Jump to content

Ampera

Members
 • Posts

  759
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Ampera last won the day on December 30 2021

Ampera had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  F10 M5 Ind C/F90 M5 Ind C

Recent Profile Visitors

7779 profile views

Ampera's Achievements

 1. Gratulerer. Da er det på tide med bilder, utvendig og interiør.
 2. Her fra Bilnorge https://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=56069
 3. Nedre del av dørpaneler på min F90 er i sort skinn, men alle andre paneler er i plast, disse kan bestilles i skinn , men nedre del av dørpaneler kunne ikke leveres i Tartufo når jeg bestilte bilen. Det som forhandler ikke la frem for meg var beskrivelse over Individual. Etter at jeg var i kontakt med Individual i Tyskland, er det kunde som skal bekrefte før det går i bestilling. Her er svaret jeg fikk fra M. In general special request will be handled via the subsidiary in the market. They are in touch with you as the customer and will send all details for evaluation to our department. We do not have a direct sales here at BMW M. I assume you, as the customer will finally approve the contents. Legger med bilde av de dørpaneler jeg har brukt som grunnlag til salmaker. Det ene panel er fra en 530 D, det har skinn , de 3 andre var fra en 540 i, disse har stoff og skinn. Det som blir gjort med mine er, svart alcantera innvendig oppbevaringsrom og Tartufo resten med kontrastsøm.
 4. Hva med en Ferrari Enzo F40, med skader! Litt jobb før den kan brukes! Ferrari Enzo smadret i vild trafikulykke (boosted.dk)
 5. Her har du eksos https://www.manhart-performance.de/shop/en/bmw/m-m-performance/x3m-x4m-competition-f97-f98/?p=1
 6. Her er gjeste parkeringen i et borettslag på Løren i Oslo, har 5 cm klaring bak.
 7. Ta deg en Oslo tur, har tilgang til alle utgaver av Autobørsen. Har jeg samtlige utgaver av Autobørsen, fra 1993 til 2005, + noen flere år frem til siste utgave.
 8. Trenger du flere har jeg samtlige utgaver av Autobørsen, fra 1993 til 2005,
 9. Her er nostalgi for de som har levd noen år. Dette var før internett kom. AUTOBØRSEN 1993 NR. 1 | FINN.no
 10. Helt enig, les denne fra mars 2020. Dro på Europa-tur med elbilen: – Anbefaler ingen å gjøre det! Europatur i Porsche Taycan: - Dette anbefaler jeg ingen å gjøre! (tv2.no)
 11. Her kan du få en del av det du ønsker. https://ind-distribution.com/collections/x3m-f97?page=2&view=infinite H&R har senkesett.
×
×
 • Create New...