde vært MYE bedre med en front som denne (dette er en 15 min photoshop jobb, jeg gadd ikke å bruke en masse tid på den.)
 5. Vent huh! Har 740e 2L B48 motoren??? Trodde den hadde 3L B58 jeg... Har alle 30e og 40e hybridene til BMW "2 litern" da, å alle 45e "3 litern"?
 6. AHh svarte du har rett... Står 45 på forhjula som du sier, jeg sverger det så ut som at det sto 40 haha. For det eneste jeg tenker på lissom er hva som "passer best" på felgen hvis du skjønner. Om 255 hadde vært for smalt for Alpina felgen bak f eks. Jeg liker å ha litt dekk utafor felgen i tilfelle man treffer en kant, så derfor tenkte jeg det kanskje er bedre ha den bredere enn 265 bak når 265 tydeligvis ikke er å oppdrive akkurat nå. Blir så forvirra av alle disse størrelsene ahah, D3 og B3 har tydeligvis forskjellige dekk størrelser, så har hjulsettet som kommer fra KOED igjen en annen dekk størrelse enn det Alpina shipper bilene med (selv om det står på KOED at dekkene på hjulsette deres er valgt ut av Alpina)...
 7. Å really... Det visste jeg ikke, bør se etter det isteden da, er det no spesiell grunn til at profilen bør være 40 foran og 35 bak? Ahh ser jo nå at det faktisk står 225/40R18 foran og 255/40R18 på Style 441 sommerhjula jeg har nå (som skal bli vinterhjul), sikker på at det da ikke skal være samme profil på både bak og for dekka? Siden F30`n min ikke har Xdrive?
 8. Sååå, jeg skal ha Alpina Classic C13 felgene til sommerhjul. MEN, jeg skal ikke kjøpe "hjulsett" hos KOED, er mye billigere å kjøpe felgsettet (med dekktrykksensorer som ekstra), så kjøpe egne dekk et annet sted. Jeg tenker da Michelin Pilot Sport 4s. Hjulsettet hos KOED kommer med 265/30R19 dekk bak og 235/35R19 foran, så da har jeg prøvd å finne samme størrelse av Pilot sport 4s dekka hos skruvat, jeg fant 235/35R19, men 265/30R19 ser ikke ut til å eksistere... Men 275/30R19 eksisterer, går det fint å sette 275/30R19 dekk på Alpina felgene bak? Felgene: 3611255 - Felgsett 8+9 x 19" C13 | KOEDBMW - Serving BMW People Bakdekk: Michelin Pilot Sport 4 S 275/30YR19 - Sommerdekk & Vinterdekk Skruvat Fordekk: Michelin Pilot Sport 4 S 235/35YR19 - Sommerdekk & Vinterdekk Skruvat
 9. Really? 20k for å lakkere et panser? Det høres også veldig voldsomt ut synes jeg. Jeg skal jo få GTS style panseret mitt lakkert sammen med den nye front fangeren og nye skjermene. Så blir spennende å se prisen da hah. Men ja enig, det her er svindel, blir egt feil å bare kalle det "overpriset".
 10. 18K er veldig overpriset. Jeg fikk rettet ut bulker og lakkert min høyere forskjerm, høyere fordør og venstre bakdør for 8500KR hos Olsen billakkering (inkl MVA) i Fredrikstad. Min 2017 F30 330e har ikke rust, så det var bare bulker de rettet opp i. Men fortsatt... Det der var en latterlig pris. Dette er sånn det så ut. Noen av bulkene er ikke så lette å se på bildene men har ikke noe flere bilder fra før lakkering.
 11. Men er de amerikanske LCI2 lyktene adaptive LED? Har ikke adaptive lykter vært ulovlig i USA helt til November i fjor? Som da betyr at den adaptive delen er disabled og ikke kommer til å virke normalt i en Europeisk bil heller?
 12. begynner å tenke litt det selv egt, kom over dette bilde av en F32 med F82 look fanger nå. Å bilen ble veldig smal og veldig høy... F32 M-sport fangeren med en bra lip ser jo egt veldig bra ut. Er jo bare det å finne en lip som passer bilen.
 13. Kan tydelig se det på M4`n hvertfall. Noe jeg nå fikk også lyst å gjøre på min er å ikke bare få den nedre grillen lakkert, men også få nyregrillen og emblemene lakkert i den samme svart fargen (blir da å kjøpe nye emblemer, og ny grill og ta den fra hverandre før lakkering...) Noe som jeg synes ser ganske dårlig ut på mange BMW`r med svarte griller er jo akkurat det at svart fargene på grillene nesten aldri matcher shadowline vinduslistene og de svarte emblemene folk setter på. Finnes det en fargekode for den blank svarte BMW bruker på shadow line listene OSV? Så er det veldig sant det at M4 og M3 er bredere enn F30... Looken kommer nok til å bli litt annerledes med en replica fanger for F3X. Men så synes jeg det ikke ser for grusomt ut heller, dette er to F32 med M4 fangere f eks. Men jeg vurderer definitivt å bruke en F32 M-sport fanger med en bra front lip. (Her ser man jo også at svart fargen på grillene ikke matcher svart fargen på resten av bilene haha. )
 14. Driver å tenker på det haha, er bare det at jeg virkelig liker fronten på M3/M4... Asså, jeg synes også at F30 LCI er pen, uten tvil. Men LCI2 lyktene på F32/F80/F82 med en litt aggressive fanger som M3-M4 fanger er lissom i en helt annen liga i utseende... Men hva var det du mente med "lakkerte plastigittere i grillen" egentlig? Ble nysgjerrig nå... haha. Mener du da gitterene i den grillen nede ved radaren og tåkelyktene?
×
×
 • Create New...