mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mslello vant dagen sist September 10

mslello hadde mest likt innhold!

Om mslello

 • Rang
  Løytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ut på langtur til Østersund i helga. Bilen blir jo ett trist syn på denne årstida. Har også begynt å trekke mot venstre når jeg bremser etter at vinterhjul kom på. Må vel ta en gjennomgang på calippere og foringer.
 2. mslello

  Trekker til høyre under oppbremsing

  Ja, det kan nok være en kombinasjon her også. Men det virker ikke som bremsene blir hengende på. Normalt forbruk og det blir ikke noe varme på noen av hjulene.
 3. Hei, ønsker noen innspill på hvor jeg skal starte feilsøking. Opplever at bilen har begynt å trekke til høyre under oppbremsing. Gjelder en e91 lci 320d xdrive. Gått 130' km. Den kan til tider vibrere under lett oppbremsing. Kjennes også ut som det kan være litt slitasje i foringer når jeg kjører over skarpe kanter. Så det kan kanskje tyde på casterstag? Samtidig så trekker det mindre til høyre etter å ha bremset litt kraftig. Tyder på caliper? Oppdaget det først etter overgangen til vinterhjul. Myke piggfrie på 16 tom.
 4. Ja, mye triveligere å legge ut på langtur med ren bil!
 5. mslello

  Prosjekt F82 M4

  Tøfft!
 6. Så bra ut dette å Men sort taktrekk ja!
 7. Luxury line g20 så jo bra ut her?
 8. Mildt og fint i november i trøndelag, så da ble det skikkelig vask! 2 års dag for i3. 47000 km. Har ikke gjort annet enn å fylle strøm og spylervæske. Har ikke trengt å bytte viskere en gang enda. Men den skal få nye fjærbeinslager på garanti nå. Kommer litt ulyd når man vrir på rattet når bilen står stille. Nærmer seg ett års dag for e91 også. Den har også vært snill og ha med å gjøre så langt. Så fortjent vask til begge bilene.
 9. Tror nok begge deler blir oppgradering fra K5. Blir jo spennende å se levetiden, men alt virker solid på den spyleren. Den er lagret trygt på vaskerommet nå da, meld minusgrader til helga..
 10. Ryobin har imponert meg. Men du må ha 5 ah batteri for å dra løs hjulbolter. Jeg har det og 1.8 ah. Det er stor forskjell. Veldig fornøyd AVA også. Jeg dro til med P80. Hadde k5 tidligere. AVA går den en høy gang! Fikk jo min i vår og har blitt brukt mye. Virker veldig solid!
 11. Takk for det 😊 Den scholl S30 er en mild polish. Får fram mye glans, men fjerner ikke alle ripene.
 12. Da var det tid for vinterhjul. Nye dekk for sesongen på i3'n. Ble Continental på den også, slik som e91 fikk. Fordelen med å legge om før kuldegradene kommer, er at man får vasket hjulene. Blir det polering og voks til våren.
 13. Knalllekkert!! Liker både chrome og børstet alu sammen med sorte lakken.! Felgene ser bare bedre og bedre ut 👍