awt

Moderators
 • Content Count

  14105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

awt last won the day on March 10

awt had the most liked content!

7 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

19003 profile views
 1. Skikkelig langtur. Er på en øy litt utenfor.
 2. @sveigis Takk for tilbudet, men det er nok kjede på denne. 1,4 bensin, aner ikke motorkoden. Hadde det vært reim hadde det ikke vært noe problem sånn sett. Jeg har faktisk aldri eid en bil med noe annet enn kjede. 🤔 @Walkabout Det ble vurdert en del (gjorde dette på 1-serien min), men latskapen vant der, da jeg ikke følte for å ta av fangeren. 😛 Diffusoren klarer jeg ikke å bestemme meg for, men får se. Plutselig. 😎 ————— ...så dekkene mine. 🙄 Nå er jeg lei, veldig lei. Jeg fikk to nye dekk i går, med produksjonsdato 04/17. 😡 Jeg vet at dette ikke skal ha noe å si i praksis, men når Dekkonline skryter av «Vi tilbyr utelukkende nye dekk fra løpende produksjon» på hjemmesiden deres blir det en prinsippsak. Nå frister det mest å bare kansellere hele handelen og heller kjøpe dekk hos en lokal dekksjappe og ferdig med det. Fikk tilbud om «bra prisavslag» fra Dekkonline, uten at jeg vet hva det innebærer, men det frister egentlig ikke så mye nå. ————— Ellers har jeg vært på en liten tur i dag som nevnt, Karmøy - Sunnmøre på ti timer og ti minutt. Dagens tema er: Ferjer! (nesten kun da jeg har vært ute av bilen nemlig) Vi starter med ferjen over Bjørnafjorden. Nå om dagene skal alle sitte i bilen, så det var ikke en eneste sjel i salongen. Litt spesiell stemning. Siden dette er det nærmeste jeg kommer noe påskefjell i år, måtte jeg nesten stoppe for et bilde. Nok en ferje, denne gang over Norges lengste fjord; Sognefjorden. Ingen folk her heller, men kanskje ikke så rart når salongen var sperret med sperrebånd. 😛 ...så ble det en ferje til gitt, denne gang en elektrisk en med lader og der hele. Ettersom alt var stengt her også ble det derfor pitstop i Nordfjordeid. Klar for dagens siste ferje til Volda. De to før dette kjørte vi rett ombord i, men her måtte vi altså vente litt. Makan! Vi har forøvrig akkurat kommet oss inn i Møre og Romsdal her, så konklusjonen er at nye Vestland fylke er veeeeeeldig stort. Limen jeg her brukt har holdt til nå. 😛 ...og til slutt dagens statistikk. Journey time er med motoren i gang, og inkluderer derfor ikke tiden på ferjene.
 3. awt

  Verdi style 368 M-sport felger

  Dessverre begrenset verdi på disse, vil tippe rundt 3000,- er realistisk.
 4. awt

  BMW E90 320d 2010 - 163 eller 177 hk?

