Jump to content

mslello

Members
 • Posts

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

mslello last won the day on July 7

mslello had the most liked content!

Profile Information

 • Kjøretøy
  G20 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mslello's Achievements

 1. Ja, blir spennende å se fasiten om noen år.
 2. Må ærlig si at jeg ikke har fått med meg at Mercedes leverer noe spesielt, annet at de kommer med nye modeller nå? Solid state er det jo ingen som klarer å levere i denne skalaen enda. Det er jo vekt og luftmotstand som er det som i hovedsak skiller enda. Tesla og MB med egne plattformer for elbil som blir lettere. Nå slippes vel testene av iX denne uken og i4 13. oktober. Venter til å se hva de leverer før jeg blir veldig skuffet over BMW. iX3 har så lang levert langt over hva som er lovet selv om den bruker gammel fossil plattform.
 3. Gratulerer! Der har du herlig bil å kjøre med
 4. Tja... For el bil vil jo økt rekkevidde bety flere batterier. Det fører igjen til mer vekt. For min del så betyr ladefart like mye som rekkevidden iallfall. For meg så passer 50 mil i i4 bra og den lader ganske raskt. Men kunne gjerne vært opp på Taycan/Etron GT nivå i ladefart.
 5. Kom over disse bildene. Rimelig fullt og mye avstivninger under panseret.
 6. Ja, vi får se om noen år når hun ikke har barnesete lenger. På G20'n så kunne du styre klimapanelet bak fra idrive skjermen. Det var genialt. Håper varme i baksetet ligger inne der også. Men så lenge bilen er låst ett kvarter blir det vel uansett slått av før neste tur?
 7. Bare vent til lille prinsessa de vokser ut av barneseter. Da blir det nok varme i baksetet ditt også 😉
 8. Da fikk vi endelig sjansen til å se nye 4 serie gran coupe live. Sulland i Trondheim har fått lånt en bil fra BMW Norge. Det blir en perfekt bil for oss. Liker utseende, størrelse og finish. Den hadde cognac Msport seter. Blir ikke helt komfortabel med verken oyster eller cognac kjenner jeg. Så vår står fremdeles sånn: https://webfrontend.evecp.bmw.cloud/5958b96 Har også fått bekreftet vinterhjul, som jeg håper vi får bruk for i vinter.
 9. De lagde E87 Hartge også. Den var innom Strandveien Auto når de åpnet nye lokaler på Tunga i Trondheim husker jeg.
 10. Tøff Mperformance splitter til i4 M50. https://www.bmwblog.com/2021/09/15/bmw-i4-m50-m-performance-parts/
 11. Hvis det fremdeles fungerer som på G20, så kan man bruke mobilen. Men funksjoner som "spark" for å åpne bakluka fungerer kun med nøkkel i lomma. Men det kan jo hende at iDrive 8 har noen endringer der 🤞
 12. Kan ta med en video i fart også da. Ser ganske bra ut der også:
 13. Ja, skikkelig lekker! Veldig usikker på brunt også 🤔 Mocha kunne vært skikkelig lekker på hvit bil, usikker på rød 🤔 Cognac ser ut som automatisk blir Msport seter. Det passer dessverre ikke vår bruk.
 14. Liten oppdatering igjen. Fikk skiftet nox sensor på garanti på caben. Nå hadde den aventurin røde G31 fått kommet inn. Spennende farge. Benyttet også sjansen til å se litt på interiør. Oyster har litt mye beige i seg til min smak. Så foreløpig står bestilling med sort enda. Sort og rødt er jo pent Forrige søndag fikk jeg tatt høstpuss. Litt tidlig, men utfordringen med å ha en bil, er jo at den nesten aldri er hjemme lenge nok. Tester Carpro Lite i vinter, håper jeg at den overlever til våren. Ble grundig vask, så Carpro Ereaser før coating. Deretter Carpro Reload på toppen. Ble fint resultat 😊
×
×
 • Create New...