awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  13895
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  83

awt vant dagen sist Februar 15

awt hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om awt

 • Rang
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Nylige profilbesøk

16667 profilvisninger
 1. awt

  F20 -> "M2 Hatchback"

  Veldig tøft gjort. ...men litt uenig i at det er en «M2 hatchback», da det kun er utseendet som er endret.
 2. Vi har ikke mindre enn tre Brio (et Britax) Primo (kjøpe? ). Dette ble i sin tid valgt fordi det var et av de letteste setene på markedet, noe jeg selv mener er viktig den første tiden, da man bærer mye på setet. Den gang lå det blant topp på tester, men aner ikke hvordan de ligger an nå. Disse har vi da hatt i både e46 coupé, e81 og nåværende bil uten særlig problem. Britax-versjonen kan monteres på Britax Smile-vogn som vi også har, men det var ikke så veldig mange gangene det ble brukt igrunn. Nå har vi en City Elite GT (noe mindre enn deres) til bruk i bil. Ikke alle seter passer på alle vognunderstell og motsatt, så der må du nesten sjekke hva som kan passe på deres. Finnes også adaptere mellom ditt og datt, men ikke til alt. ...og gratulerer foresten.
 3. awt

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Kom over dette på Facebook fra en som hadde tatt kontakt med BMW vedr. dette med stjernemerkede dekk. Vet ikke om jeg er mest imponert over påstanden om at det er viktig med stjernemerkede dekk når man har automat eller selve skrivingen i seg selv, men om det er slike svar man får, er det ikke rart folk blir forvirret.
 4. Sixt pleier å ha kampanjer på leie av M-modeller i Tyskland. Har vært forholdsvis bra priser.
 5. Så høyt som mulig uten at det ser rart ut, men ihvertfall ikke under 240. 220 er vel det vanlige nå. Jeg kunne tenkt meg 2,80 (og mye større garasje), så hadde jeg fått inn campingvognen f.eks.
 6. Alltid hyggelig å sluke noen mil på Autobahn, så får det heller gå at det er i en Audi.
 7. Var ikke dette en veldig norsk stol? www.youtube.com/watch?v=nK0ChC27Eeg&feature=youtu.be&t=811
 8. Mer nevnt i media enn dette kan det vel ikke bli. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jP6wrw/hoeyre-forslag-vil-laase-inne-barn-og-ta-bmw-en-fra-kriminelle?utm_source=vgfront&utm_content=row-1
 9. awt

  Superbiler i Norge?

  Var faktisk to der når jeg var der, men ingen av de på norske skilt.
 10. LED-lys er adaptive, og i stedet for å dimme ned endrer de lysbilde/svinger bort ved møtende trafikk.
 11. Du er ikke alene som lurer..
 12. Skal være CIC der ja mener jeg. Har fortrengt det meste av dette nå etterhvert. 🤭 Prisen fra BMW er såpass lav at man må virkelig være interessert i det for å velge andre metoder, men man kan få det gratis om man vil.
 13. Stod og så på en lang langtransport ved en rundkjøring i Kristiansund, så kom plutselig disse forbi (det er en sort foran den gule): Jeg tok så bilde av den lange langtransporten uten å faktisk se hva jeg tok bilde av, og jammen var det ikke havnet en Saab-linselus med der som jeg ikke hadde lagt merke til. Den sorte Porsche kjørte forbi meg en gang til litt senere, men var litt for treg igjen:
 14. Du må velge så ny bil som mulig, deretter gå inn på stereo-delen, og så radioen. Kan virke litt rotete ut, men det er et veldig godt verktøy. Det kan se ut som om radio med delenummer 65129350504 vil funke (ikke bestill uten å undersøke mer). Samme med 65129268816 og 65129343210, men de er litt sjeldne, så ikke godt å si uten bilde av baksiden. 65129350504 er med i et bytteprogram, så her kan det faktisk hende BMW kan være til hjelp, men ikke forvent for mye. Ellers er nbfbildeler ganske grei. Gå inn på de modellene som kan ha slik radio, og se om det ligger noen der. Om de har dab-kontakter på baksiden (gul og grønn fakrakontakt), bør det funke.
 15. @nkstokp, Det er snakk om en vanlig 1-din-radio her, så ingen behov for adapter.