Jump to content

awt

Moderators
 • Content Count

  14300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

awt last won the day on November 15 2020

awt had the most liked content!

4 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

22321 profile views
 1. Gratulerer, men må vel si det ikke kom som et sjokk. 😛
 2. Ganske fantastisk at det er mulig å få slikt dekket. Nå er riktignok dette utvilsomt en designfeil, men at de dekker det uten noe styr er bare imponerende.
 3. https://bimmers.no/forums/topic/814335-min-gamle-og-ikke-bildeløse-garasjetråd-e61-solgt/ At folk frivillig kjører rundt med lysende sideblinklys er noe jeg aldri, aldri, aldri, aldri kommer til å forstå. 🧐
 4. Wow, det hadde jeg virkelig ikke trodd noen kom til å gjøre. Jeg kunne forstått listene som jeg aldri helt likte selv, men setene syntes jeg passet veldig bra. Menmen, det er fire år siden jeg solgte den, så har vel ikke så mye jeg skulle sagt. 😛 Er forøvrig overrasket over at M6-felgene er på fortsatt. Hadde trodd de var byttet ut med kvalitetsfelger fra GS for lenge siden.
 5. Det går akkurat i innerskjermene ved full sving, men ser for meg det kan subbe i enkelte tilfeller. Får se litt hva jeg gjør.
 6. Nei, de virker bare av seg selv.
 7. Fikk på sommerhjulene (selvfølgelig akkurat når vinteren skulle besøke oss en liten tur), og dermed også spacere på alle hjul. 25mm både foran og bak, noe som kanskje ble i det heftigste laget. 😛 Spørs om ikke 15mm hadde vært mer passende, ihvertfall foran, men får se det litt an. Husket heldigvis også å montere Rolls Royce-navkoppene, men er dårlig med bilder av de ser jeg.
 8. Jeg hadde heller ikke byttet ut dekk med 5mm mønster, bruk de pengene på noe annet.
 9. Man får «originale» sensorer forholdsvis billig på eBay og slikt. «Originale» vil si identiske med de originale, men uten BMW-logo. Alternativt kan man kode funksjonen slik at den leser på ABS-sensorer i stedet (måler da forskjell i rulleomkrets). Langt i fra like bra, men slipper feilmelding.
 10. Vil tro at på Ista så vil alle biler produsert mellom 09/2010 og 08/2011 komme opp som 09/2010. Min gamle e61 var produsert 08/08, altså en 2008-modell. Hadde den vært produsert 09/08 hadde den vært en 2009-modell. Ikke all verdens forandringer her, men jeg hadde da bl.a. hatt nye typen iDrive-kontrollhjul f.eks. Hadde begge disse blitt omtalt som 2008-modeller, hadde det vært mye vanskeligere å holdt styr på hva som er hva.
 11. Jeg er usikker på når dette med årsmodell i VIN ble vanlig hos BMW, men mener det var rundt 13-14. Uansett så må du aldri stole på norske myndigheter på slike ting her, dekoderne vil være det som er korrekt. Andre ting er jo å sjekke hvilke andre småting som kan ha bli endret (type utstyr som ble tilgjengelig da og da etc.) og ta utgangspunkt i det. Ellers mener jeg at "årsmodell" henger sammen med hva BMW selv kaller det, og har ingenting med året bilen faktisk ble produsert. Kan jo ta min X4 som eksempel, den er produsert i 2014, ingen tvil om det. Rent offisielt finnes det derimot ikke 2
 12. Muligens på skilt, men har sett en hvit i Stavanger. Edit: den var grå. 😛
 13. XM høres ut som et Citröen-produkt.
 14. Jeg har brukt en 50A «eBay-strømforsyning», men det går jo litt tid før den ankommer (aner heller ikke hva den faktisk gir, kan godt være det er mindre).
×
×
 • Create New...