awt

Moderators
 • Content Count

  13960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

awt last won the day on February 15

awt had the most liked content!

7 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

17697 profile views
 1. Jeg la inn East ettersom den skulle støtte Norge, og ellers de landene jeg skulle til. Det stemte ikke, så er nå tilbake på West, og må bytte til East igjen på ferjekaien i Helsinki.
 2. Den prisen er en god del lavere enn det jeg betale for oljeskift alene, og det var ikke merkeverksted engang.
 3. For all del ikke kjøp noen av disse med bensinmotor. Det er en tikkende utgiftsatombombe.
 4. Såvidt jeg kan se ligger Polen i begge versjonene? Det samme gjør forøvrig Norge også. ...med mindre oversikten er feil? Var vanskelig å finne en skikkelig en.
 5. Jeg måtte ut å sjekke nå, og den er faktisk 3A, så det er neppe det.
 6. Ikke usannsynlig, men det høres også litt merkelig ut. Skulle tro sigarettennerkontakten var rimelig sikker mot slikt. Likevel har jeg ingen annen forklaring.
 7. awt

  Norbakken's F30 320d - Solgt!

  Mangler bare skilt på taket på den der. 😛
 8. Jeg har et litt rart problem. Jeg har et standard dashcam i øvre del av frontruten. Av og til, uten at det er noe mønster får jeg feilmelding i iDrive på airbagsystemet. Drar jeg ut ledningen til kameraet forsvinner feilmeldingen, kobler jeg til igjen kommer den av og til tilbake, men som regel ikke. Kameraet har to USB-innganger for strøm, om det er koblet til den andre (den stikker rett opp, og ikke ut på siden som på bildet) kommer feilmeldingen absolutt hele tiden. I bilen er det kun koblet inn i en normal USB-lader som står i sigarettennerkontakten. Er det noen som har en fjerneste anelse om hva som kan forårsake dette?
 9. @Marius2002 Jeg ser for meg stolen lett kan ta sikten fra speilene på den måten, og er redd det ikke blir helt optimalt. Rent sikkerhetsmessig ser jeg derimot ingen betenkeligheter med det. Ellers bør det gå greit å montere stolen i sittegruppen selv om det er litt styr.
 10. Ah, burde jeg vel tenkt. Jeg var en (veldig) snar tur innom fastlandskina også, og så jo de samme skiltene der.
 11. Litt fra Hong Kong. Fancy Lexus: Honda S660 Mugen: Flying Spur: A-klasse. Usikker på om det er 180 eller A45. Krydde av disse, og det virket som om de fleste var 180 med full A45-styling. JDM! Maybach-merce. Mer JDM! Enda mer JDM! (og en til) ...og litt britisk. Face. Dette forstod jeg aldri helt hva var, men rattet hadde Toyota-logo. e91 323i, det ser man ikke ofte. 90% av bilene i Hong Kong var en eller annen variant av disse. Toyota står vel bak, men de fantes med mange rare logoer og navn. Og til slutt en rød M4. En del bilder hadde doble skilt, forstod aldri helt hvorfor.
 12. Ja, de baklyktene ble faktisk veldig bra. Hva er brukt, og hvilken styrke?
 13. awt

  BMW treff vestlandet

  Som i fjor krasjer det med ferie her også.
 14. awt

  Den store finn.no tråden.

  Med de felgene bør den være billig.