Jump to content

awt

Moderators
 • Content Count

  14189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

awt last won the day on April 24

awt had the most liked content!

8 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

19805 profile views
 1. Jeg er usikker, men tror rundt 2014-2015 en gang. Tror også dette er et eget punkt i utstyrslisten.
 2. BMW følger nå samme standard som endel andre produsenter, dvs. 10. «siffer» i understellsnummeret sier noe om årsmodell. Her er det G, noe som betyr 2016. https://en.m.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/Model_year
 3. Jeg har gjort det, og har attpåtil fått det godkjent, men resten av det du kommer med er nok en ørliten smule overdrevet.
 4. De tas ikke inn til Norge lengre.
 5. Bergen - Voss - Kinsarvik - Odda, så kommer du inn på E134 og fortsetter mot Haukeli derfra.
 6. Primera ja, det har jeg også hatt. 1,6 SRi, absolutt ikke sprek, men likevel greit nok til å være første bil. Det jeg nok mislikte mest med den var at det var en combicoupé (nå er vel dette inn igjen), men syntes aldri den nådde helt opp til utseendet sedanene hadde. Fant ingen gode bilder i forbifarten, men fant dette fra Danmark der vi slet med kjølingen, og dermed kjørte uten grill (som var hjemmelaget forøvrig) for anledningen. 😛 Selvfølgelig med leppe fra Renault Laguna.
 7. awt

  Xdrive fordelingskasse

  Med stjerne og uten RFT tror jeg det kun er Michelin som leverer. De færreste har nok dette på lager, men de bør jo kunne skaffe.
 8. awt

  Xdrive fordelingskasse

  Det er ikke nødvendig med stjernemerkede dekk om man har like dimensjoner og dekkene er av samme fabrikat og type.
 9. Enda et tilskudd i kategorien «ting som blir bestilt, mottatt og som aldri forlater hyllene i garasjen». Fra før av har vi ratt, spacere, Rolls Royce/@StigJ navkopper og helt sikkert andre rare ting jeg har glemt. De får nå selskap av denne: De siste ukene har gått med på terrasseprosjekt, så det har ikke blitt så mye bil, men ble i det minste en campingtur i dag.
 10. Jeg tabbet meg litt ut på noe lignende på min X4. Byttet bremser foran, med slitasjeindikator og alt. Byttet så fra sommerhjul (20") til vinterhjul (17"), og da var det nok til at sensoren filte mot felgen, laget brudd og med påfølgende varsel om bremseskifte.
 11. Har aldri tenkt over at "kånå" er gammeldags/ut/frekt osv. Er ganske vanlig i dagligtale her.
×
×
 • Create New...