Jump to content

mslello

Members
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mslello last won the day on May 24

mslello had the most liked content!

About mslello

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  G20 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da, fikk omsider caben nye sommerdekk. Synes felgene kler bilen ganske bra og har ikke funnet noen alternativer i nærheten som jeg synes er bedre. Fikk omsider forhandler til å dekke noen kroner for dekk, så da ble det løsningen. Vurderte å gå for 225/45-17 hele veien, men syntes det var litt mye dekk forran også. Så gikk for 215 forran og 245 dekk. Nå slipper vi subbinga 😊 Ble Minerva dekk, ettersom forhandler hadde på lager og jeg var litt usikker på om det gikk klar av skjermene. Uansett en forbedring fra Bridgestone run flat dekk i 3 serie dimensjon. Fra 2010 i tillegg.
 2. Her er dekkdimensjonene. 245/40-19 og 255/40-19. Så høyere sideprofil bak da. Luftfjæring på bakaksel er standard ja.
 3. Ja, det stemmer det. Ser ikke ut som alternativet som i4 har er tilgjengelig for M440i. Kan det være som for 3 serie GT? Den har vel 5 serie dimensjon på dekk. Kan i4 ha G30 dimensjon og M440i G20?
 4. Blir spennende å se bilen med 20" og skjermutbyggeren. Det første bildene som ble sluppet av G20 var som vanlig med 20" og pen senk som aldri ble levert på hybrid iallfall. Men alle bilder av i4 jeg har funnet er med 19" og mye luft i hjulbuene. Det er jo uvanlig. Bilene blir jo som regel presentert så pene som mulig. Tror M440i bildene stort sett er med 19" også? EDIT: Fant bilde av M440i GC med 20". Men ikke skjermutbygger:
 5. Fra bimmerpost: Skulle gjerne sett de skjermutbyggerne. Synes det er mye luft i hjulbuene, som taler veldig for 19" for min del.
 6. Ja, stiv pris. Kan jo får uorginale felger med kvalitetsdekk til halveprisen. Evt pent brukte G30 felger om de passer.
 7. Noen som har fått spesifikasjoner på vinterhjul? Når jeg kjøpte G20'n så kjøpte jeg hos GS, var litt enklere da. Kunne bestille til vanlig G20, selv om de ikke hadde noe for 330e enda. Men nå er det litt mer usikkert, men kan se ut som det er 5 serie dimensjon på dekk? Så vinterhjul til G30 bør kanskje passe? ET30 til både 330e og 530e på vinterhjulpakkene til GS.
 8. Må kjøre 8 mil for å finne noen kollektivfelt i Trondheim, så det er ganske liten bekymring ja 😅 Lurer egentlig på hvor lenge el biler skal ha egne skilt? Nå har vi brukt, EL, EB , EK og holder på med EC? Hva blir neste, E(lectric)D(rive)? Fyller jo fort på her nå..
 9. Ja, tror det er greit å selge før de andre. Men det vil nok fremdeles være mange som vil kjøre hybrid etterpå også. Vanlige skilter var ikke så dumt. Nå er det vel EB de holder på med 😊 Takk, kommer nok til å følge opp med cab bilder og i4 bilder etterhvert 😊 Takk, koser meg bak rattet i e88. Går ikke så fort, men ligger bra på veien og du har noe å holde på med. 😊 Sitter lavere i Gran coupe og den kjører veldig bra synes jeg. Blir jo lat i forhold til G20, men synes jeg sitter lavere og bedre i Gran coupe. Den hadde elektriske seter. Det må det bli i i4 også. Fin
 10. Ikke noe konkret på levering dessverre. Så får ikke startet nedtelling engang 😅 Tror det blir bra med i4 😊
 11. Vi har ikke fått banka den enda. Men foreløpig portimao blå supercharged med Msport seter i svart og 19". Ble jo plutselig veldig aktuelt med 20" og har litt lyst på cognac interiør.
 12. Da ble det endringer i bilparken igjen. Har bestilt i4 M50 og ettersom vi klarer oss med en bil for tiden så fant jeg ut at markedet for hybrid sikkert ikke blir bedre til høsten. Så fikk en grei deal med BMW verksted jeg bruker, så leverte bilen der i går. Pengene for senk fikk jeg jaggu ikke mye glede av, var en vemodig tur for levering i går med bilen jeg har vært mest fornøyd med. Ble xtraboost og manuell giring hele veien. Hadde jo ikke tenkt å gå over til ren el allerede. Men prisen på i4 ble for fristende og fikk greit igjen for G20'n. Litt oppsummering. På tross av mange langture
 13. Huff.. Jeg hadde bestemt meg for å holde meg til 19". Men feite dekk og skjermbredder gjorde seg!! Må i tenkeboksen ja.
 14. Husker når jeg var ung og lovende på 80 tallet. Hvor stilig og solid BMW E28 og E30 virket med høy og brei midtkonsoll og høy tunel i baksetet som delte opp plassen. Det er nok det som sitter igjen til meg enda.
×
×
 • Create New...