Kolstad Jr.

Members
 • Content Count

  843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kolstad Jr. last won the day on December 26 2014

Kolstad Jr. had the most liked content!

1 Follower

About Kolstad Jr.

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Mo i Rana
 • Kjøretøy
  E39 540ia / E36 GTR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kolstad Jr.

  bilder av deres kræsja biler!!!

  Lite lurt. Var en vill periode i livet 😂
 2. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/149975992 Brukt M4 nærmer seg fort 500k grensa nå.. 😎
 3. Kolstad Jr.

  Slaven's E36 M3 tracktool - Veien tilbake!

  Hørtes veldig ut som vanos. Kjørte selv en M3 3.2 for et par år siden som fikk totalt vanoshavari. Det begynte i det små med lyd lik dette, kunne minne om et varmeskjold som lå å ristet mot noe. Lyden ble verre og til slutt hørtes det ut som steiner i en sementblander. Det skal nevnes at gjeldende bil var relativt slapp i forkant, men ingen tydelig fjusking eller feilkoder.
 4. Kolstad Jr.

  Klovner ødelegger for oss alle.

  Du nevner noe om styret i BMW-klubben? Hvilken klubb er det du snakker om da? Dette er et treff som er arrangert av GS Bildeler, for alle. Det er ingen "klubb" som har arrangert dette. Måten du skriver på får det til å virke som om det er BMW CCN sitt arrangement, noe det ikke er og noe vi absolutt ikke har en pøkk med å gjøre..
 5. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Fantastisk!
 6. Kolstad Jr.

  bilder av deres kræsja biler!!!

  Er vel ikke så ferskt, men ferskere enn siste innlegg i denne tråden 😅 Kjøpte en e34 520i for å bruke på ACR i 2015. Rullet 2 runder rundt, fullt overlegg ut i grusfella i 110km/t. Kan nevnes at takinga ble gjennomført med viten og vilje, målet var at bilen skulle brukes opp ila. Helga.. Kødder ikke med slike krefter igjen, nakken kjente det i noen uker etterpå. Hjelmen sprakk opp også. Samme året endte denne også opp på høggern. Rekord E 2.2i manuell. Ble torpedert av en Volvo 240. Jeg sto heldigvis stille på kollisjonstidspunktet, hadde jeg vært i bevegelse i retning mot volvoen, ville det nok gått værre.. Volvoen så slik ut etterpå og kunne fint kjøres videre.. Bør nevnes at Rekorden virkelig er laget av papp.. Deformasjonen i forhold til volvoen er ekstrem. I dette tilfellet berget nok jeg og kompisen for skader akkurat pga. Dette, men hadde jeg møtt noen der jeg også var i fart, ville jeg nok blitt en del av deformasjonssonen.
 7. Kolstad Jr.

  Invitasjon til BMW CCN Landstreff 2019

  Det blir stas, Rune 😊 Værmeldingen lover bra.. ☀️
 8. Kolstad Jr.

  Kjøp av 2010 116D - Bra eller idiotisk?

  Anbefaler deg å kjøpe en som har fått utbedret registreret. Hadde ikke sovet godt om natta hvis ikke 😅 Det er for øvrig mange 1-serier på finn som har fått utbedret dette. Om ikke dette er gjort, har du jo noe å prute på.
 9. Når en ser hva motorpressen og publikum generelt kommenterer angående nye 1-serien, er jeg ikke i tvil om at dette er halvveis flaut fra BMW sin side.. Hadde designet sett någenlunde bra ut, kunne man kanskje tilgitt dem i høyere grad mtp. Forhjulsdriften. Jeg ville heller valgt den nye A-klassen foran dennee og jeg liker ikke A-klassen. Håper for guds skyld at denne nye 1-serien blir en total salgsfiasko for BMW (selv om den sikkert ikke blir det..🙈). Hilsen en svært såret BMW-purist.
 10. Meget grundig gjennomgang 👍 1-serie er ødelagt. Synd å si det, men det eneste jeg ser som positivt på den nye 1-ern er bakenden på M135i utgaven..
 11. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Coupe modellene ligger ute mellom 150-200k ja. Mitt subjektive inntrykk er at coupeene er mer ettertraktede blant "BMW-entusiaster" enn kombiene.. BMW-coupeene har stort sett alltid vært dyrere enn Touringer/sedaner. Personlig syns jeg prisene er optimistisk med tanke på at dette "bare" er en 10 år gammel 1-serie kombi med en 2.0 diesel..(selv om det er TT) og 175000km på telleren.. Denne hadde attpåtil lite utstyr! Hadde ikke varmeseter engang... Hva andre tenker og synser er selvsagt en helt annen sak 😊👍
 12. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/125088805 Månedens optimist 🧐
 13. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Ekstreme summer ja! Over 850 000,- bare i påkost på 10 år 🙈 Hvis alt er som det skal, må jo dette være tidenes "kupp"..
 14. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/146286259 Slik annonser skal være. Utfyllende og seriøs annonsetekst 🙂👍
 15. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Bilen i sin helhet er det ikke nå feil med. Kun små-detaljer for å få den tipp topp utvendig. Problemet for meg er å prise en bil slik, uten å gjøre noen slags form for innsats for at bilen skal være i tipp-topp-shape. Nå er jeg sikkert litt sær i forhold til e38, men disse bilene treffer meg hjertet nært etter å ha eid en 740i kompressor.. 😅 Det jeg egentlig stusser mest på er hva som er gjort med motor utover Hartge trimminga. Hartge H7 5.0 kom med 350hk, ikke 435..