Jump to content

Ampera

Members
 • Posts

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Ampera

 1. Her kommer det en del biler, link fra Bilnorge BMW i4: Første ladning i4 på norsk jord - BilNorge.no
 2. Ja, du kan legge inn selv, 0-160, 80-200 , du kan gjøre veldig mye. Ta opp video m.m.
 3. Har denne fra BMW plugget inn i ODB. https://www.bmw.no/no/topics/offers-and-services/bmw-tilbehor.m-performance-drive-analyser.html
 4. 10 kalde ute og leste av verdier etter oppstart, etter 8 minutter hadde vann gått fra 18 til 64 grader og oljetemp går fra 6 til 55. Varme fra vifte kom etter 2-3 minutter.
 5. Da har det blitt 2000 km de siste to helger, alle årstider, snø,slaps,regn, tørr, våt vei og kuldegrader. Fungere helt perfekt under all forhold, den perfekt bruksbil. Den ble også brukt til øvelseskjøring til en stolt 17 åring.
 6. Sjekk denne! de fleste farger kan mikses. https://www.felgteknikk.no/pulverlakkering?gclid=Cj0KCQiAhf2MBhDNARIsAKXU5GTZ1yG5v5Y5Ebyxx0-Ownqsr8oB8z4ZOD5v6zdR1EcU1BIc8sTqB3IaApz_EALw_wcB
 7. Noen har 9 liv ! Du ser ikke på bilde at dette er en E60. WHAT?! BMW på flugt fra politiet hugget midt over (boosted.dk)
 8. Hvem selger denne modellen? Jeg har aldri hørt om denne?
 9. Det avhenger av hvilke utstyr du endrer og om de har det som trengs av deler. Fra produksjonsuke til levering går det ca 4 uker til bilen ankommer Norge.
 10. Endringer kan gjøres inntil 6 uker før produksjon. Er det ikke gitt produksjonsuke kan endringer gjøres. Det kan påvirke leveringstiden.
 11. Det er smak og behag, du skulle hatt EH? Men det er Oslo, så langt har vi ikke kommet enda. Skiltserier | Statens vegvesen
 12. Du har mulighet å velge, det er bare å be trafikkstasjonen bestille skilter med de bokstaver du ønsker, så lenge de er i bruk. Mine biler er registrert i Oslo, men har bokstavkombinasjon som brukes på Lillehammer. Skilt ble bestilt inn til trafikkstasjonen. Når jeg kjøpte ny BMW i 86 var mine biler med bokstaver XA, bor i Oslo. Det er bare å be trafikkstasjon om å bestille skilter med den bokstavkombinasjon du ønsker.
 13. Blir det XA skilter? Ser du var på Brekstad trafikkstasjon!
 14. Den jeg refererte til er helt lik den på bilde.
 15. Denne bilen var godkjent slik, Registret 27.10.2021, regnr. DS 10001. Tatt inn av samme firma som hentet min M5
 16. Da har jeg tilbrakt en liten time i garasjen for demontering / splitting av dørpaneler. Jobben var ikke så avskrekkende. Jeg kjøpte brukte fra en kollisjonsskadet bil. Første jobb var å splitte nedre del fra øvre del. Her måtte jeg slipe bort ca 25 punkter som så ut som hode på plastsveiste nagler. Da var nedre del skilt fra øvre del. Neste var å fjerne nye ca 20 stk. da var også nedre del skilt fra oppbevarings rom. Dette kommer nå å bli levert til salmaker. Nedre del som er sort skal bli i Walknappa-skinn, tartufo, innerdel med dør lomme skal også bli kledd, men med Alcantara Anthracite. Samtlige deler rundt seter, innstegslister og B stolpe skal bil i Walknappa-skinn, tartufo. Det er bilde 3 og 4 som skal til salmaker. Regner med at da kan jeg si at jeg eier en «premium» BMW
 17. Fredagens bilde med sommerdekk avløst av lørdagens med vinterdekk.
 18. Da var det tid for vinterdekk! Kunne sikker utsatt det, men skal snart på tur. Vinterhøyde bak! Vinterhøyde foran!
 19. Så BMW har ikke laget premiumbiler etter 2015? Hva er anstendig pris?
×
×
 • Create New...