  Man fikk e90 med 184hk også, men ikke samtidig med 177hk.
 5. ...og ja @papertiger, jeg ble krenket fordi du ikke ville krenke meg.
 6. Helt perfekt! 😎 ...og e53 er en bil jeg bare liker mer og mer. Synd jeg ikke er ufornuftig nok til å handle. 😛
 7. Opelen lever i beste velgående. Har hatt den i fire år nå, og det eneste som er byttet er en bærebro, da en foring var gåen (enklere å bytte hele broen, kostet ingenting likevel). Ellers skal den ny olje når sommerhjulene snart kommer på. Er spent på å se hvor lenge den holder. Det er ikke bare BMW som sliter med registerkjeder, så de som tok EU-kontrollen for et år siden mente det var i ferd med å takke for seg. Å koste på den et bytte på verksted gidder jeg ikke, men det kunne jo vært interessant å forsøkt selv. Jeg tok forøvrig et bilde av den nå i kveld til deg @sveigis.
 8. Takk skal dere ha, godt å se jeg ikke var helt på bærtur. 😛 @Evopower Alle kan ikke være enige, og godt er det. Jeg er litt der at jeg synes alt er for likt om dagen, og savner litt Rieger- og Automote-tiden. Ikke at jeg er noe spesiell fan av stilen, men man så mye mer forskjellig. Nå går det kun i M-sport (evt. S-line, AMG etc.), skamsenk og et stygt klistremerke i frontruten. Velger man noe annet er bilen stygg, basta bom. Jeg er dessverre ikke noe bedre selv, men synes likevel det er litt synd. Over til noe annet; jeg har reist til sunnmøre litt i det siste i forbindelse med jobb. Da har jeg naturlig nok tatt fly, men det frister liksom ikke like mye om dagen. Til dels fordi flyrutene er raserte, og man må vente en hel dag i Oslo, men også generelt det med å oppsøke flyplasser og slikt i disse tider (jeg kunne reist direkte fra Bergen). ...så, da blir det en liten kjøretur på onsdag. Litt usikker på rutevalg, men regner med det stort sett blir E39 hele veien opp. Et alternativ er å kjøre via Odda, Hardangerbroen, Voss, Lærdal og Sogndal, men tror kanskje jeg velger den ruten hjem igjen heller, da været nå på onsdag er mildt sagt deprimerende om man skal tro yr.
 9. Jeg har lest gjennom de siste 4-5 sidene her nå, og har virkelig sansen for detaljene du gjør her, som f.eks. vindusknappdekselet i passasjerdøren. Kreativt påfunn, og veldig bra resultat. Litt synd at du tenker på salg, men alt til sin tid. Tror en evt. kjøper får en god bil i det minste.
 10. Det ble lim. 🤫 ...så da måtte vi finne på noe "smart" for å få press på, og slik endte det opp: Skiltplaten var derimot noe enklere, med unntak av å ta av skiltet. Den dobbeltsidige tapen til @magneten gjorde virkelig jobben sin. Fikk det av til slutt, og etter en liten runde i skrustikken ble det sånn halvveis rett igjen også. 😛 Bilen har nå stått i tre uker, og når jeg holdt på å fikle med noe tidligere i dag begynte den å gnåle om lite strøm på batteriet, så da var det vel greiest å ta en liten luftetur. ...så slik ble altså bremsekanalgitterøyenbrynene. Jeg synes selv det fungerer bra, da bremsekanalgitterne alltid har vært noe store etter min mening. Nå er de litt mer dempet. Om noen skulle lure så hadde panseret kun gått i lås på den ene siden, da jeg tydeligvis hadde lukket det litt for forsiktig. Altså fra dette: Til dette:
 11. Og jeg som trodde det stod GAY. Vel, så feil kan man ta. 🤓
 12. ...og da var bremsekanalgitterøyenbrynene (det må vel være korrekt navn?) blitt røde. Det nye fra GS hadde en akkurat lik skade som det første. Da delene kommer rett fra BMW, og det ikke er transportskader tror jeg BMW må gjøre noe med akkurat den pallen der. Uansett så gadd jeg ikke klage igjen, da GS sånn sett er uskyldig, og jeg likevel skulle få den lakkert. Jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal montere de, men det frister veldig å bare lime de på. Å ta av fangeren frister minimalt. I samme slengen lakkerte jeg også skiltrammen som ble fjernet kort tid (ingen vits å trykke, alle bildene er borte) etter at bilen ble kjøpt. Ettersom jeg er blitt litt mer voksen nå, så føler jeg det er på tide å montere den igjen. 😛 Sannheten er vel den at jeg aldri har vært helt fornøyd med slik skiltet er montert nå, da jeg synes det er for lavt. Skiltholderen er enorm, og jeg liker den fortsatt ikke, men lakkert i bilens farge tror jeg det skal bli greit. (Nesten) helt siden @Walkabout tipset meg om å lakkere diffusoren rød og @Mathiseen redigerte inn dette har jeg vært bestemt på å få gjort nettopp det, og det var jeg også nå, helt til jeg faktisk skulle lakkere noe. Kom over denne bilen på det store internettet, og der syntes jeg ikke det ble like bra, så jeg pyset ut i siste liten. I sagaen om Dekkonline og alle dekkene fikk jeg for en stund siden beskjed om at jeg skulle få hele 5% av ordresummen tilbake for tort og svie. Det viste seg å være 5% av bakkdekk-ordren, altså ca. hele 200kr. 😛 Jeg syntes det var litt merkelig at det kun var bakdekkene jeg skulle få kompensasjon for, men her en dag når jeg etterspurte hva som faktisk var status (har fått en million mail med ordrenummer og bestillinger og ditt og datt, så har mistet helt oversikt) viste det seg at de ikke hadde fått med seg at fremdekkene også var for gamle. For- og bakdekk har forskjellig ordrenummer, så klagen har nok kun blitt registrert på bakdekkordren eller noe slikt vas. Uansett, så sendte jeg bilder på ny, og da ordnet nå det seg også (sånn utenom at jeg enda ikke har fått noen av dekkene jeg skal ha). I går kom det også endelig adresselapper for å sende dekkene tilbake, men jeg fikk fem adresselapper til mine seks dekk. 😛 Nye dekk skal komme neste uke (om ikke hele verden stopper), så blir spennende å se hva som dukker opp. Bilen er praktisk talt i karantene for tiden uansett, så er ikke noe krise. Ellers får man jo gjort ting som fort blir litt glemt nå om dagene, så fikk tatt en god runde med støvsuger både her og der. Har også bestilt Swisswax skinnpleie-kit slik at setene også kan få seg en etterlengtet behandling. Jeg har litt lett for å "glemme" slike ting, men nå som det ikke er en eneste håndballturnering eller korøving (for barna altså) på kalenderen i overskuelig fremtid blir ting endel enklere. 😛 Dette gjorde også at jeg børstet støv av videokanonen min og fikk den hengt opp i boden i garasjen. Et laken får gjøre jobben som lerret inntil videre.
 13. Hjelper bare så lite når man knapt kjører. 😛 X4-en har stått i ro i over to uker nå. 🙄
 14. awt

  BMW F25 Multifunksjonstaster /Ratt

  Jeg har ratt (med knapper), men det står fortsatt i bilen. 😎 Har planer om å bytte til nytt ratt veldig snart, så da er det gamle tilgjengelig.
 15. Godt du byttet felgene på M3-en, de som stod på passet virkelig ikke på den bilen.