Jump to content

awt

Moderators
 • Posts

  14446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

awt last won the day on January 6

awt had the most liked content!

4 Followers

About awt

 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

24057 profile views
 1. Om ikke en kopi, så er den ihverfall veldig inspirert av GT3-grillen.
 2. Det var jo litt …spesielt. 🙃 Motorbytte kan vel sies å være en fordel, mens tyveri ofte er litt negativt. Likevel, om bilen ikke har tatt noen skader av det, så betyr det jo heller ikke så veldig mye. Er nok mer enn nok 7-serier som har verre historikk enn dette.
 3. Jeg har ikke denne lille tanken (såvidt jeg vet). Følgte den med din, eller er den noe ekstrautstyr?
 4. Liten oppdatering her; https://www.tv2nord.dk/nordjylland/lamborghini-ejer-vil-hellere-i-faengsel-end-miste-sin-bil-nu-risikerer-han-begge-dele
 5. Nevnte Lamborghini var vel en nordmann som var på vei hjem etter å ha kjøpt den i Tyskland(?). Om det ikke er flere av de såklart. Var nevnt en del i media med en gang.
 6. Jeg aner ikke. Vet bare det har vært litt saker i media her lokalt der folk føler seg litt lurt av denne ordningen.
 7. Jeg var innom de, men tenkte ikke at det var noe vits å foreslå de. 😛 …men ja, passet mye bedre enn jeg hadde trodd. Designet på disse er jo en del eldre enn F20.
 8. Man er vel pålagt å leie den ut (ha den tilgjengelig for utleie) 3/4 av året. Det er ikke uvanlig med slike klausuler på fjelldestinasjoner, kommunene som setter slike krav ifbm. godkjenning av utbyggingen.
 9. Får prøve oss på litt detektivarbeid / eliminering. Litt usikker på hva en "variant" er i denne sammenhengen, da det kan bety så mangt. - Style 313. En personlig favoritt og leveres i tre varianter (ihvertfall i tre "par"), men utgår grunnet pris og at den kun leveres til tre modeller. - Style 269. Enda et bra design, men fem varianter til fem modeller eliminerer denne. Nei, min stemme går nok til Style 12. Eller kanskje 228.
 10. Med andre ord uoriginal M-sport-frontfanger og M5-emblem. 🙃
 11. Er mye hull og greier i taket, og ellers generell utvendig slitasje, men får man den billig nok er det nok en helt grei bil ja.
 12. Eneste den duger til er base for ombygging til X5 M e.l.
 13. Egentlig vil jeg si kjør på, det er bare en bil. Men så føler jeg også 1M er noe spesielt. Ikke på nivå med e46 M3 CSL riktignok, men likevel litt i samme gate. Jeg tror ikke helt jeg hadde hatt samvittighet til å brukt den så mye på meningsløs kjøring. Da vil jeg si M2 er et bedre valg som nevnt her.
 14. Jeg er helt enig. Å lansere nye versjoner av et skrog som sikkert ble påtenkt på slutten av 70-tallet går bare ikke. …men så er det igjen dyrt å utvikle nytt, så man kan jo forstå at de ikke ønsker å ta den kostnaden når økonomien allerede er så Som så.
×
×
 • Create New...