Jump to content

awt

Moderators
 • Content Count

  14212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

awt last won the day on April 24

awt had the most liked content!

8 Followers

About awt

 • Rank
  med små bokstaver
 • Birthday 04/09/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Recent Profile Visitors

20378 profile views
 1. Skulle egentlig poste denne i BMW-tråden, men der er det M3/M4 som (med god grunn) er i skuddet. I tillegg passer den kanskje bedre her Det er ikke så ofte man ramler over biltester fra Kazakhstan(!?), men denne vsr litt interessant. Som de selv sier er ikke testen rettferdig med tanke på motor og dekk, men likevel verdt å se. BMW imponerte ikke noe særlig, men til gjengjeld gikk heller ikke girkassen varm.
 2. Først og fremst må vi få vite hvilket lydsystem som er i bilen ja.
 3. Har sjekket, lest og sett på det meste, og det er vel der hovedproblemet er. Jo mer man sjekker, jo mer usikker blir man. 😛 Klarer ikke å glemme X-ice snow helt, da jeg er usikker på om jeg klarer å sove godt om jeg sender frue og barn til fjells vel vitende om at det står kontinentale dekk på bilen. Kjenner jeg meg rett klarer jeg aldri å bestemme meg, og ender opp med enda en sesong med 17" piggdekk. 😛
 4. Ja, har sett endel på de filmene, og spesielt den om forskjellige typer dekk i forskjellige temperaturer er veldig interessant. Problemet er at det gjør meg enda mer forvirret/usikker. 😛
 5. Det er testen til Teknikens Värld, men Motor er vel en den av denne(?). Her hjemme er jeg ikke særlig redd uansett. Vi er ikke så avhengig av bil, og har i tillegg en bil til med piggdekk. Mitt ankepunkt er når vi kjører til fjells, og om kontinentale dekk er gode nok der. Når det er sagt er det jo stort sett bar vei dit også, men man vet liksom aldri. Testvinneren finnes ikke i større enn 17", og R3 frister igrunn ikke så mye her (selv om hun bak disken hos Vianor i Haugesund hardnakket påstod at de var de beste på vått føre(!)). X-ice er heller ikke helt utelukket, men var hos to forhandlere i dag, der begge ga meg beskjed om at disse ikke kunne skaffes i år i ønsket dimensjon, og at priser ikke fantes. Litt spesielt siden jeg fikk pris på de hos Dekkmann, men ting kan jo ha andret seg.
 6. Jeg har 2,6 foran og 2,8 bak (såvidt jeg kan huske). Her er forøvrig årets dekktest, sånn i tilfelle du ønsker å bli enda mer forvirret. Hadde selv bestemt meg for Michelin X-ice snow, men er mer usikker nå. Testvinneren finnes ikke i større dimensjoner enn 17" såvidt jeg kan se, så den utgår. Jeg vurderer seriøst Nokian snowproof-dekket, men Vianor som fører Nokian hadde ikke lov å selge dette i Norge. Det er derimot tilgjengelig på nett.
 7. Hvordan opplevde du vinterdekkene? Jeg er veeeeeldig i tvil hva jeg selv skal velge. Hadde egentlig bestemt meg for Michelin X-ice snow, men etter å ha sett årets test ble jeg brått mer usikker. Nokian WR snowproof som er et kontinentalt dekk gjorde det derimot ganske bra, og er under vurdering.
 8. Jeg vet ikke om jeg tørr rett og slett. Er litt for lenge siden jeg holdt på med dette.
 9. Tror @Evopower er inne på noe. I tillegg hadde det nok hjulpet å ha 2018 i stedet for 2008 i teksten.
 10. Er litt rare ting til salgs av og til. For en god del år siden (tipper 2009-2010(?)) var det en e46 med ca. 600km på telleren til salgs. Mener på å huske at den kolliderte når den var ny, så tok reparasjonen sin tid, og deretter ble den stående. Var diskutert her inne, men tipper det er ca. umulig å finne igjen.
 11. Du bør absolutt gå for fire like brede hjul på vinterhjulene. En ting er at det ikke anbefales med så veldig brede vinterdekk, men en annen ting er at det ikke finnes stjernemerkede (skikkelige) vinterdekk såvidt meg bekjent. Holder selv på med det samme, med (nesten) samme bil, og planen var å bruke fire framfelger like de du har avbildet til vinterhjul. Nå har jeg derimot fire originale 19" (bakfelger) plutselig, så regner med jeg bruker de istedet, da med 255/45-19.
 12. Jeg tror det er Max Way (må evt. ut å sjekke) vi har i den ene bilen, har ikke så mye å klage på der, men har heller ikke så veldig stor erfaring med noe annet. Alle slike seter er jo et mareritt i en tre-dørs, men det vet du vel allerede. Brukte det i 1-serien i sin tid, og det gikk jo, men det er styr.
 13. Jeg har ikke noe å lese av med, men skal teste å koble ut DSC.
 14. Det er identiske motorer. Har selv 30d med 211hk originalt (X4 riktignok), og har fått montert BMW Performance-kit på denne (original BMW-tuning). Dette gir meg 277hk/585Nm, som er akkurat det samme som jeg hadde fått om jeg hadde hatt 258hk. Nå er det ikke sikkert jeg hadde brydd meg med å fått det installert om jeg hadde 258hk, men det er en annen sak. I mitt tilfelle er riktignok hele hjernen byttet, men det spiller liten rolle.
×
×
 • Create New...