Jump to content

Kolstad Jr.

Members
 • Content Count

  1094
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kolstad Jr. last won the day on December 14 2020

Kolstad Jr. had the most liked content!

About Kolstad Jr.

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Mo i Rana
 • Kjøretøy
  E39 540ia/E36GTR/F01 730d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ønsker å kjøpe bakre lyddemper til e39 touring. Skal på en 540i, men passer fra andre motoriseringer. Ønsker ikke standard original..
 2. Usikker på fuel trim, skal se nærmere på det. Du har rett, var til kjølevann. Verkstedet har ikke kommet lengre pr. Dags dato..
 3. Dette var vel "inlet temp sensor" eller noe slikt hvis jeg husker rett.. Denne sensoren har gitt feilmelding helt siden bilen ble kjøpt, og bilen fungerte feilfritt i nesten 1 år før dette nåværende problemet dukket opp..
 4. Det må jeg sjekke opp, ikke tenkt på det 🤔 Den kan virke som den får for mye bensin ja, men har ikke lagt merke til noe spesielt sort eksos 🤷 Vil dette kunne gi feiltenning på alle silyndrene også? Uten noen spesiell sammenheng eller rekkefølge?
 5. Feilen er her enda, vært på verksted til feilsøking 2 ganger. Temp. Sensor er byttet, ingen endring. Lambda er sjekket av verksted og funnet i orden. LMM er testet og funnet i orden. Plugger er byttet, ingen endring. Symptomer: Motorlampe lyset smått (misfire på nesten alle silyndre). Tungstartet og går ikke på tomgang når kald. Bilen får feil blanding av luft/drivstoff, gir man litt mer enn ca. 25% gass, så går den svært dårlig og nøkker smått. Dette er de eneste feilkodene som kommer opp nå (bortsett fra misfire i ny og ne) og verkstedet sliter med å f
 6. Har også lest litt om denne problematikken..🤔 Er vel "ingen" som kjøper disse ny, kan jo ha noe innvirkning på prisen det også ja 😅
 7. Det er ikke feil dessverre.. Er nok dyrere ettersom det er første generasjon med NV og at det ble solgt svært få med dette..
 8. Ja en kompis hadde feil på sitt, fikk hakeslepp da han skulle se hva det kostet 😂 Han fikset sitt da, så det er nok mulig..
 9. Sjekk opp pris på nytt NV kamera til e61 😅👍
 10. Holder seg godt B3'n 😎 Hvordan er det med eieren da mon tro, @Orjan🤔
 11. Nei får gjøre det 😊👍
 12. Ingen som vet ? 🤔😅
 13. Om det er 21 eller 19 så skal den tåle minst 400nm, så dette skal gå bra så lenge kassen er iorden. Kjørte selv 20-25000km med tuning på min 320d med HP19 kasse (400nm). 200hk/420nm ifølge tuneren. Aldri et problem.. Bytta olje på den før tuning, samt resatt adapsjoner, den gira mye finere etter dette enn hva den hadde gjort tidligere.
 14. Kolstad Jr.

  E36 soltak

  Hei 😊 Soltaket på e36 coupe'en min har slitt i mange år og jeg vurderer nå å bytte hele kassetten. Er det noen som vet om selve kassetten og alt er likt mellom de ulike karosserivariantene? 🤔 Har funnet en hel kassett fra en touring..
 15. Takker! 🤗 Fikk seg etterlengtet vask også, selv om det ikke varer lengre enn ut av innkjørsla 🙄😅
×
×
 • Create New...