mslello

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mslello last won the day on September 10 2018

mslello had the most liked content!

About mslello

 • Rank
  Kaptein

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har vært et diskutert litt om El bil utenfor Norge i denne tråden i sommer. Så jeg tenkte å komme med noen observasjoner jeg har gjort på Mallorca nå i ferien. Vi har vært litt over en uke i Alcudia, samme hotell som i fjor. I fjor så jeg ikke en eneste El bil her. I år har vi leiebil. Renault clio, så ikke så interessant dessverre. Men når vi hentet den på flyplassen, la jeg merke til at det stod mange i3 i utleie garasjen der. Her i Alcúdia, ser jeg i3 daglig og til og med en spansk registrert Tesla model 3. Nabo hotellet har også fått 2 ladeplasser til el bil siden i fjor. På biltur en dag her, møtte vi en model s. Så det er ikke bare i Norge det endrer seg. Selv om det er langt unna norske tilstander her.
 2. BMW har vært veldig aktive med denne BMW Garmich på sosiale medier i det siste. Er det herifra de har hente ideen om grilldesign? I såfall er dette en "videreforedling"?
 3. Takk Kartet du tenkte på`? Må ha USB minnepenn da ja.. Iallfall 32GB.
 4. Begynner å bli en del som har i3 her nå. AC Schnitzer har kommet med noen tøffe oppgraderinger da: https://www.ac-schnitzer.de/de/bmw/i/i3.html Top gear har testet: https://www.topgear.com/car-reviews/i3s/first-drive?amp&__twitter_impression=true
 5. Da forsvant jaggu i3'en også til en trivelig kar som hadde lagret annonsen. Så da er det bare å vente tålmodig på 330e!
 6. Nå er det vel nesten 2 år siden du solgte bilen, så det er vel ikke noe du kan ta ansvar for . Har vel hatt en mistanke om at dempere begynte å ha litt behov for pensjon. Så hadde egentlig begynt å utforske hvilke senkesett med fjær og demper jeg skulle gå for. Men så ble det endring i planer. Begynner å glede meg veldig på G20 kjenner jeg. Var 950 når jeg startet å annonsere vår, så enten begynner det å løsne litt, eller så har mange gitt opp. i3 mener jeg er den ultimate bybil, kjapp ut av lyskryss og snur på en femøring. Mange er nok litt kunstig opptatt av rekkevidde synes jeg da. På en nr2 bil eller bybil, så holder det jo i massevis med 20 mil og iallfall 30. Viktigere med rask lading de gangene du har behov for mer. Der er jo i3 bra satt opp. Må vel sjekke at det er hurtiglademulighet på de første 60ah. Tror ikke det var standard til å begynne med. i3 har jo væskekjølt/varmet batteripakke og det er det ikke så mange andre som har. Så det sikrer rask hurtiglading sommer og vinter.
 7. Jeg leverte den inn til en forhandler. Så har ikke oversikten over hvor den ble av. Ble litt påkost før salg og EU kontroll, men alt i alt har det vært en bra bil. Måtte skifte støtdempere fram og kasterstag. Men det går jo under slitedeler,selv om det er dyre deler. Veldig kul sykkel, har fått ganske bra i tester også Er så enkelt som at det er veldig mange til salgs. De fleste med samme utstyr, så det er definitivt kjøpers marked. Er vel om å ha flaks og treffe på noen som er ute etter den fargen i nærheten. Har vært veldig billig bilhold iallfall. Får ikke mer genial by pendlebil. Blir nok populære nr. 2 biler etterhvert. Vår har gått 60.000km så spørs om det skremmer en del? Men har fremdeles 29,4 kw av 27 lovet av BMW tilgjengelig. De som har vært interessert i bilen har også vurdert andre merker. Tror rett og slett ikke el bil kjøpere er like merkelojale som andre. Er nok ett lite minus med 4 seter også for mange.
 8. Da har det blitt litt endringer i planer. i3 har jo vært planlagt solgt lenge, men det markedet er rimelig håpløst. Så da har det blitt tenkt litt. Vi har funnet ut at vi skal prøve å klare oss med en bil. Den pene e91 er dermed solgt. Den er erstattet med en BMW active hybrid e-bike. Det har fungert veldig bra så langt, så får vi se når det blir vinter. Må vel prøve ett støt på i3 salg igjen i august. Hvis ikke det er bedring i markedet, så går den i innbytte på G20 330e.
 9. Ja, det skal bli spennende å se hvor mye 3 serie selger mot TM3. Har selv bestilt en G20 330e, men føler nesten jeg går litt mot strømmen Bokstavlig talt.. Men håper vi blir fornøyd med den og at det blir feilfritt bilhold. Blir iallfall mer sjelden syn lang veien en i3 som vi har nå. Med ladefarten som begynner å bli på TM3 nå, så begynner det å bli en akseptabel pakke, iallfall på sommerstid.
 10. Lite spennende som skjer. Det vaskes og poleres.
 11. mslello

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Vi har brukt nettbrett og Viaplay. Viaplay lar deg laste ned mye innhold offline. Det har vært genialt på bilturer (fly også)
 12. Grattis med lekker bil! Nydelige farger!
 13. Jeg er veldig glad i blått, og har veldig tro på den. Fin dravitgrå også, men er redd jeg hadde gått lei av den. i3 har fungert veldig bra! Jeg pendler og har dessverre ikke mulighet til å lade på jobb. Så driftskostnadene vil nok gå opp litt. Så har gått noen runder. Samtidig tror jeg ikke vi kommer til å bruke i3 all verden etter at ny bil er i hus, så den er verdt litt for mye til å bli nr 2 bil enda synes jeg.
 14. Ja, vi gleder oss til å få den! 😊 330e starter ikke produksjon før juli, så blir nok fort september dessverre. Ja, ble frelst etter prøvekjøring. Blir Msport i portimao blå. Kommer vel skryteinnlegg i massevis når vi får den 😉 Men blir laserlys iallfall 😉