awt

Moderators
 • Content Count

  13984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

awt last won the day on February 15

awt had the most liked content!

7 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

17903 profile views
 1. awt

  BMW 5 serie tre barn

  Jeg betalte 13 for flushing av girkasse og bytte av olje på differensialer og fordelingskasse på min X4.
 2. awt

  BMW 5 serie tre barn

  700 000 var da veldig til kilometer på en «ny» motor. 😛 Jeg mener denne ikke er verdt noe særlig mer, men heller ikke mindre.
 3. Pøh, det finnes bare to stk. røde e61 523i LCI, og ni stk. røde X4 30d.
 4. Har man barn "må" man være på Facebook, da alt av fritidsaktiviteter planlegges og diskuteres der. Ikke at jeg har et ønske om å slutte heller sånn sett, men det er liten tvil om at det går litt tid med der.
 5. Av prinsipp gratulerer jeg ikke folk med dagen på Facebook. 😛 Selv ikke nærmeste familie. Samtidig har jeg også fjernet min egen fødselsdag, så jeg slipper masse meningsløse gratulasjoner av folk en gjerne ikke har særlig kontakt med.
 6. Jeg kjøpte SUV for at man fikk disse med noe høyere hengervekt enn f.eks. 5-serie. Hadde det ikke vært for dette hadde det neppe blitt en høyreist bil, litt av samme grunn sim @Fredrik 90 nevner. Etter litt over to år med denne er derimot meningen min annerledes, og det er nok stor sannsynlighet for at det vil bli SUV igjen, uavengig av hengervekt.
 7. Om dere synes det er mye rart på bilgrupper på Facebook anbefaler jeg å ta en titt innpå bobilgruppene. 20K 60-70-åringer der alle vet best slår det aller meste. Maken til oppførsel der skal man lete (veldig) lenge etter.
 8. awt

  Bmw 316i 2008 starter ikke, manuell/bensin

  Tennplugger, coiler og dyser er forbuksvare på disse. Tennplugger og coiler koster ikke all verdens, så mulig en kan begynne der. Dyser koster derimot en god del.
 9. awt

  Bmw 316i 2008 starter ikke, manuell/bensin

  Litt voldsomt kanskje, men dette er noen forferdelig dårlige motorer som det er mye tull med.
 10. awt

  Bmw 316i 2008 starter ikke, manuell/bensin

  Bare til å kjøre den til opphogging med en gang.
 11. awt

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Leste innlegget ditt i den andre tråden, og syntes det var både spesielt og interessant. Jeg er med på at slitasjen absolutt er en medvirkende årsak her (kom frem til at det tilsvarer rundt 0,4%), men likevel så er den jo heller ikke så stor (den er riktignok stor på såpass kort kjørelengde, men ikke generelt). Mulig det er flere ting som spiller inn her (hva enn det skulle være)? Mine stjernemerkede dekk ligger på ca. 1-2mm differanse i mønsterdybde, alt etter hvor de måles og hvilke dekk som måles. Dette er noe mindre enn hos deg, men ikke så enormt mye mindre. Har heldigvis (eller uheldigvis? garantien går ut om en uke eller to) ikke merket noe på min bil.
 12. awt

  Verdi på 2012 128i coupe

  Ja, men så drar det at det er en US-bil uten M-sport endel ned igjen, så jeg vil egentlig påstå en 125i er mer lettsolgt.
 13. awt

  Verdi på 2012 128i coupe

  Vanskelig å si, men rundt om 200. Samme prisleie som 125i.
 14. awt

  Skjeve bremseskiver, bytter ofte

  Jeg skiftet til Zimmermann for et år siden på min X4. Disse merker jeg en liten antydning til kast i nå. Forholdsvis irriterende.
 15. awt

  Oppdatere kart.

  Ja. Kartene er også langt større enn 100mb.