awt

Moderators
 • Content Count

  14011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

awt last won the day on February 15

awt had the most liked content!

7 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

18188 profile views
 1. awt

  Oppdatere kart.

  Absolutt ingen problem i det hele tatt, men dette har ikke noe med kart å gjøre. Det er en oppdatering av bluetooth-støtte.
 2. Jeg har en eller annen forholdsvis ny Samsung 65" som kostet akkurat 10K når jeg kjøpte den i vår en gang. Fungerer supert med «innebygget» Apple TV, og har ellers lite å utsette på TV-en. Når det er sagt ser jeg utrolig sjeldent på TV, så jeg burde vel bare holdt kjeft. 😛
 3. Såvidt jeg kan huske holder det ikke å bare kjøre koding på denne. Man må inn i TRC-filen og endre en linje. Husker ikke hva det var, men finner det ved å Google feilmeldingen.
 4. Og dette ble dagens Sixt-bil i Amsterdam. Synes fortsatt ikke de er så flinke til å verdkjenne «statusen» min, men bilen var jo grei nok.
 5. awt

  Informasjonskjerm på e87

  Tja, kommer jo an på pris, men det er litt arbeid med det.
 6. awt

  Informasjonskjerm på e87

  Den må kodes i forhold til bilens utstyr slik at ting vil fungere.
 7. awt

  Informasjonskjerm på e87

  Må/bør kodes, litt avhengig av hva du skal sette inn. Må også ha senterkonsoll, litt ledninger, GPS-antenne og annet småknask.
 8. awt

  Informasjonskjerm på e87

  Du trenger hele navigasjonssystemet for å gjøre dette (altså "CD-spilleren", iDrivehjul etc.), og for å montere dette igjen må du også bytte hele dashbordet (annen innfestning på navienhet enn CD-spiller du har fra før).
 9. Gratulerer med en tidstyv. Synes det ble veldig vellykket med sorte felger. Rart det der, får fort avsmak når noe er veldig populært (slik sorte felger var for endel år siden), og begynner å like det igjen når ting går ut på dato og ingen vil ha det lengre. 😛 Får bare aldri håpe jeg får sansen for matt sort lakk...
 10. awt

  Dekktrykksensor - er denne original og dekket av garanti?

  Alt tyder på at de er originale ja.
 11. awt

  Oppgradere bremser X3 F25

  X5/X6 M50D bør kanskje være mulig å få på.
 12. Faktisk syv besøk på syv uker. Første leiebil var en A1 fra Hertz. 😛 Jeg fant ut det var noe som het hotell, så har testet det ut den siste tiden. Ganske greit egentlig.
 13. Må nok leie i München. Ellers er jeg ikke direkte imponert over mine leier hos Sixt Schiphol de siste seks ukene. Er platinum og skal i utgangspunktet få gratis oppgradering både en og to klasser. Første uke: bestilte «Golf-klasse» (Citroën C3 AirCross eller noe slikt fjas) og fikk Volvo S90. Ganske bra, og fornøyd med den. Uke to: bestilte samme bil, fikk en Qashqai. Uke tre: akkurat det samme. Uke fire: bestilte det samme. Kunne velge mellom Qashqai og Citroën C5 Cross et-eller annet. Gikk for sistnevnte. Uke fem: bestilte 1-serie/A3 etc. Kom til skranken og fikk høre «sir, we have a nice upgrade for you, a Nissan Qashqai!». Sa veldig tydelig fra at en Qashqai var alt annet enn en oppgradering, og endte opp med en 118i. Uke seks (altså nå): bestilte 3-serie/A4 etc. Endte opp med en G20 320i totalt skrapet for alt som kan minne om utstyr. Hadde håpet på noe bedre her. Så får vi se om det blir en tur til hit, og hva som evt. dukker opp da.
 14. Sixt har normalt hatt et greit utvalg M-biler til forholdsvis greie priser.
 15. awt

  Vinterdekktest 2019

  Ja, tror det skal gå greit å finne kontinentale dekk i disse dimensjonene. Prismessig er det vel også noen hakk bedre. Ellers tror jeg tanken på høst- og vårhjul absolutt kan fungere, men får se om det blir til denne sesongen. Har kun klart å lakke en felg til nå, så går tregt. 😛