Kolstad Jr.

Members
 • Content Count

  910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kolstad Jr. last won the day on December 26 2014

Kolstad Jr. had the most liked content!

1 Follower

About Kolstad Jr.

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Mo i Rana
 • Kjøretøy
  E39 540ia/E36 GTR/E90320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Den er veldig pen! 😁 Hellakkert for ca. 3 år siden, men panser, front og bakfanger er nylig opplakkert igjen grunnet steinsprang og slitasje. Vanos og reg.kjede ble også byttet/overhalt for ca. 3 år siden. Bilen har lyse sportsseter i skinn og lyse innlegg i dører, men alt annet er sort ellers i interiør. Sort taktrekk osv..
 2. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Tipser om denne før den havner på finn.no..😊 Kjenner eier godt, meget velholdt og pen bil tross høy km (ca. 300k). Original 540i. Manuell 6t, M5 styresnekke og M5 diff med sperre. Kontaktinfo oppgis ved interesse 👍 (Hvis innlegget ikke oppfyller krav for tråd, bare fjern)
 3. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Du syns kanskje ikke det er småfrekkt, men jeg har heldigvis all rett til å si hva jeg vil om saken 🤗👍 Prisen var ikke det jeg reagerte på. Førhandleren hadde lagt den ut som 330i. Det er småfrekkt spør du meg.. Ser at de har endret annonsen nå, så da er alt i skjønneste orden 👍
 4. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162990226 Småfrekk forhandler kan man vel si.. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162967689 Enda en småfrekk forhandler. Snepp og snau 330i med lav km til 200k.
 5. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Ørjan, du gjør det trygt å kjøpe Alpina i Norge 😅👍
 6. Kolstad Jr.

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Fra lokalavisen. Enda et eksempel på hvor mye media elsker å nevne det når en BMW er innblandet i noe som ikke er så heldig 🤷 Hadde vel ikke stått noe som helst om sjåføren hadde kjørt en Hyundai..
 7. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  240 😊 Går faktisk overraskende bra!
 8. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Jepp, 2.8. De første e36 B6'ene kom uten vanos. For øvrig samme motor som jeg har i min e36 😎
 9. Nei så veldig ulike er de vel ikke.. Er bygd på samme BMW-Mini plattform begge to. De største forskjellene er vel gjerne interiørmessig. 1-serie sedan har jo forrige generasjons interiør, ikke likt som nye 1-serie og 2GC.
 10. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Blir vel poppis om noen år når f10/11 har fått samme tilhørighet hos ungdommen som E60/61 har idag. Plast og skjermer er jo som slitedeler å nevne blant en gjennomsnittlig e60/61 eier idag 🤷
 11. Kolstad Jr.

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Supraen er raskere, markant raskere 🙂
 12. Dette er ikke 2GC nei. Dette er 1-serie sedan som ble lansert i 2017. Kun for det kinesiske markedet under lanseringa, men blir vel solgt i Mexico også nå. 1-er sedan øverst, 2GC nederst.
 13. Denne modellen har jeg gått glipp av, kanskje ikke så rart ettersom den ikke selges på vår breddekant.. 1-serie sedan. Syns faktisk at denne bilen ser bedre ut enn den nye 1-serien vi får. Lavere panserlinje og smalere lykter.
 14. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/161857769 Rimelig e61 530xd LCI.
 15. Kolstad Jr.

  Egils BMW tråd: Ny bil på tunet, e90 320d!

  Takk, helt enig 👍 😎