mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mslello vant dagen sist September 10 2018

mslello hadde mest likt innhold!

Om mslello

 • Rang
  Løytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gratulerer med fantastisk tøff bil! Nydelig rød farge!
 2. Fint xdrive føre i dag, måtte ut og trene litt på elegant xdrive kjøring 😁
 3. mslello

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Forvarming er lurt å bruke for å få litt temp i batteripakken ja. Det værste føret for i3 er rundt 0 grader og slaps/regn. Det kjøler ned batteriet og gir mye rullemotstand. Har bedre rekkevidde i 10 minus. Har en nabo med 530e, hvis han legger inn destinasjon i navigasjon, så beregner bilen selv når det er lurt å kjøre el og bensin. Din har sikkert den funksjonen også? Vet ikke hvilken modus du må kjøre for at det skal fungere.
 4. mslello

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med BMW igjen Gammel BMW'n hilser!
 5. Benyttet mildværet i helga til en BMW vaskedag 😊
 6. Årets julegave fra meg til meg 😁 Blir Rolls Royce style til sommeren. Men usikker på om det blir på i3'n eller e91 enda.
 7. mslello

  Trekker til høyre under oppbremsing

  På en dag dag hvor det plutselig var 14 - 15 minus var det ikke tvil lenger. Det var venstre caliper bak som hang. Her ble det godt og varmt under kjøring. Har nå fått byttet begge calipere bak.
 8. Da fant jeg ut hvorfor den trakk til høyre under oppbremsing. Det var venstre calipper bak som hang. Er jo vant til rwd og der blir jo bakbremsene jevnlig masert av antispinn. Det skjer jo veldig sjelden med Xdrive. Fikk byttet callipere bak i går. Liker helst å levere fra meg ren bil. Men med 12 minus så måtte jeg for første gang på mange år ty til børsteløs maskinvask 😱. Med ett lite lag pricbort på toppen, ble den overraskende ren!
 9. Ut på langtur til Østersund i helga. Bilen blir jo ett trist syn på denne årstida. Har også begynt å trekke mot venstre når jeg bremser etter at vinterhjul kom på. Må vel ta en gjennomgang på calippere og foringer.
 10. mslello

  Trekker til høyre under oppbremsing

  Ja, det kan nok være en kombinasjon her også. Men det virker ikke som bremsene blir hengende på. Normalt forbruk og det blir ikke noe varme på noen av hjulene.
 11. Hei, ønsker noen innspill på hvor jeg skal starte feilsøking. Opplever at bilen har begynt å trekke til høyre under oppbremsing. Gjelder en e91 lci 320d xdrive. Gått 130' km. Den kan til tider vibrere under lett oppbremsing. Kjennes også ut som det kan være litt slitasje i foringer når jeg kjører over skarpe kanter. Så det kan kanskje tyde på casterstag? Samtidig så trekker det mindre til høyre etter å ha bremset litt kraftig. Tyder på caliper? Oppdaget det først etter overgangen til vinterhjul. Myke piggfrie på 16 tom.
 12. Ja, mye triveligere å legge ut på langtur med ren bil!