Bækkmann

Medlem
 • Innholdsteller

  442
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bækkmann

 • Rang
  Major
 • Bursdag 12/31/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Levanger - Trøndelag
 • Interesser:
  Gitar, BMW og bil. Altså BMW.
 • Kjøretøy
  F10 530d M-Sport

Nylige profilbesøk

2397 profilvisninger
 1. For en husk du har, Walkabout! Delenummer for LCI rammen er 65509301374. Knall enkel å montere, gjort på 10-15 minutter. Fulgte denne guiden selv.
 2. CIC ja. Skal sjekke opp dette med "checked" symbol så fort jeg har mulighet Bilens eier befinner seg i varmere strøk for øyeblikket, men skal gi tilbakemelding når jeg vet.
 3. Software på spilleren? Altså den softwaren som ligger på bmw.com/update? Isåfall så fikser jeg det
 4. Tok det vel kanskje som en selvfølge at minnepenna var ok, så det kan jo være en mulighet det..
 5. Hjelper fattern litt med å få oppdatert kartet i navigasjonen. Bestilte USB minnepenn med nyeste kart via BMW forhandler, men bilen leser ikke minnepenna? Har jo gjort dette før på egen bil, og da "popper" oppdaterings sekvensen opp av seg selv. Bruker USB-porten i hanskerommet om noen lurer. Ser at nyeste kart som ligger inne på bilen er fra 2010, så det må jo være oppdatert en gang i tiden. BMW foreslår å prøve med CD, men det har ikke jeg noe tro på, siden bilen kun har en CD-rom, og ikke to slik som eldre modeller. Får liksom ikke noe godt svar av forhandler. Info om bilen reg-nummer - SU76239 VIN - WBANX310X0C049123 Bilen er produsert 14. April i 2008.
 6. Bækkmann

  BMW Office med iPhone - CIC

  Med hvilken iPhone, og hvilken iOS? Du har vel NBT du, ser for meg at det er noe friskere på telefon oppkobling?
 7. Bækkmann

  BMW Office med iPhone - CIC

  Hvilken årsmodell har du? Connected Drive portalen er vel ubrukelig før 2013/14 modeller? Jeg får beskjed om at "Bilen kan ikke tilføyes kontoen din"
 8. Bækkmann

  BMW Office med iPhone - CIC

  Der var den siden ja, takk for link Det var jo kjipt.. Virker som at det er ingen telefoner som har full funksjonalitet. @SweetBMW har heller ikke løsningen på å gjøre det umulige mulig?
 9. Hvordan er Office funksjonaliteten med iPhone? I dette tilfellet, gjelder det en 2011 mod F10, VIN - C513814. Telefonen er en iPhone 8, med iOS 11.2.6. Har oppdatert det jeg vet om av telefon / Bluetooth software, og huket av det jeg kjenner til av Bluetooth relaterte tillatelse på telefonen. Siden mail-ikonet vises på "Unread Messages" så burde det kanskje funke? Testet med å sende en mail til meg selv for å sjekke om det var kun uleste mail som kom frem, men det gjorde det altså ikke..
 10. Fikk endelig byttet den stakkars start/stopp knappen i helga. Denne har irritert meg siden jeg kjøpte bilen, men det tok bare et års tid før jeg fikk meg til å investere de 56 kronene for å kjøpe ny knapp. Meget fornøyd med resultatet! Siden @Walkabout tipset meg om å bytte ut nyrene med dobble riller i fjor så har det også stått på ønskelista i lengre tid. Kjøpte et billig sett fra ebay for rundt 350kr, men det var ikke særlig å skryte av. Nyrene hadde dårlig passform, og de nederste klipsene ville ikke en gang "klikke" på plass. Når jeg skulle lirke de ut av fangeren igjen, så røyk samtlige klips.. Spekulerte på om det kunne være jeg som klabbet det til, men det gikk jo utrolig lett med de orginale M-Performance nyrene så.. Skylder på dårlig dritt-vare! Er det noen som vet av et sett som faktisk duger?
 11. Missforstå meg rett, det er utrolig hvor lite som skal til for å få bilen så bra innvendig! Det er jo litt jobb, men det koster jo ikke all verden! Har sett videoer av gamle låvebiler som faktisk ikke ser så verst ut etter noen timer med vask og rens. Alt går an!
 12. Ang. Connected Drive i import bil.. Les denne tråden: