Jump to content

awt

Moderators
 • Content Count

  14241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

awt last won the day on November 15 2020

awt had the most liked content!

4 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

21337 profile views
 1. awt

  WIN NR

  Bilen din er 2015-modell ja. Alle med facelift og/eller B47 er dette, selv om de er produsert så tidlig som mai 2014. Som @Jarod skriver over her står dette også i VIN-nummeret.
 2. Jeg er selv blant de som har tenkt at dette ikke er like vanlig lengre, men tror jeg skal svelge den kamelen. Legg merke til listen i bunn av artikkelen, BMW har ikke mindre enn de seks(!) øverste plasseringene. https://dinside.dagbladet.no/motor/mest-kilometersvindel-i-disse-bilene/73270087
 3. awt

  Hengerkontakt

  Prøvde å finne en slik, men ser dårlig ut. Kjører du inn kroken med adapteren i? Isåfall er jeg redd dette kan være en medvirkende årsak her.
 4. CIC-mid gir mye mindre funksjonalitet, og er absolutt ikke noe man putter i en bil.
 5. Navi har en egen aktiveringskode som er spesiell for bilen, setter du inn en CIC fra en annen bil vil denne derfor bli deaktivert. Dette kan løses med emulator eller litt mer hardcore koding.
 6. Er nok for gammel SW på CIC, kan evt. prøve med DVD. Å bytte CIC fungerer, men det er noe styr å få til navidelen på en CIC som ikke hører til bilen.
 7. Diamantkuttede felger må slipes ned. Man får normalt ikke 100% samme finish som man hadde før, så man bør minimum ta begge felgene på den siden. Kanskje ikke de felgene det kryr mest av enkeltvis på bruktmarkedet, men mulig det kan finnes en skadebil med 2-3 felger et sted e.l., evt. eBay. Jeg hadde forsøkt den veien først.
 8. awt

  E87 nyrer

  Alle e82 og e88 har avrundede (både pre-facelift/facelift, M-sport og non-M-sport).
 9. awt

  E87 nyrer

  Stemmer det, derfor han må kjøpte pre-facelift-nyrer med spisser.
 10. awt

  E87 nyrer

  Du må kjøpe «pre-facelift»-nyrer, kjenner de enkelt igjen på spissene øverst i hjørnene. Vanlig facelift-nyrer passer ikke. Selges praktisk talt overalt, så er det opp til deg selv å vurdere leveringstid mot pris.
 11. Den siste over her synes jeg faktisk ikke var så helt på trynet, og tror det er noe som kunne fungert. De Photoshop-bildene av X7/X8 var derimot helt på trynet designmessig etter min mening. ...men ja, blir spennende dette. Ca. akkurat samme diskusjon som man har hatt vedr. 4-serie-grillen som ingen trodde kom. 😛
 12. awt

  Spacere

  Foretrekker slike, uten at jeg helt kan si hvorfor. Føler liksom det sitter "tryggere", men tviler på det er noe hold i det. En ting som derimot er en stor fordel er at man enkelt kan terse de av. I tillegg slipper man jo å kjøpe lengre bolter, koster noen kroner det også. ...men bruker kun skrudde om de er 25mm eller bredere. På 20mm er bolthodene så korte at man fort kan ødelegge de.
 13. Tja. Jeg mener ikke det. Det er såpass få som vet hva det er likevel. «Folk flest» vil nok bare tro det er navnet på en forhandler uansett.
 14. Ja, satser på dette skal bli greit.
×
×
 • Create New...